- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
Vermeyecek ama önce ben ozguvenimi kazanmaliyim geri.yere sağlam basmaliyimŞefkati bu adam mı verecek peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermeyecek ama önce ben ozguvenimi kazanmaliyim geri.yere sağlam basmaliyimŞefkati bu adam mı verecek peki?
Esiniz aslinda cok iyi biri ben öyle hissettim. Seytan maalesef yuvaniza girmis ve esinizin ayagini kaydirmis. Ben seytana tokat atmak icin helede seviyorsam esimi 1 kerelige mahsus affeder tekrar denerdim. Kaybedecek hicbirseyiniz yokken onu tekrar kazanabilir seytanin elinden alabilirsiniz. Sanirim bu fedakarliginizdan sonrada esiniz ömür boyu size simski sarilir. Cevremde aynen böyle bi vaka oldu. Esi affettikten sonra adam esinin tabiri caizse kulu kölesi oldu. Halada öyle 30 küsür yildir...Ama mutlu değilim evde yalnızım yeni bir ev aldım çok güzel ama ben onda mutlu değilim param var mutlu değilim arabamı değiştim mutlu değilim çocuğu aldım mutlu değilim aklım hep onda ağlaması yalvarması kafayı yemesinden korkuyorum neden aklım onda kendime onu sevmemek için dualar okuyorum ama bir gram sevgim azalmıyor bı nasıl bişey
Sakın ikileme düşme dogru yoldasin.anasi kendine bu kadar haksızlık yapılsa affedermiymis kocasını.duzelmezse duzelmesin.sen akıl sağlığını yitirme iki çocuğun var.ayn eve tekrar girsen miden kaldıracak mi.sen değerlisin.hazmetmeBenimde eşimle hiç sorunum olmadı 20 yıldır beraberiz geçen sene iş değişikliği yapıp bir ortaklık kurdu. Eşim imam-hatip ve takvalı biri ailesi de bende açık bir kadınım onunla namaza başladım vs neyse bunu şundan anlattım ortağı ayyaş sarhoş biri çıktı başta bu kadar bilmiyordu vs. Sonra başka pisliklerini de yakaladı metresi felan varmış neyse kısa keseyim ondan ayrılmak istedi ama ortak o kadar bağlamış ki onu kendine iş olarak yasal olarak diyim.ayrılması 2 yılı buldu bu süreçte psikolojisi bozuldu bana yapışık yaşamaya başladı işe gitmeme yanımda kal markete gitme vs vs 6 ay bu şekildeydi. Bu sırada onu psikologa sonra psikiyatriye götürdüm biraz iyi geldi onlar dışarı çık evde kalma hobi bul tarzı klasik şeyler söyledi. Neyse baktım eşim eve gece geç gelmeler yüzüme3 bakamama normalde namaza göre evden çıkan insan evden çıkıyo ezan okunuyor aa namazı kılmadı demek dışarda kılacak diyorum namazı bıraktı bende onu takip ettim sahile gidiyor ve bankta oturuyor saatlerce. Sonra gece içkili geldi ben şaşkınım tabi sonra içmeye başladı.hemen dedektif tuttum arabada saç buldum hediye almış çiçek sepetinden sipariş vermiş ama telefonun şifresi açık yani biliyorum bizde gizli yok. Dedektif bir kadınla beraber bilgisini verdi sürekli beraberler ama gece 1 de 2 de geliyor yüzüme bakamıyor vs vs neyse ben bunu kanıtlarla boşadım.ev arabalar yazlık arsalar ne varsa benim üstümeydi zaten hepsini bana verdi çocuğu aldım tazminat aldım neyse yani donla kaldı. Ama adam gitmiyor bana diyor ki ben ona aşığım ama seni de seviyorum asla vazgeçmem.neyse ben ailemin yanına tasımdım bana kalan Her şeyi de sattım. Ailemin yaşadığı şehre gittim ama adam peşimde seni seviyorum bırakma beni ben neden böleyim bilmiyorum şimdi şenleyim ama aklım onda onunlayken de sende.saçma sapan şeyler polis çagrıcam gitmezsen dedim gitmiyor. Neyse ağzını burnunu kırdım elini bile kafasına koymadı vur döv hakkındır dedi seni ben bu hale getirdim ama beni kim bu hale getirdi bilmiyorum dedi. Ailesi de çok üzgün hocaya felan götürmüşler hala namaz kılamıyordu felak nas okuyamıyordu. Simdi düzelmeler varmış. Annesi hergun aglıyor arıyor nolur sen onu affetmezsen düzelemez diyor. Ben şimdi napıcam bilmiyorum herkes Her kişi onu çok seviyor inanamıyor kendi anlatmış abime. Abim bana inanmamıştı sen huysuzsun demişti ona da demiş ona aşığım ama kardeşin olmazsa da yaşayamam. Ha bu arada ben şehr-i terkedip gelince oda taşındı böylece o eskortla görüşmüyormuş artık. Bana akıl verin kızlar ben da sağlıklı düşünemiyorum lütfen lütfen
İnanılmaz şoklar yaşamışsın.. Çok üzüldümBenimde eşimle hiç sorunum olmadı 20 yıldır beraberiz geçen sene iş değişikliği yapıp bir ortaklık kurdu. Eşim imam-hatip ve takvalı biri ailesi de bende açık bir kadınım onunla namaza başladım vs neyse bunu şundan anlattım ortağı ayyaş sarhoş biri çıktı başta bu kadar bilmiyordu vs. Sonra başka pisliklerini de yakaladı metresi felan varmış neyse kısa keseyim ondan ayrılmak istedi ama ortak o kadar bağlamış ki onu kendine iş olarak yasal olarak diyim.ayrılması 2 yılı buldu bu süreçte psikolojisi bozuldu bana yapışık yaşamaya başladı işe gitmeme yanımda kal markete gitme vs vs 6 ay bu şekildeydi. Bu sırada onu psikologa sonra psikiyatriye götürdüm biraz iyi geldi onlar dışarı çık evde kalma hobi bul tarzı klasik şeyler söyledi. Neyse baktım eşim eve gece geç gelmeler yüzüme3 bakamama normalde namaza göre evden çıkan insan evden çıkıyo ezan okunuyor aa namazı kılmadı demek dışarda kılacak diyorum namazı bıraktı bende onu takip ettim sahile gidiyor ve bankta oturuyor saatlerce. Sonra gece içkili geldi ben şaşkınım tabi sonra içmeye başladı.hemen dedektif tuttum arabada saç buldum hediye almış çiçek sepetinden sipariş vermiş ama telefonun şifresi açık yani biliyorum bizde gizli yok. Dedektif bir kadınla beraber bilgisini verdi sürekli beraberler ama gece 1 de 2 de geliyor yüzüme bakamıyor vs vs neyse ben bunu kanıtlarla boşadım.ev arabalar yazlık arsalar ne varsa benim üstümeydi zaten hepsini bana verdi çocuğu aldım tazminat aldım neyse yani donla kaldı. Ama adam gitmiyor bana diyor ki ben ona aşığım ama seni de seviyorum asla vazgeçmem.neyse ben ailemin yanına tasımdım bana kalan Her şeyi de sattım. Ailemin yaşadığı şehre gittim ama adam peşimde seni seviyorum bırakma beni ben neden böleyim bilmiyorum şimdi şenleyim ama aklım onda onunlayken de sende.saçma sapan şeyler polis çagrıcam gitmezsen dedim gitmiyor. Neyse ağzını burnunu kırdım elini bile kafasına koymadı vur döv hakkındır dedi seni ben bu hale getirdim ama beni kim bu hale getirdi bilmiyorum dedi. Ailesi de çok üzgün hocaya felan götürmüşler hala namaz kılamıyordu felak nas okuyamıyordu. Simdi düzelmeler varmış. Annesi hergun aglıyor arıyor nolur sen onu affetmezsen düzelemez diyor. Ben şimdi napıcam bilmiyorum herkes Her kişi onu çok seviyor inanamıyor kendi anlatmış abime. Abim bana inanmamıştı sen huysuzsun demişti ona da demiş ona aşığım ama kardeşin olmazsa da yaşayamam. Ha bu arada ben şehr-i terkedip gelince oda taşındı böylece o eskortla görüşmüyormuş artık. Bana akıl verin kızlar ben da sağlıklı düşünemiyorum lütfen lütfen
Sonuç olarak bu tarafa meilliyim bazı erkekler yaptığı buyuk hatalara rağmen 2. Bir sansı hak eder. Ama evlenmeyi düşünmüyorum. Belki sürekli aynı olayları önüne sürcem psikologum bana eğer yeniden devam edeceksen bu konuyu bir tam anlamıyla konuşup birdaha açmamak üzere kapamalısın laf sokmamalısın felan dedi.Ben bu konuda kendime pek güvenmiyorum ama zorlıcam. Onunla da konuştu diğer erkekler gibi değil dedi bence 2. Sansı hak ediyor dedi. Kaybedecek bişeyin yok 2. Kez yapsa yıkım daha az olur emin ol zaten ilk kaybediş zordur dedi.hafta sonu buluşup bu konuyu halledeceğim çok gerginim çok ama şüphelerim kararsızlıklarım çok. Bu durumlara nasıl geldik bilmiyorum.Bence deneyin eşiniz çevreye uymuş artı size karşı niyeti iyi olmasa malını mülkünü vermezdi ikinci bir şans verin derim
umarım herşey düzelir ama kişisel fikrim ne canavar erkekler var sizinki bari sizi düşünmüşSonuç olarak bu tarafa meilliyim bazı erkekler yaptığı buyuk hatalara rağmen 2. Bir sansı hak eder. Ama evlenmeyi düşünmüyorum. Belki sürekli aynı olayları önüne sürcem psikologum bana eğer yeniden devam edeceksen bu konuyu bir tam anlamıyla konuşup birdaha açmamak üzere kapamalısın laf sokmamalısın felan dedi.Ben bu konuda kendime pek güvenmiyorum ama zorlıcam. Onunla da konuştu diğer erkekler gibi değil dedi bence 2. Sansı hak ediyor dedi. Kaybedecek bişeyin yok 2. Kez yapsa yıkım daha az olur emin ol zaten ilk kaybediş zordur dedi.hafta sonu buluşup bu konuyu halledeceğim çok gerginim çok ama şüphelerim kararsızlıklarım çok. Bu durumlara nasıl geldik bilmiyorum.
Asla affetmeyinBenimde eşimle hiç sorunum olmadı 20 yıldır beraberiz geçen sene iş değişikliği yapıp bir ortaklık kurdu. Eşim imam-hatip ve takvalı biri ailesi de bende açık bir kadınım onunla namaza başladım vs neyse bunu şundan anlattım ortağı ayyaş sarhoş biri çıktı başta bu kadar bilmiyordu vs. Sonra başka pisliklerini de yakaladı metresi felan varmış neyse kısa keseyim ondan ayrılmak istedi ama ortak o kadar bağlamış ki onu kendine iş olarak yasal olarak diyim.ayrılması 2 yılı buldu bu süreçte psikolojisi bozuldu bana yapışık yaşamaya başladı işe gitmeme yanımda kal markete gitme vs vs 6 ay bu şekildeydi. Bu sırada onu psikologa sonra psikiyatriye götürdüm biraz iyi geldi onlar dışarı çık evde kalma hobi bul tarzı klasik şeyler söyledi. Neyse baktım eşim eve gece geç gelmeler yüzüme3 bakamama normalde namaza göre evden çıkan insan evden çıkıyo ezan okunuyor aa namazı kılmadı demek dışarda kılacak diyorum namazı bıraktı bende onu takip ettim sahile gidiyor ve bankta oturuyor saatlerce. Sonra gece içkili geldi ben şaşkınım tabi sonra içmeye başladı.hemen dedektif tuttum arabada saç buldum hediye almış çiçek sepetinden sipariş vermiş ama telefonun şifresi açık yani biliyorum bizde gizli yok. Dedektif bir kadınla beraber bilgisini verdi sürekli beraberler ama gece 1 de 2 de geliyor yüzüme bakamıyor vs vs neyse ben bunu kanıtlarla boşadım.ev arabalar yazlık arsalar ne varsa benim üstümeydi zaten hepsini bana verdi çocuğu aldım tazminat aldım neyse yani donla kaldı. Ama adam gitmiyor bana diyor ki ben ona aşığım ama seni de seviyorum asla vazgeçmem.neyse ben ailemin yanına tasımdım bana kalan Her şeyi de sattım. Ailemin yaşadığı şehre gittim ama adam peşimde seni seviyorum bırakma beni ben neden böleyim bilmiyorum şimdi şenleyim ama aklım onda onunlayken de sende.saçma sapan şeyler polis çagrıcam gitmezsen dedim gitmiyor. Neyse ağzını burnunu kırdım elini bile kafasına koymadı vur döv hakkındır dedi seni ben bu hale getirdim ama beni kim bu hale getirdi bilmiyorum dedi. Ailesi de çok üzgün hocaya felan götürmüşler hala namaz kılamıyordu felak nas okuyamıyordu. Simdi düzelmeler varmış. Annesi hergun aglıyor arıyor nolur sen onu affetmezsen düzelemez diyor. Ben şimdi napıcam bilmiyorum herkes Her kişi onu çok seviyor inanamıyor kendi anlatmış abime. Abim bana inanmamıştı sen huysuzsun demişti ona da demiş ona aşığım ama kardeşin olmazsa da yaşayamam. Ha bu arada ben şehr-i terkedip gelince oda taşındı böylece o eskortla görüşmüyormuş artık. Bana akıl verin kızlar ben da sağlıklı düşünemiyorum lütfen lütfen
Sonuç olarak bu tarafa meilliyim bazı erkekler yaptığı buyuk hatalara rağmen 2. Bir sansı hak eder. Ama evlenmeyi düşünmüyorum. Belki sürekli aynı olayları önüne sürcem psikologum bana eğer yeniden devam edeceksen bu konuyu bir tam anlamıyla konuşup birdaha açmamak üzere kapamalısın laf sokmamalısın felan dedi.Ben bu konuda kendime pek güvenmiyorum ama zorlıcam. Onunla da konuştu diğer erkekler gibi değil dedi bence 2. Sansı hak ediyor dedi. Kaybedecek bişeyin yok 2. Kez yapsa yıkım daha az olur emin ol zaten ilk kaybediş zordur dedi.hafta sonu buluşup bu konuyu halledeceğim çok gerginim çok ama şüphelerim kararsızlıklarım çok. Bu durumlara nasıl geldik bilmiyorum.