Peki bu büyük Bi sorun olarak çıktı mı karşınıza hiç ?var
biz
aramızda ki tek kültür farkı o salçalı yumurtayı severken
ben çemenli yumurtayı seviyorum
HaklısınızMutlu olanlar elbette vardır, iki kişinin öz verisiyle olan bir durum. Ama sizin erkek arkadaşınız baştan belli etmiş ki ayrılmış. Bence bu ilişkiyi zorlamayın.
kesinlikle katılıyorum.Var...
Ben türk
Nişanlım italyan
Almanyada yaşıyoruz
Mutluluğun kitabini yazarim
Sorun olmuyor. Yani şimdiye kadar. Hee, ben 50 sene sonrasini bilemem ama nelerin sorun olabileceği aklima bile gelmiyor.
En önemlisi saygi diyorum. Sayginin olduğu bir ilişki sağlamdır
Var...
Ben türk
Nişanlım italyan
Almanyada yaşıyoruz
Mutluluğun kitabini yazarim
Sorun olmuyor. Yani şimdiye kadar. Hee, ben 50 sene sonrasini bilemem ama nelerin sorun olabileceği aklima bile gelmiyor.
En önemlisi saygi diyorum. Sayginin olduğu bir ilişki sağlamdır
kültür farkı çok özveri isteyen bir olayPeki bu büyük Bi sorun olarak çıktı mı karşınıza hiç ?
Erkek arkadaşının daha kendisinin güveni yok kendisine, size ve ilişkinize...Demek asla kendisinden ödün vermeden kafasına göre bir hayat düşlüyor sizi gözden çıkardığına göre ki zaten bu kafa ile yakın kültürler bile olsa evlilik sağlıklı değil. Evlilik karşılıklı anlayış ve anlaşma niyetiyle başlanabilecek bir yolculuktur. İlişki ne kadar sürdü daha önce aklı nerdeymiş acaba? bana biraz bahane bulmuş gibi de geldi..Her halükarda bence asla geriye dönmeyin, çok ayrı kültürler evet zordur hele eski erkek arkadaşınızdaki zihin yapısıyla daha da zordur.Daha önce de buna benzer bi konu açmıştım sevgilimle kültürlerimiz aile yapılarımız çok farklı ama ben herşeyin farkında olarak devam ettim fakat o yapamayız çok yorulursun mutsuz olursun bi saatten sonra bıkarsın sana bunu yapamam diyerek bitirmek istediğini söyledi çok ağladım çok üzüldüm ama bi yandan da haklı biliyorum o yüzden birşey diyemedim peki var mı farklı kültürlerden olup mutlu ve huzurlu olan ?
Daha önce de buna benzer bi konu açmıştım sevgilimle kültürlerimiz aile yapılarımız çok farklı ama ben herşeyin farkında olarak devam ettim fakat o yapamayız çok yorulursun mutsuz olursun bi saatten sonra bıkarsın sana bunu yapamam diyerek bitirmek istediğini söyledi çok ağladım çok üzüldüm ama bi yandan da haklı biliyorum o yüzden birşey diyemedim peki var mı farklı kültürlerden olup mutlu ve huzurlu olan ?
Ben onuda sevdirdim. Hatta bi ona değil bütün aileyevar
biz
aramızda ki tek kültür farkı o salçalı yumurtayı severken
ben çemenli yumurtayı seviyorum
bizim oyle . esim karadenizli ben dogulu ama ikimizde ist da dogup buyudugumuz icin hic kulturle ilgili sorun yasamadikDaha önce de buna benzer bi konu açmıştım sevgilimle kültürlerimiz aile yapılarımız çok farklı ama ben herşeyin farkında olarak devam ettim fakat o yapamayız çok yorulursun mutsuz olursun bi saatten sonra bıkarsın sana bunu yapamam diyerek bitirmek istediğini söyledi çok ağladım çok üzüldüm ama bi yandan da haklı biliyorum o yüzden birşey diyemedim peki var mı farklı kültürlerden olup mutlu ve huzurlu olan ?
Ya aslında tam olarak öyle değil başta ben çok düşündüm söyledim ona çok zor olacağını ama çok farklıyız aileminde içten gelerek bi rızası yok ve bu kültür sorunları ile özellikle onun ailesi ile ilgili çok sorun yaşadık ilişki içerisindeyken daha şimdiden bu sebeplerden tartışır olduk ve seni ilerde üzmek istemiyorum dedi haklı o sadece cesaretli davrandı ben söyleyemezdim ama karşı çıkmadım zaten bende onayladımErkek arkadaşının daha kendisinin güveni yok kendisine, size ve ilişkinize...Demek asla kendisinden ödün vermeden kafasına göre bir hayat düşlüyor sizi gözden çıkardığına göre ki zaten bu kafa ile yakın kültürler bile olsa evlilik sağlıklı değil. Evlilik karşılıklı anlayış ve anlaşma niyetiyle başlanabilecek bir yolculuktur. İlişki ne kadar sürdü daha önce aklı nerdeymiş acaba? bana biraz bahane bulmuş gibi de geldi..Her halükarda bence asla geriye dönmeyin, çok ayrı kültürler evet zordur hele eski erkek arkadaşınızdaki zihin yapısıyla daha da zordur.
herşeyi sevdiBen onuda sevdirdim. Hatta bi ona değil bütün aileye
Konu sahibi; orta yolu bulmak çok önemli.
onların görüp yaşadığı hayat garip gelecek, bunu üzerinize alınırsanız çekilmez olur.
Ama öyle görmüş napalım kötülükle yapmıyorlar diyip saygıyla yaklaşırsan yavaş yavaş onlar sana sen onlara alışırsın.
Ama zaten bitirmişsiniz siz kafanızda olmaz diye, ayrılmanız iyi olmuş sanki.
Yabancılarla sorun olmuyor zaten. Çünkü yabancılar uzlaşmaya çok yakın. Saygılılar kültürlere ama bizim kültürlerimizin keskin çizgileri vardır. Ve müdehaleci bir toplum yapısına sahibiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?