• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle boşandığı halde aynı evde yaşayan var mı?

Merhaba,
Sorum umarım anlaşılır olmuştur ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Eşiyle resmi olarak boşandıktan sonra, boşanmadan çocukların etkilenmemesi, anneden veya babadan mahrum kalmaması için aynı evde yaşamaya devam eden var mı aranızda? Ya da duyduğunuz birileri.
Eski eşiyle ev arkadaşı gibi yaşamanın nasıl bir eksisi veya artısı olabilir?
Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler
Gunah olmayinca tatli olmuyor galiba. Anlasamiyorsan anlasamiyorsundur. Resmiyet bitince birden her sey gulluk gulistanlik mi oluyo anlamadim. Asil cocuklarin psikolojisi evli olmayan anne babanin ayni evde yasadiguni gorunce bozulur. Hic boyle sacmalik duymadim

Ünlüler dışında hiç duymadım .
Bence doğruda degil . Çocuklar icin evlilik kavramı anlamını yitirebilir.

Merhaba,

Eşiyle resmi olarak boşandıktan sonra, boşanmadan çocukların etkilenmemesi, anneden veya babadan mahrum kalmaması için aynı evde yaşamaya devam eden var mı aranızda? Ya da duyduğunuz birileri.
okan bayülgeni duymuştum en son...çocuğun etkilenmemesi için çaba gösterdiğini söylüyordu...
Tabii bunun çocuğa nasıl bi etkisi olur bilinmez..

olabilir,sakıncası yok zannımca....en azından karsı taraf heran gıdebılır dıye dusunup daha dıkkatı davranabılır....boşanmaya şahit olan çocuklar için nasıl olur bilemedim.....

Ben duydum, gordum.

Lakin anlam veremedim. Madem ayni evde yasayacaktiniz, niye bosandiniz ? Yani bu durumda bosanmak anlamini yitiriyor bence, mahkeme isleriyle bosuna ugrastiginizla kalirsiniz diye dusunuyorum.

Birbirinize tahammul edecek gibiyseniz, cocuklar icin birbirinize katlanmak da istiyorsaniz bence hic bosanmayin.

Gerek yok bence, bosanip ayni evde yasamakla bosanmayip ayni evde yasamanin farki nedir ki?

Son düzenleme:
Sanmam
Sonuçta boşanmayı kolay kabullenen bir kadın topluluğu değiliz, büyük bir ekşın olması lazım
Büyük bir ekşın varsa da aynı evde olmak zor

Hiç duymadım desem yeridir.. Çok değişik bir düşünce. Aynı evde iki sorunlu insan varlığı çocukları daha mı iyi etkiler? Madem çocukları bu kadar düşünüyorsunuz oturup konuşup boşanmadan sorunlarınızı çözüme kavuşturun.. Diğer türlü hem kendinize, hem karşınızda kine, hem de çocuklarınıza cehennem hayatı yaşatırsınız.

dinen haram. mantıken çok saçma. çocuklar zarar görmesin diye çocukların kafaları iyice karıştırılır. sık sık görüşülür çocuklar için. biz eş olarak ayrıldık ama sizin anne babanız olarak beraberiz denir, normal.çocuklar da bilir ki iki medeni insan olarak ayrılınmış ama aynı evde yaşamaya devam etmek pek çok sorunsalı beraberinde getirir. modernlik değil bu.

Çevremde görmedim ama bana göre çok saçma,evcilik oynar gibi bişey madem aynı evde yaşamaya devam edilicek neden boşanılır? çocuklar huzursuz bir ortamdan daha fazla etkilenirler bana göre çok mantıksız

Merhaba,

Öyle şey mi olur yahu
Ya boşanacak ya da boşanmayacak
Çok saçma

Back
X