- Konu Sahibi Kurkmantolumado
Ben teklif ediyorum ama kabul etmiyorsizinkide aşırı geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben teklif ediyorum ama kabul etmiyorsizinkide aşırı geldi bana
o zaman başka tabi, ben siz vermiyosunuz gibi düşümmüştüm özürdilerim. bende bütçede kendime kraliçe kalemi ayırıyorum tabi, okadar ayrıcalıkta olsun dimi, kocişimde kırmaz beni.Ben teklif ediyorum ama kabul etmiyorkendi yapıyor direk
Estağfurullah ne özürüo zaman başka tabi, ben siz vermiyosunuz gibi düşümmüştüm özürdilerim. bende bütçede kendime kraliçe kalemi ayırıyorum tabi, okadar ayrıcalıkta olsun dimi, kocişimde kırmaz beni.bitık pozitif ayrımcılık şeklinde
![]()
Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Hala kendini ikna etmeye calisiyorsun. Ne denmesini bekliyorsun. Sana sirilsiklam asik mi olmus diyelim?! Keske dense. Keske. Yanlis bir ise girince pat diye cikiyoruz ama yanlis evlilik cikis yaparken zorluyor insani anlayabiliyorum. Ama maalesef kocan senden once kendi pozisyonlarindan birilerine bakmistir... sonra para citasini dusurup sana gelmistir...Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Sizi ezmek daha kolay,kendi dengine göre birini alsa kadın ona kök söktürürdü.Siz onun için kolay av olmuşsunuz bu güne kadar yaptıkları ve sizin bunu normalleştirmeniz sesinizin çıkmaması adamın doğru tercih yaptığını gösteriyorBenim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Evet ve artık ben de bunu normal olarak görüyorum o duruma geldim yiyorsak beraber ben de odemeliyim diyorum
Siz hayvan mısınız afedersiniz sizi besleyecek ,ne kadar ayıp ya.Adam olamadıktan sonra kaymakam olsan ne yazar hikayesi aynen.Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor