• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle boşandığı halde aynı evde yaşayan var mı?

Madem çocuklar için aynı evde kalınıyor çocuklar için de evli kalınabilirdi. Öyle saçma şey mi olur, çok mantıksız. O zaman sizi zorlayan zor durumda bırakan aynı evde yaşamak değil kimliklerde "evli" yazması mı yani???:KK14:

Merhaba,
Sorum umarım anlaşılır olmuştur ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Eşiyle resmi olarak boşandıktan sonra, boşanmadan çocukların etkilenmemesi, anneden veya babadan mahrum kalmaması için aynı evde yaşamaya devam eden var mı aranızda? Ya da duyduğunuz birileri.
Eski eşiyle ev arkadaşı gibi yaşamanın nasıl bir eksisi veya artısı olabilir?
Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler
O zaman boşanmamın anlamı ne ki?
Zaten anlaşamadıkları için insanlar boşanmıyor mu?

Benim çok yakın akrabam 20 yıl sonra yeniden evlendiler ... Nikahta çocukları da ağlıyordu mutluluktan ...

cocuklarin psikolojisi icinse, bosanmayi ertelesinler o vakit? yani ayni evde devamsa, neden bosanmak?

Ne kadar sacma bir düşünce bu böyle?
Nikah bozulunca mi anlasiyorsunuz?
Aranizdaki tek sıkıntı nikah mi yani?
Çocuklar neye ugradigini da sasirir...

Kisa sureli olarak sahit oldum. Arkadasim esinden bosandi, esi yurt disina gidecekti o zamana kadar yeni bir duzen kurmaktansa bikac ay birlikte yasamaya devam ettiler. Ama bu uzun sureli olacaksa ve gecerli bir nedeni yoksa cok sacma.

Aynı evde yasanılacaksa bosanma neden ? olur mu hıc oyle sey ya bosanılmayacak ya herkes ayrı olrak hayatına devam edecek o_O

aynen katılıyorum
adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler
yol ayrımına gelindiyse boşanıldıysa hayatlar ayrılacak yada boşanılmadan herkes aynı yaşantısına devam edecek
eski eş ile ev arkadaşı olmak sözcüğü bile mide bulandırıcı
konu sahibi arkadaşım o adam ayrıldığın o adam senin eski eşin olan çocuklarının babası olan adam hayatına devam edecek tekrar kalbi çarpacak liseli aşıklar gibi elinde telefon yazışacak konuşacak sen şahit olacaksın çocuklar şahit olacak buna dayanabilecekmisin yada aynı şey adam içinde geçerli senin onsuz yeni hayatını kaldırabilecekmi

Şaka mı bu. En son eşimle boşandık çocuğu ona göstersemmi göstermesemmi davaları dönüyordu. Ben mi eskide kaldım siz mi çok ileridesiniz bilemedim..

çokkk var,hatta bi çocuk daha yaparlar üste,can yücelin çok güzel yazısı var bunun üzerine bulursam eklerim,
komşumuz var,bankada müdür kadın,boşandılar,şimdi aynı evdeler,3. yaptı :)

yanıbaşımda bir arkadaşım bu şekilde ,boşandılar, 7-8 ay sanırım ayrı kaldılar.
sonra adam tekrar eve dondu. evlenmiyor arkadaşım.
artısı : koca sureklı kendını suçlu hısedıyor arkadaşım 10 yıldır görmedıgı ılgıyı sevgıyı resmen bıkaç aydır göruyo.
eksısı akrabalar neden evlenmıyosunuz dıyo.başkada kötü bısey duymadım. böyle mutlular demekkı

Evet var annemle babam boşandıktan sonra mahkemeden kol kola çıkmışlar ve ayrılmadılar. Küçücük bir kavgadan boşanmışlar gurur yapmışlar. Nasıl bir ruh halindeyseler artık o zamanlar :D

Benim de çok yakın bir arkadaşım boşandıktan sonra bir süre eski eşiyle aynı evde yaşadı. O arada bunlar birbirlerine yeniden aşık olmuş, boşandıktan bir yıl sonra geri evlendiler:)

Merhaba,
Sorum umarım anlaşılır olmuştur ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Eşiyle resmi olarak boşandıktan sonra, boşanmadan çocukların etkilenmemesi, anneden veya babadan mahrum kalmaması için aynı evde yaşamaya devam eden var mı aranızda? Ya da duyduğunuz birileri.
Eski eşiyle ev arkadaşı gibi yaşamanın nasıl bir eksisi veya artısı olabilir?
Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler
Boşandıktan sonra aynı evde yaşamak Kişiyi depresif yapar.Çünkü içten ile belirsizlik oluşur.Net olmak Lazım.Yeni bir hayat kurmak için motivasyonu düşürür aynı evde yaşamak.

Malesef var boyle durumlar ama sizin dediginiz sekilde degil de baska amacla. Devletten bir maas aliyorlarmis dul ayligi mi bilemiyorum tam adini bunu alabilmek icin resmiyette ayrilip sonra birlikte yasiyorlarmis. Ama bunu genclerin yaptigini sanmiyorum. Tabi suc bu. Gecen haberlerde izlemistim bilmem kac bin cift tespit edilmis boyle

Back
X