• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi sorunlar

Ben teklif ediyorum ama kabul etmiyor 🤷‍♀️ kendi yapıyor direk
o zaman başka tabi, ben siz vermiyosunuz gibi düşümmüştüm özürdilerim. bende bütçede kendime kraliçe kalemi ayırıyorum tabi, okadar ayrıcalıkta olsun dimi, kocişimde kırmaz beni. :D bitık pozitif ayrımcılık şeklinde :D

o zaman başka tabi, ben siz vermiyosunuz gibi düşümmüştüm özürdilerim. bende bütçede kendime kraliçe kalemi ayırıyorum tabi, okadar ayrıcalıkta olsun dimi, kocişimde kırmaz beni. :D bitık pozitif ayrımcılık şeklinde :D
Estağfurullah ne özürü 😂🙏🌸 Ben az kazanıyorum belkide ondan kıyıpta paramı alamıyor 😂😂

Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor

Bütün erkekler böyle değil. Ben aktif çalışma hayatındayken maaşımdan sadece kişisel harcamamı gezmemi tozmamı yapıyordum. Kalanı direkt birikim hesabına atıyordum. Evin her şeyi ve ödemeler tamamen eşimin kontrolündeydi. Birikimi ve para yönetimini ona paslamıştım. Aldığım domatesi eşime sorarım bir kez bile ne gerek var demedi. Çünkü müsrif değilim, pahalıysa da çok hoşuma gidiyorsa isterim.

Şuan çalışmıyorum, bebek geliyor. Geçen gün bir şeyler alıyorduk ben ödeyim dedim, bankam saatime takılı çünkü temassız ödüyorum. Ama eşim gerçekten ödetmiyor birlikteyken. Ben ödüyorum dedi, çıkınca da o parayı ben yokken istediğin her şeyi al diye aktarıyorum eve harcayıp çok harcadım diye istediklerinden vazgeçmen için değil birlikteyken kullanma kartını dedi. Eşimin maaşını biliyorum kurusu kurusuna, gelen bütün ekstralarla. Bunu araba alırken, ev alırken de bu şekilde yönettik avantajı da büyük bir şey alınacağı zaman maddi kısmına eşimin okey veya bir sonraki ay diye tek elden hızlı karar veriyor olmasıydı. Evlendiğimizden beri gerçekten ayda neye ne kadar harcadık bilmiyorum da. Sizin paranıza göz dikmiş anlıyorum ama kendisi tamamen sizin maaşınıza göz dikerek mi evlenmiş? Böyle hayat geçirebilecek misiniz bir düşünün. Hastalığı sağlılığı çocuk sebepli işten ayrılma durumu vs var.

Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Hala kendini ikna etmeye calisiyorsun. Ne denmesini bekliyorsun. Sana sirilsiklam asik mi olmus diyelim?! Keske dense. Keske. Yanlis bir ise girince pat diye cikiyoruz ama yanlis evlilik cikis yaparken zorluyor insani anlayabiliyorum. Ama maalesef kocan senden once kendi pozisyonlarindan birilerine bakmistir... sonra para citasini dusurup sana gelmistir...

Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Sizi ezmek daha kolay,kendi dengine göre birini alsa kadın ona kök söktürürdü.Siz onun için kolay av olmuşsunuz bu güne kadar yaptıkları ve sizin bunu normalleştirmeniz sesinizin çıkmaması adamın doğru tercih yaptığını gösteriyor

Parasi olan bir kadin olarak sunu söylemeliyim ki gayet akilliyim Boyle ruh hastası tiplerden uzak duruyorum. Parası olan hiçbir kadin boyle bir tipi koca diye almaz :110:

Asil mesele su ki sürekli seni ezen biriyle SEN niye evlendim kardeşim?? Sakin sevgiliyken mükemmeldi yazma, hiç inanmam bu adamdan insanca davranışlar çıkmaz.

Evet ve artık ben de bunu normal olarak görüyorum o duruma geldim yiyorsak beraber ben de odemeliyim diyorum

Salakligina doyma o zaman kızım, açım karnım ac desen sokaktan gecen random insan sana karsilik beklemeden yemek ısmarlar, sosyal deneyler var ac izle. Senin adam sana 1 tabak yemek vermiyor??? 1 tabak yemek vermeyen adamla niye evlisin, konus ailenle çık baba evine git bu hayvan herife de daha fazla para yedirme.

Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Siz hayvan mısınız afedersiniz sizi besleyecek ,ne kadar ayıp ya.Adam olamadıktan sonra kaymakam olsan ne yazar hikayesi aynen.

Bu adam birikimlerini fiziki olarak altın vs yaptıysa ve senin de savurgan olduğunu düşünüp boşanma davası vs açarsa nanay bir konumdasın valla. Üstelik kadının evin giderlerine katılmaması da kusur kabul edilebiliyor boşanma davalarında. Sen katılıyormışsun gerçi de banka hareketlerinden vs savurgan olduğunu ifşa edebilir.

Sizin iki hatanız var bu evlilikte, birincisi evliliğin başında oturup konuşmamamışsınız, bütçe yönetimi nasıl yapılacak dememişsiniz anladığım kadarıyla.

İkinci hatanız küçük düşünmeniz valla. Kocanız buradakilerin kocaları gibi karımın parasına karışmam kafasında biri değilmiş. O zaman sizden iki kat fazla kazanan ve tek başınıza günümüz şartlarında şu anki kadar rahat geçinemeyeceğiniz durumda kocanızın huyuna gitmek varken benim param moduna girmişsiniz, kocanız da kafanızdaki gibi bir adam olmadığı için ters tepmiş. Yani siz hayalinizdeki gibi kocamın parası çok ben paramı gönlümce harcayayım hayatı istemişsiniz ama adam öyle düşünmüyor. Sizin tavırınızdan dolayı da muhtemelen birikimlerini de sizden habersiz yapmış. Gün sonunda uyumlu insanlar değilsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X