- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunu olmayan nadirdir var malesef bizimde çözümü artık belli olan ama o çözüme gidemediğim sorunlarımızHep sorunumuz vardı zaten 10 yıldır beraberiz hala sorunumuz bitmedi.ilgisiz sevgisiz eve gelmez geç gelir evi otel gibi kullanır herşey içinde beni suçlar.hep senin yüzünden der.okadar yorgunumki okadar bitkin.
Neden hala evlisiniz? Yani sizi buna mecbur eden ne?Hep sorunumuz vardı zaten 10 yıldır beraberiz hala sorunumuz bitmedi.ilgisiz sevgisiz eve gelmez geç gelir evi otel gibi kullanır herşey içinde beni suçlar.hep senin yüzünden der.okadar yorgunumki okadar bitkin.
Beni buna mecbur eden birşey yok aslında.amapisman olmaktan korkuyorum.yillardir depresifim zaten yalnız kalinca daha kotu olursam.ailem destek olmazsa maddi değil manevi benim şuan manevi değerlere sevgiye ve şefkate okadar ihtiyacım varki cunkuNeden hala evlisiniz? Yani sizi buna mecbur eden ne?
sen ne hissediyorsun?Benimde eşimle hiç sorunum olmadı 20 yıldır beraberiz geçen sene iş değişikliği yapıp bir ortaklık kurdu. Eşim imam-hatip ve takvalı biri ailesi de bende açık bir kadınım onunla namaza başladım vs neyse bunu şundan anlattım ortağı ayyaş sarhoş biri çıktı başta bu kadar bilmiyordu vs. Sonra başka pisliklerini de yakaladı metresi felan varmış neyse kısa keseyim ondan ayrılmak istedi ama ortak o kadar bağlamış ki onu kendine iş olarak yasal olarak diyim.ayrılması 2 yılı buldu bu süreçte psikolojisi bozuldu bana yapışık yaşamaya başladı işe gitmeme yanımda kal markete gitme vs vs 6 ay bu şekildeydi. Bu sırada onu psikologa sonra psikiyatriye götürdüm biraz iyi geldi onlar dışarı çık evde kalma hobi bul tarzı klasik şeyler söyledi. Neyse baktım eşim eve gece geç gelmeler yüzüme3 bakamama normalde namaza göre evden çıkan insan evden çıkıyo ezan okunuyor aa namazı kılmadı demek dışarda kılacak diyorum namazı bıraktı bende onu takip ettim sahile gidiyor ve bankta oturuyor saatlerce. Sonra gece içkili geldi ben şaşkınım tabi sonra içmeye başladı.hemen dedektif tuttum arabada saç buldum hediye almış çiçek sepetinden sipariş vermiş ama telefonun şifresi açık yani biliyorum bizde gizli yok. Dedektif bir kadınla beraber bilgisini verdi sürekli beraberler ama gece 1 de 2 de geliyor yüzüme bakamıyor vs vs neyse ben bunu kanıtlarla boşadım.ev arabalar yazlık arsalar ne varsa benim üstümeydi zaten hepsini bana verdi çocuğu aldım tazminat aldım neyse yani donla kaldı. Ama adam gitmiyor bana diyor ki ben ona aşığım ama seni de seviyorum asla vazgeçmem.neyse ben ailemin yanına tasımdım bana kalan Her şeyi de sattım. Ailemin yaşadığı şehre gittim ama adam peşimde seni seviyorum bırakma beni ben neden böleyim bilmiyorum şimdi şenleyim ama aklım onda onunlayken de sende.saçma sapan şeyler polis çagrıcam gitmezsen dedim gitmiyor. Neyse ağzını burnunu kırdım elini bile kafasına koymadı vur döv hakkındır dedi seni ben bu hale getirdim ama beni kim bu hale getirdi bilmiyorum dedi. Ailesi de çok üzgün hocaya felan götürmüşler hala namaz kılamıyordu felak nas okuyamıyordu. Simdi düzelmeler varmış. Annesi hergun aglıyor arıyor nolur sen onu affetmezsen düzelemez diyor. Ben şimdi napıcam bilmiyorum herkes Her kişi onu çok seviyor inanamıyor kendi anlatmış abime. Abim bana inanmamıştı sen huysuzsun demişti ona da demiş ona aşığım ama kardeşin olmazsa da yaşayamam. Ha bu arada ben şehr-i terkedip gelince oda taşındı böylece o eskortla görüşmüyormuş artık. Bana akıl verin kızlar ben da sağlıklı düşünemiyorum lütfen lütfen
Bir kere aldatan bunu hep yapar bence nasıl olsa affetti diye.yada bunu baştan konuşacaksın birdaha böyle birşey yaparsan evede gelme git kendini öldür en azından insanlar seni onurunla oldun sanatlar diye. Çok seviyorsan tabi.yoksa barışma cesaret etmişsin annenin babanın yanına gitmişsin artık geri dönmeBenimde eşimle hiç sorunum olmadı 20 yıldır beraberiz geçen sene iş değişikliği yapıp bir ortaklık kurdu. Eşim imam-hatip ve takvalı biri ailesi de bende açık bir kadınım onunla namaza başladım vs neyse bunu şundan anlattım ortağı ayyaş sarhoş biri çıktı başta bu kadar bilmiyordu vs. Sonra başka pisliklerini de yakaladı metresi felan varmış neyse kısa keseyim ondan ayrılmak istedi ama ortak o kadar bağlamış ki onu kendine iş olarak yasal olarak diyim.ayrılması 2 yılı buldu bu süreçte psikolojisi bozuldu bana yapışık yaşamaya başladı işe gitmeme yanımda kal markete gitme vs vs 6 ay bu şekildeydi. Bu sırada onu psikologa sonra psikiyatriye götürdüm biraz iyi geldi onlar dışarı çık evde kalma hobi bul tarzı klasik şeyler söyledi. Neyse baktım eşim eve gece geç gelmeler yüzüme3 bakamama normalde namaza göre evden çıkan insan evden çıkıyo ezan okunuyor aa namazı kılmadı demek dışarda kılacak diyorum namazı bıraktı bende onu takip ettim sahile gidiyor ve bankta oturuyor saatlerce. Sonra gece içkili geldi ben şaşkınım tabi sonra içmeye başladı.hemen dedektif tuttum arabada saç buldum hediye almış çiçek sepetinden sipariş vermiş ama telefonun şifresi açık yani biliyorum bizde gizli yok. Dedektif bir kadınla beraber bilgisini verdi sürekli beraberler ama gece 1 de 2 de geliyor yüzüme bakamıyor vs vs neyse ben bunu kanıtlarla boşadım.ev arabalar yazlık arsalar ne varsa benim üstümeydi zaten hepsini bana verdi çocuğu aldım tazminat aldım neyse yani donla kaldı. Ama adam gitmiyor bana diyor ki ben ona aşığım ama seni de seviyorum asla vazgeçmem.neyse ben ailemin yanına tasımdım bana kalan Her şeyi de sattım. Ailemin yaşadığı şehre gittim ama adam peşimde seni seviyorum bırakma beni ben neden böleyim bilmiyorum şimdi şenleyim ama aklım onda onunlayken de sende.saçma sapan şeyler polis çagrıcam gitmezsen dedim gitmiyor. Neyse ağzını burnunu kırdım elini bile kafasına koymadı vur döv hakkındır dedi seni ben bu hale getirdim ama beni kim bu hale getirdi bilmiyorum dedi. Ailesi de çok üzgün hocaya felan götürmüşler hala namaz kılamıyordu felak nas okuyamıyordu. Simdi düzelmeler varmış. Annesi hergun aglıyor arıyor nolur sen onu affetmezsen düzelemez diyor. Ben şimdi napıcam bilmiyorum herkes Her kişi onu çok seviyor inanamıyor kendi anlatmış abime. Abim bana inanmamıştı sen huysuzsun demişti ona da demiş ona aşığım ama kardeşin olmazsa da yaşayamam. Ha bu arada ben şehr-i terkedip gelince oda taşındı böylece o eskortla görüşmüyormuş artık. Bana akıl verin kızlar ben da sağlıklı düşünemiyorum lütfen lütfen
Zaten boşammışsınız. Herşeyi almışsınız, üstelik satmışsınız. Çocuğu da alıp aileninizin yanına gitmişsiniz. Misss. Gerisi eski eşinizin problemi.Benimde eşimle hiç sorunum olmadı 20 yıldır beraberiz geçen sene iş değişikliği yapıp bir ortaklık kurdu. Eşim imam-hatip ve takvalı biri ailesi de bende açık bir kadınım onunla namaza başladım vs neyse bunu şundan anlattım ortağı ayyaş sarhoş biri çıktı başta bu kadar bilmiyordu vs. Sonra başka pisliklerini de yakaladı metresi felan varmış neyse kısa keseyim ondan ayrılmak istedi ama ortak o kadar bağlamış ki onu kendine iş olarak yasal olarak diyim.ayrılması 2 yılı buldu bu süreçte psikolojisi bozuldu bana yapışık yaşamaya başladı işe gitmeme yanımda kal markete gitme vs vs 6 ay bu şekildeydi. Bu sırada onu psikologa sonra psikiyatriye götürdüm biraz iyi geldi onlar dışarı çık evde kalma hobi bul tarzı klasik şeyler söyledi. Neyse baktım eşim eve gece geç gelmeler yüzüme3 bakamama normalde namaza göre evden çıkan insan evden çıkıyo ezan okunuyor aa namazı kılmadı demek dışarda kılacak diyorum namazı bıraktı bende onu takip ettim sahile gidiyor ve bankta oturuyor saatlerce. Sonra gece içkili geldi ben şaşkınım tabi sonra içmeye başladı.hemen dedektif tuttum arabada saç buldum hediye almış çiçek sepetinden sipariş vermiş ama telefonun şifresi açık yani biliyorum bizde gizli yok. Dedektif bir kadınla beraber bilgisini verdi sürekli beraberler ama gece 1 de 2 de geliyor yüzüme bakamıyor vs vs neyse ben bunu kanıtlarla boşadım.ev arabalar yazlık arsalar ne varsa benim üstümeydi zaten hepsini bana verdi çocuğu aldım tazminat aldım neyse yani donla kaldı. Ama adam gitmiyor bana diyor ki ben ona aşığım ama seni de seviyorum asla vazgeçmem.neyse ben ailemin yanına tasımdım bana kalan Her şeyi de sattım. Ailemin yaşadığı şehre gittim ama adam peşimde seni seviyorum bırakma beni ben neden böleyim bilmiyorum şimdi şenleyim ama aklım onda onunlayken de sende.saçma sapan şeyler polis çagrıcam gitmezsen dedim gitmiyor. Neyse ağzını burnunu kırdım elini bile kafasına koymadı vur döv hakkındır dedi seni ben bu hale getirdim ama beni kim bu hale getirdi bilmiyorum dedi. Ailesi de çok üzgün hocaya felan götürmüşler hala namaz kılamıyordu felak nas okuyamıyordu. Simdi düzelmeler varmış. Annesi hergun aglıyor arıyor nolur sen onu affetmezsen düzelemez diyor. Ben şimdi napıcam bilmiyorum herkes Her kişi onu çok seviyor inanamıyor kendi anlatmış abime. Abim bana inanmamıştı sen huysuzsun demişti ona da demiş ona aşığım ama kardeşin olmazsa da yaşayamam. Ha bu arada ben şehr-i terkedip gelince oda taşındı böylece o eskortla görüşmüyormuş artık. Bana akıl verin kızlar ben da sağlıklı düşünemiyorum lütfen lütfen
Ama mutlu değilim evde yalnızım yeni bir ev aldım çok güzel ama ben onda mutlu değilim param var mutlu değilim arabamı değiştim mutlu değilim çocuğu aldım mutlu değilim aklım hep onda ağlaması yalvarması kafayı yemesinden korkuyorum neden aklım onda kendime onu sevmemek için dualar okuyorum ama bir gram sevgim azalmıyor bı nasıl bişeyZaten boşammışsınız. Herşeyi almışsınız, üstelik satmışsınız. Çocuğu da alıp aileninizin yanına gitmişsiniz. Misss. Gerisi eski eşinizin problemi.
Ben yazdım ama sizi etiketlemeden yazdım sanırım ne hissettiğimi yazdım yani.sen ne hissediyorsun?
Okudum.Boyle ayrılık olmaz.Her evlilik ilişki ve değerler ayni olmaz.Genel olarak aldatti kesip atayim çünkü böyle olmali algisi sizde olmamış demek.Esinizle oturup samimi şekilde konuşun mutsuz bir hayat geciriyorsunuz madem tekrar deneyin aklinizda acabalar kalmasin.Olmazsa kaybedecek bir sey yok zatenBen yazdım ama sizi etiketlemeden yazdım sanırım ne hissettiğimi yazdım yani.
Şefkati bu adam mı verecek peki?Beni buna mecbur eden birşey yok aslında.amapisman olmaktan korkuyorum.yillardir depresifim zaten yalnız kalinca daha kotu olursam.ailem destek olmazsa maddi değil manevi benim şuan manevi değerlere sevgiye ve şefkate okadar ihtiyacım varki cunku
Eğer gün olur affeder biraraya gelirsen bile bu yaşananlardan dolayı yine mutlu olmayacaksın her yüzün e baktığında aklına gelecek ona da kendine de zindan edeceksin hayatını bence onun seninle iletişim kurmasına izin verme ve yoluna bak zaman neye derman olmamış ki sana olmasinAma mutlu değilim evde yalnızım yeni bir ev aldım çok güzel ama ben onda mutlu değilim param var mutlu değilim arabamı değiştim mutlu değilim çocuğu aldım mutlu değilim aklım hep onda ağlaması yalvarması kafayı yemesinden korkuyorum neden aklım onda kendime onu sevmemek için dualar okuyorum ama bir gram sevgim azalmıyor bı nasıl bişey
Hemen kestirip attım ve protokol hazırlatıp imzalattım tek celsede anlaşmalı olunca hemen bitti. Ben biraz da bekarsın ne yapmak istiyorsan yap artık özgürsün dedim git ona dedim hemde her seferinde ona gönderdim adamı ama gitmedi.ben ona köpeğimi bile emanet etmem dedi. Ama hala aşığım ona da diyordu. Çok şükür artık demiyormuş. Anne babası eve almamış kızım olmadan bu eve giremezsin demişler.çocuğu da gösterme ona diyorlar. Abisinde kalıyormuş.ama anne yüreği işte kadın çok üzülüyor delirecek diye. Bende ayaklarımı uzatıp oh be diyip izleyemiyorum oğlum babasını istiyor ama oda çok kızgın durumları biliyor 16 yasında hatta demiş ki baba benim yaşımda nerdeyse ama seni parmağında oynatmış.ona aldığın seylerin faturasını görünce bende çok sinirlendim oysa ki ben özel okula gidiyorum diye vicdan yapıyordum ama sen pek vicdan yapmamışşın demiş. Yanı kadın kısası ilk başta olmadı bende o algı hemen kestirip attım çünkü ben onunla gider sandım evlenirler. Ama öle olmadı benim elime verdi pimi çekilmiş bombayı. Şimdi herkes benim kararımı bekliyorOkudum.Boyle ayrılık olmaz.Her evlilik ilişki ve değerler ayni olmaz.Genel olarak aldatti kesip atayim çünkü böyle olmali algisi sizde olmamış demek.Esinizle oturup samimi şekilde konuşun mutsuz bir hayat geciriyorsunuz madem tekrar deneyin aklinizda acabalar kalmasin.Olmazsa kaybedecek bir sey yok zaten