Çok haklisiniz çok güzel ve gayet açıklamalı olmuş yazınız.
Kesinlikle katılıyorum esim de ben de birbirimizi hiç bir zaman suçlamadık yanında asla tartışma yaşamadık.
Babasına gozum kapalı emanet ediyorum dışarı çıkıyorum oğlumu bırakma benim yanımda düşüyor dediği halde ama öyle öyle alışacaksın diye diye alıştı çok şükür .
Oglum da sizin kızınız gibi çok ama çok hareketli 40 günlükken yüz üstü donup uyumaya başladığında anlamıydım aslında:) 10 aylıkla yürüdü mesela. Şuan kızım da 5 ayı bitirdi yapmadığı birşey yok inanılmaz ama emekliyor :) maşallah yavrularımıza.
Diyeceğim o ki, hareketli çocuk olmasa da kasla göz arasında çocuk bu herşeyi yapıyor ne kadar dikkat edilirse edilsin. O yüzden kimse kimseyi kırmamalı .
Mune abla , abla diyorum ama herkes öyle hitap ediyor diye sanki yıllardır tanıyor gibiyim sizi. Ben iki bebeğime de bakıyorum zorlaniyorum yeri geliyor sinirleniyorum sonra çok üzülüp ağlıyorum sirf bu yuzden doktora gitmeyi dusundum esim istemedi gececek ustuste geldi gecer biraz daha buyuyunce abartilacak birsey yok diyor eşim en büyük destek sağolsun normalde böyle değilsin diyor evet hiç değilim ama arada ne oluyo bana anlamıyorum gerçekten.
Çok güzel yazmışsınız acaba bu sakınlık konusunu nasıl yapabilirim bana bi akıl verebilirseniz çok sevinirim