Eşiyle boşandığı halde aynı evde yaşayan var mı?

aaa ciddi misin? Neden ki niye ayrilmislar niye birlikte yasiyorlar. Tabi ozel degilse ?

Kayınpederim dolandırılıyor yıllar önce ve iflas ediyor
Eve haciz fln geliyormus hep onlarda bosanmıslar haciz gelmesin diye böylemiymiş neymiş biz ozaman tanısmıyorduk eşimle oyuzden yuzeysel biliyorum bu sekilde

Peki boşanmanın sebebi nedir? Anlaşamamazlıktan boşanmaya kalkıştıysanız aynı evde yaşamak mümkünmü ki. Hemde en önemlisi olayın din boyutu var. Siz boşandıktan sonra birbirinize haramsınız o yabancı biri. Böyle bi durum mümkün değil

Biz eşimle o durumda gibiyiz, boşanmadık ama boşanmış gibi bir haldeyiz. Ama tuhaf ya. Bence olmazmış böyle bir şey

Çok anlamsız geld bana. Boşanmanın amacı yasal olarak bekar olmak değil ki insanların aynı evde yaşarken şiddetli geçimsizlik yaşaması, ya da aldatılma vs. O insanla daha fazla beraber yaşamak istemediğin için boşanıyorsun zaten. Neden aynı evde yaşayasın? Üstelik bir zamanlar duygusal ve cinsel hayatı olan insanların hiçbirşey olmamış gibi dostane ilişki yürütebileceğini de sanmıyorum.

Benim kuzenim bosandiktan sonra kizi intihar edip ölumden donunce eski esiyle yasamaya basladi. Uc senedir boyle

Bazen maddi durumlardan dolayı boşanıp aynı evi paylaşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…