Eşiyle bitmeyen sorunları olan var mi

northstar

bAL DURUSU..
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
2.912
1.055
373
Hep sorunumuz vardı zaten 10 yıldır beraberiz hala sorunumuz bitmedi.ilgisiz sevgisiz eve gelmez geç gelir evi otel gibi kullanır herşey içinde beni suçlar.hep senin yüzünden der.okadar yorgunumki okadar bitkin.

Hep sorunumuz vardı zaten 10 yıldır beraberiz hala sorunumuz bitmedi.ilgisiz sevgisiz eve gelmez geç gelir evi otel gibi kullanır herşey içinde beni suçlar.hep senin yüzünden der.okadar yorgunumki okadar bitkin.
Sorunu olmayan nadirdir var malesef bizimde çözümü artık belli olan ama o çözüme gidemediğim sorunlarımız

Yani ben artık çözüm bulamıyorum eşim sürekli yoğun.gece 12 -1-2 evet donusu. Ama beni suçluyor hep geç gelir bizimle ilgisi azdır. Gelince de telefon PC. Okadar yoruldum ki artık psikolojim bozuldu.konuyu açınca kavga ediyoruz sürekli üste çıkıyor.kendimi geçtim cocuklarinla ilgilen onların ilgiye ihtiyacı var diyorum onuda yapmıyor.7 ve 2 yaşında iki kızım var. Üstelik 1. Sınıfta okadar zorki.ailem idare et sabret diyorlar.ne yapacağımı sasirdim. Daha ne kadar ben böyle çocuklarla evde baş başa kalacağım hep diyorum onu sen düşün diyor o benim sorunummus. Olmuior mademki ayrılalım diyorum çocuklar için ayrılamayız diyor.sen kendi bildiğini yap diyor.peki ozaman kabul edecek misin sartlarimi anlatacak misin diyorum. O anki duruma bağlı diyor.kafayi yiyeceğim az kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Is bul kendine al cocuklari cek git dicem ama
bosver hic sesini cikarma.cocuklarina ada kendini... elbet birgun anlayacak o da.
Bu da benim imtihanim de sabret. Evet kafayi yedirtiyor ama inanki her ailede sikintilar var. Ama bil ki er ya da gec kiymetini anlicak. Sen sadece o geldiginde trip yapma sikayet etme. Hep iyi davran sonunda sen uste cikacaksini inan bana

Neden hala evlisiniz? Yani sizi buna mecbur eden ne?

İlgi ve sevginin olmadığı bir yerde zaten bunlar olur. Neden böyle bir evlilik yaşıyorsun

Benimde eşimle hiç sorunum olmadı 20 yıldır beraberiz geçen sene iş değişikliği yapıp bir ortaklık kurdu. Eşim imam-hatip ve takvalı biri ailesi de bende açık bir kadınım onunla namaza başladım vs neyse bunu şundan anlattım ortağı ayyaş sarhoş biri çıktı başta bu kadar bilmiyordu vs. Sonra başka pisliklerini de yakaladı metresi felan varmış neyse kısa keseyim ondan ayrılmak istedi ama ortak o kadar bağlamış ki onu kendine iş olarak yasal olarak diyim.ayrılması 2 yılı buldu bu süreçte psikolojisi bozuldu bana yapışık yaşamaya başladı işe gitmeme yanımda kal markete gitme vs vs 6 ay bu şekildeydi. Bu sırada onu psikologa sonra psikiyatriye götürdüm biraz iyi geldi onlar dışarı çık evde kalma hobi bul tarzı klasik şeyler söyledi. Neyse baktım eşim eve gece geç gelmeler yüzüme3 bakamama normalde namaza göre evden çıkan insan evden çıkıyo ezan okunuyor aa namazı kılmadı demek dışarda kılacak diyorum namazı bıraktı bende onu takip ettim sahile gidiyor ve bankta oturuyor saatlerce. Sonra gece içkili geldi ben şaşkınım tabi sonra içmeye başladı.hemen dedektif tuttum arabada saç buldum hediye almış çiçek sepetinden sipariş vermiş ama telefonun şifresi açık yani biliyorum bizde gizli yok. Dedektif bir kadınla beraber bilgisini verdi sürekli beraberler ama gece 1 de 2 de geliyor yüzüme bakamıyor vs vs neyse ben bunu kanıtlarla boşadım.ev arabalar yazlık arsalar ne varsa benim üstümeydi zaten hepsini bana verdi çocuğu aldım tazminat aldım neyse yani donla kaldı. Ama adam gitmiyor bana diyor ki ben ona aşığım ama seni de seviyorum asla vazgeçmem.neyse ben ailemin yanına tasımdım bana kalan Her şeyi de sattım. Ailemin yaşadığı şehre gittim ama adam peşimde seni seviyorum bırakma beni ben neden böleyim bilmiyorum şimdi şenleyim ama aklım onda onunlayken de sende.saçma sapan şeyler polis çagrıcam gitmezsen dedim gitmiyor. Neyse ağzını burnunu kırdım elini bile kafasına koymadı vur döv hakkındır dedi seni ben bu hale getirdim ama beni kim bu hale getirdi bilmiyorum dedi. Ailesi de çok üzgün hocaya felan götürmüşler hala namaz kılamıyordu felak nas okuyamıyordu. Simdi düzelmeler varmış. Annesi hergun aglıyor arıyor nolur sen onu affetmezsen düzelemez diyor. Ben şimdi napıcam bilmiyorum herkes Her kişi onu çok seviyor inanamıyor kendi anlatmış abime. Abim bana inanmamıştı sen huysuzsun demişti ona da demiş ona aşığım ama kardeşin olmazsa da yaşayamam. Ha bu arada ben şehr-i terkedip gelince oda taşındı böylece o eskortla görüşmüyormuş artık. Bana akıl verin kızlar ben da sağlıklı düşünemiyorum lütfen lütfen

Neden hala evlisiniz? Yani sizi buna mecbur eden ne?
Beni buna mecbur eden birşey yok aslında.amapisman olmaktan korkuyorum.yillardir depresifim zaten yalnız kalinca daha kotu olursam.ailem destek olmazsa maddi değil manevi benim şuan manevi değerlere sevgiye ve şefkate okadar ihtiyacım varki cunku

Benimde eşimle hiç sorunum olmadı 20 yıldır beraberiz geçen sene iş değişikliği yapıp bir ortaklık kurdu. Eşim imam-hatip ve takvalı biri ailesi de bende açık bir kadınım onunla namaza başladım vs neyse bunu şundan anlattım ortağı ayyaş sarhoş biri çıktı başta bu kadar bilmiyordu vs. Sonra başka pisliklerini de yakaladı metresi felan varmış neyse kısa keseyim ondan ayrılmak istedi ama ortak o kadar bağlamış ki onu kendine iş olarak yasal olarak diyim.ayrılması 2 yılı buldu bu süreçte psikolojisi bozuldu bana yapışık yaşamaya başladı işe gitmeme yanımda kal markete gitme vs vs 6 ay bu şekildeydi. Bu sırada onu psikologa sonra psikiyatriye götürdüm biraz iyi geldi onlar dışarı çık evde kalma hobi bul tarzı klasik şeyler söyledi. Neyse baktım eşim eve gece geç gelmeler yüzüme3 bakamama normalde namaza göre evden çıkan insan evden çıkıyo ezan okunuyor aa namazı kılmadı demek dışarda kılacak diyorum namazı bıraktı bende onu takip ettim sahile gidiyor ve bankta oturuyor saatlerce. Sonra gece içkili geldi ben şaşkınım tabi sonra içmeye başladı.hemen dedektif tuttum arabada saç buldum hediye almış çiçek sepetinden sipariş vermiş ama telefonun şifresi açık yani biliyorum bizde gizli yok. Dedektif bir kadınla beraber bilgisini verdi sürekli beraberler ama gece 1 de 2 de geliyor yüzüme bakamıyor vs vs neyse ben bunu kanıtlarla boşadım.ev arabalar yazlık arsalar ne varsa benim üstümeydi zaten hepsini bana verdi çocuğu aldım tazminat aldım neyse yani donla kaldı. Ama adam gitmiyor bana diyor ki ben ona aşığım ama seni de seviyorum asla vazgeçmem.neyse ben ailemin yanına tasımdım bana kalan Her şeyi de sattım. Ailemin yaşadığı şehre gittim ama adam peşimde seni seviyorum bırakma beni ben neden böleyim bilmiyorum şimdi şenleyim ama aklım onda onunlayken de sende.saçma sapan şeyler polis çagrıcam gitmezsen dedim gitmiyor. Neyse ağzını burnunu kırdım elini bile kafasına koymadı vur döv hakkındır dedi seni ben bu hale getirdim ama beni kim bu hale getirdi bilmiyorum dedi. Ailesi de çok üzgün hocaya felan götürmüşler hala namaz kılamıyordu felak nas okuyamıyordu. Simdi düzelmeler varmış. Annesi hergun aglıyor arıyor nolur sen onu affetmezsen düzelemez diyor. Ben şimdi napıcam bilmiyorum herkes Her kişi onu çok seviyor inanamıyor kendi anlatmış abime. Abim bana inanmamıştı sen huysuzsun demişti ona da demiş ona aşığım ama kardeşin olmazsa da yaşayamam. Ha bu arada ben şehr-i terkedip gelince oda taşındı böylece o eskortla görüşmüyormuş artık. Bana akıl verin kızlar ben da sağlıklı düşünemiyorum lütfen lütfen
sen ne hissediyorsun?

Bir kere aldatan bunu hep yapar bence nasıl olsa affetti diye.yada bunu baştan konuşacaksın birdaha böyle birşey yaparsan evede gelme git kendini öldür en azından insanlar seni onurunla oldun sanatlar diye. Çok seviyorsan tabi.yoksa barışma cesaret etmişsin annenin babanın yanına gitmişsin artık geri dönme

Zaten boşammışsınız. Herşeyi almışsınız, üstelik satmışsınız. Çocuğu da alıp aileninizin yanına gitmişsiniz. Misss. Gerisi eski eşinizin problemi.

İşte ben onu çok iyi tanıyorum nasıl böle bir yola girdi bilmiyorum onu seviyorum hayatıma biri almaya çalıştım ama olmadı 5 buluşma sürdü sonra eski sevgilim olan biriyle denemek istedim yapamadım yine. Yanı bende onu arıyorum ama bunu gururuma yediremitorum birde bu diğer 2 ilişkideki adamlara da hiç güvenemedim eşim bana bunu yaptıysa ben bida hiçbir erkeğe güvenemem.Bida ona nasıl güvenirim onu da bilmiyorum .nerdeyse 1 yıyıoldu.ilk tanıştığım kişi ile mahkeme dönüşü karşılaştım azcik arabalarımız sürttü çıktım adamı dövmeye felan o bana ben ona sonra arkadaşım araya girdi pardon dedi mahkemesi vardı da boşanma dedi adam geri adım attı ama peşimden ayrılmadı öle bir şekilde tanıştık yani ama aramızda cinsellik felan olmadı hemen zaten herkes birini bulmaya çalışıyor yangın çıkar ya herkes telaş koşuşma aynen o şekil etrafımdakiler. Abim diyor buraya geri taşıncam ablam diyor ist taşın yanımızda ol. Herkes kafa karışıklığı bende işe şu an hala kafa yerinde değil psikolog 9 ay sonra düzelirsin demişti ama tam bir düzelme yok şiddet var dövmek vurmak öldürmek istiyorum metres olanı. Ama sonra kendime geliyorum hiç muhatap bilr olmadım pislikle. Belkide ondan içimde hırs kaldı. Bir yere çıkıp bağırmak istiyorumhızlı gidip direğe çarpsam diyorum yani ama sonra sakin sakin diye kendime telkinlerde bulunuyorum

Zaten boşammışsınız. Herşeyi almışsınız, üstelik satmışsınız. Çocuğu da alıp aileninizin yanına gitmişsiniz. Misss. Gerisi eski eşinizin problemi.
Ama mutlu değilim evde yalnızım yeni bir ev aldım çok güzel ama ben onda mutlu değilim param var mutlu değilim arabamı değiştim mutlu değilim çocuğu aldım mutlu değilim aklım hep onda ağlaması yalvarması kafayı yemesinden korkuyorum neden aklım onda kendime onu sevmemek için dualar okuyorum ama bir gram sevgim azalmıyor bı nasıl bişey

Ben yazdım ama sizi etiketlemeden yazdım sanırım ne hissettiğimi yazdım yani.
Okudum.Boyle ayrılık olmaz.Her evlilik ilişki ve değerler ayni olmaz.Genel olarak aldatti kesip atayim çünkü böyle olmali algisi sizde olmamış demek.Esinizle oturup samimi şekilde konuşun mutsuz bir hayat geciriyorsunuz madem tekrar deneyin aklinizda acabalar kalmasin.Olmazsa kaybedecek bir sey yok zaten

Ama mutlu değilim evde yalnızım yeni bir ev aldım çok güzel ama ben onda mutlu değilim param var mutlu değilim arabamı değiştim mutlu değilim çocuğu aldım mutlu değilim aklım hep onda ağlaması yalvarması kafayı yemesinden korkuyorum neden aklım onda kendime onu sevmemek için dualar okuyorum ama bir gram sevgim azalmıyor bı nasıl bişey
Eğer gün olur affeder biraraya gelirsen bile bu yaşananlardan dolayı yine mutlu olmayacaksın her yüzün e baktığında aklına gelecek ona da kendine de zindan edeceksin hayatını bence onun seninle iletişim kurmasına izin verme ve yoluna bak zaman neye derman olmamış ki sana olmasin

Okudum.Boyle ayrılık olmaz.Her evlilik ilişki ve değerler ayni olmaz.Genel olarak aldatti kesip atayim çünkü böyle olmali algisi sizde olmamış demek.Esinizle oturup samimi şekilde konuşun mutsuz bir hayat geciriyorsunuz madem tekrar deneyin aklinizda acabalar kalmasin.Olmazsa kaybedecek bir sey yok zaten
Hemen kestirip attım ve protokol hazırlatıp imzalattım tek celsede anlaşmalı olunca hemen bitti. Ben biraz da bekarsın ne yapmak istiyorsan yap artık özgürsün dedim git ona dedim hemde her seferinde ona gönderdim adamı ama gitmedi.ben ona köpeğimi bile emanet etmem dedi. Ama hala aşığım ona da diyordu. Çok şükür artık demiyormuş. Anne babası eve almamış kızım olmadan bu eve giremezsin demişler.çocuğu da gösterme ona diyorlar. Abisinde kalıyormuş.ama anne yüreği işte kadın çok üzülüyor delirecek diye. Bende ayaklarımı uzatıp oh be diyip izleyemiyorum oğlum babasını istiyor ama oda çok kızgın durumları biliyor 16 yasında hatta demiş ki baba benim yaşımda nerdeyse ama seni parmağında oynatmış.ona aldığın seylerin faturasını görünce bende çok sinirlendim oysa ki ben özel okula gidiyorum diye vicdan yapıyordum ama sen pek vicdan yapmamışşın demiş. Yanı kadın kısası ilk başta olmadı bende o algı hemen kestirip attım çünkü ben onunla gider sandım evlenirler. Ama öle olmadı benim elime verdi pimi çekilmiş bombayı. Şimdi herkes benim kararımı bekliyor 🤔🤔

Back
X