• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi sorunlar

Evet ve artık ben de bunu normal olarak görüyorum o duruma geldim yiyorsak beraber ben de odemeliyim diyorum
Eşler birbirine yemek ısmarlar, bugün siz yarın eşiniz öder parayı ama sizin eş en tuhaf erkekler sıralamasında başı çeker, her yemeğe çıktığınızda ver parasını mı diyor 😵‍💫

Bir de şu yorumunuzda eşinizin çirkinliği, “hepsi benim paramla alınacaksa sen neden varsın” demek ne kadar çirkin, ne kadar çıkarcı bir yaklaşımdır böyle. Eşiniz sizi sevmiyor, derdi tasası maaşınız.

Yapmış işte senelerce birkimini onunla da ev almak istiyor.Sorun benim katkı sunamayacak olmam o eve .Hepsi benim paranla alınacaksa sen neden varsın diyor

Memlekette şaka gibi adamlar türedi, kadınlar da bu adamları kısa çöpü çeker gibi çekip buluyor 🤦‍♀️

Eşler birbirine yemek ısmarlar, bugün siz yarın eşiniz öder parayı ama sizin eş en tuhaf erkekler sıralamasında başı çeker, her yemeğe çıktığınızda ver parasını mı diyor 😵‍💫

Bir de şu yorumunuzda eşinizin çirkinliği, “hepsi benim paramla alınacaksa sen neden varsın” demek ne kadar çirkin, ne kadar çıkarcı bir yaklaşımdır böyle. Eşiniz sizi sevmiyor, derdi tasası maaşınız.
Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı

Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Sizi kırmak istemem ama sebebini yazayım mı? Eşinizi tanıyan kadınlar karakterini çözmüştür, evlenilmeyecek bir adam olduğunu anlamışlardır o yüzden.

millet de kocan için ölmüyordur emin ol. kimse katlanmaz...

Konuştuk tabii beni gördü bazı şeylere bütçe ayırdığımın farkındaydı bunların parasız yapılamayacağını biliyordu ama evlenince değiştiririm baskılarım dedi belliki basarisiz da sayilmaz
Yok öyle değil yani para yönetimi nasıl olacak diye. Alışverişi nasıl yaparız, kirayı faturaları nasıl öderiz, birikimi nasıl yaparız vs gibi.

Yok öyle değil yani para yönetimi nasıl olacak diye. Alışverişi nasıl yaparız, kirayı faturaları nasıl öderiz, birikimi nasıl yaparız vs gibi.
Alışverişini yapardı kendine bakardı şimdi yalvar yakar hiçbir şey aldıramıyorum üzerine başına. Ben aldım birkaç sefer bana da kızdı. Paranı bunlara harcayacagina biriktir diye

Ortak denildi sadece .Evlenmeden önce bu kadar tutan bir adam değildi ya da öyle davranmıyordu
İşte ortak da olmamış ki o sizinkini istiyor sadece. Birikiminden haberiniz yok. Nerde ne kadar neyi var bilmiyorsunuz. Bence asıl problem bu. Benim eşim de para harcamayı çok sever. Ev tekstiline, çocuğa oyuncak kıyafet almaya bayılır mesela. Ben de artık bazen dayanamayıp eşiniz gibi onu frenliyorum bu ay yeterli artık falan diye ama eşinizin üslubu da çok kötü. Bence sizin baştan ev ekonomisindeki şeffaflık ve sınırlarla ilgili açık bir iletişim kurmanız lazım.

Merhabalar herkese .Daha önceki konularda bahsettiğim gibi eşimle bazı sorunlar yaşıyoruz. Bunlara maddiyatta ekleniyor. İkimizde çalışıyoruz. O benden yaklaşık yüzde 40 daha fazla kazanıyor. Söylediği rakam bu şekilde. Meslek gruplarımız farklı olduğu için tam rakamı bilemiyorum. Eşim fazlaca kazanmasına rağmen her şeye ortağım evde aklınıza gelebilecek Her ay benden evin giderlerini istiyor yolluyorum bana kalan parayla istediğimi yapmak istiyorum ama sürekli soruyor ne yaptın nereye harcadın. Gözü de sürekli bir şey aldim mi diye üzerimde.Bir şey almak istediğimde kendin al maaşın var diyor ama aldığımda da surat aşıyor. Ben para biriktiremeyen bir insanım suçum o .Bunun için altın yapıyorum bunu mu biriktiriyorsun biriktire biriktire diyor. Onun evi gecindirmesi benimde katkı sağlayıp maaşımın kalanını dilediğim gibi harcamam gerekmez mi ?Normali bu değil mi ? Hep kavga dövüş alıyorum istediklerimi
Benim maaşım benim oluyor. Eşim bugüne kadar 1 lirasını istemedi. Maaş günümü bile bilmez. Bende kendim için ondan para istemiyorum maaşımla kendimi yetiyorum. Evin hiçbir şeyi için para harcamıyorum herseyi o yapıyor haberim bile olmuyor. Bizde durum bu şekilde. Diğerleri için durum ne bilmiyorum. Ama durumu olmayan bir adamsa eşinin maaşının bir kısmını alan vardır illaki. Sizin eşinizinde belki durumu yok yetiştiremiyordur

Benim maaşım benim oluyor. Eşim bugüne kadar 1 lirasını istemedi. Maaş günümü bile bilmez. Bende kendim için ondan para istemiyorum maaşımla kendimi yetiyorum. Evin hiçbir şeyi için para harcamıyorum herseyi o yapıyor haberim bile olmuyor. Bizde durum bu şekilde. Diğerleri için durum ne bilmiyorum. Ama durumu olmayan bir adamsa eşinin maaşının bir kısmını alan vardır illaki. Sizin eşinizinde belki durumu yok yetiştiremiyordur
Mevcut maaşıyla benim katkım olmadan fazla fazla gecindirir evi .Kariyeri sağlam. Ben de onu istemem zaten .Onun derdi sıkıntısı evinin olmaması bir an önce ev almak .

sizinkide aşırı geldi bana

Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Yoo evi gayette erkek gecindirir. Kadında isterse destek olur. Seni mi besleyecem ne be ıyyy. İğrenç bir adam. Evine bakamayacaksan evlenmeseydin

benim çalıştığım dönemlerde gelir gider birikim ortak bütçe yapardık, ikimizde birbirimizin nesi var nesi yok bilirdik, bu bütçede sosyal-kişisel harcama kalemleride olurdu tabi onlarıda kendimize harcardık

Back
X