esiyle iletisim sorunu yaşayan ve evli kalan var mi

Aynı şeyleri yaşadım.Annesi eşimi doldurdu sinsi sinsi. Senin gibi davrandım olmadı Sonra güler yüz canım cicimlerle daha iyi olduk. Sen güler yüzü dene. Ailen dogumdan sonra konuşsun bence . Eğer seni kaybetme korkusu yaşarsa düzelir.Allah başka dert vermesin .

Severekmi evlendiniz ve evlenmeden oncedemi boyleydi yoksa sonrami degisti.

severek evlendik ama ailesi beni pek istemedi gibi. surekli ailesiyle ilgili benimle tartisti aramiyorsun gitmiyorsun sormuyorsun diye. sonra annemin yengemin uzeri de benimle tartisti. sonra toparlayamadik

Merhabailetisimsizligin gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum. Ancak bu çiftçilerin birbirlerinden kaynaklanan bir sorun değil mi sence.

İnsan kendisi haricinde kimseyi değiştiremez.
Sen değiştikçe Çevrendeki insanları da sana bakış açısı davranışları değişir. aranızın kötü olduğunu Anlattıkların Dolayısıyla tam bilmiyorum. Sadece iletişimsizliğin hat safada olduğunu ve birbirinizi artık umursamadığını zı görüyorum. Ben de 8 aylık hamileyim durumlar benim karşıma ne çıkarır bilmiyorum Bizim de aramızda çok fazla iletişimsizlik var Ancak ben kendimde olumlu anlamda davranışsal olarak değişikliğe gittiğimde bu eşime de yansıyor. Yaptığı en küçük birseyde ona teşekkür etmek övmek. Hamilelik bu sorunu daha da çoğalttı bizde mesela. Gece sarılmıyor. Kendim atiyorum kolumu,kolunu uzerime/ne. Sabah uyanınca da söylüyorum sarılarak uyuyunca daha rahat deliksiz uyuyorum diyorum şikayetten çok olumluya odaklanıp isteklerini ifade etmek önemli

Ben ilişkinizin her döneminin çok kötü geçtiğini düşünmüyorum beraber tatile gidiyorsanız durum çokta kötü değil.
Ancak şunu söyleyebilirim ki hamilelikten dolayı eşler uzaklaşıyor ve Bizler de çok alıngan hale girebiliyoruz .Biliyorum zor bir şey Onun da onun için de zor .
ancak Ailesel şeyleri Aranızda problem sebebi yapmayın bence hani bir arama gidip gelmek çok zor olmasa gerek ya da bunları yapamıyorsan nedenlerini söyle ama karşı tarafı suçlayarak değil. Hani bugün şunu yaptım bunu yaptım Hani aradım ama hani cevap verilmedi. O yüzden konuşamadım falan.

Yalandan da olsa arayıp sor.
Beraber gidip gelin.
Ama sana hak veriyorum ben bile 8 aylik olmama rağmen aşırı derecede ağrı çekiyorum yoruluyorum
Bizim de aramızda ailesinden dolayı çok sorun oldu boşanma aşamasına kadar geldik neredeyse sonra olan oldu ve tekrar bir aradayız bir süre yine aradım sordum aramayınca eşim niye aramadın diye soruyordu O yüzden bende o demesin diye arıyordum kaynanam Cevap vermezse de vermesin ya da onunla Eşimin ailesi ile sorunlarım olduğunda esime anlatıyordum

Ancak bundanda fayda göremedim . O yüzden bir sorunum olursa bunu aracı kullanmadan halletmeye çözmeye çalışıyorum

aramizda cok sorunlar oldu ailesinden kaynakli hala da devam eden sorunlar var. haklisiniz tahammulu yok bana onun farkindayim bi insan sadece tahammulu olmadigi icin boyle cevaplar verir. burda bekleme amacim sadece dogacak cocugumu en azindan bi 6 aylik olduktan sonra anneme emanet edip calismaya baslayabilirim ve kimseye fazla muhtacligim olmaz.
Bence beklemenin bir mantığı yok . Sen iyi olacaksın ki çocukların da iyi olsun

Hayır ben bu kaza ve yanlislik kismini anlamiyorum hic kacinci yuzyilda yasiyoruz saglik ocaklari dahi korunma aletini ücretsiz veriyor her isteyen kadina adama.annemde zamaninda korunmamis hic bilmiyodum diyo mesela.ona bile hayret ediyodum komsularin biliyoduda sen nasil bilmiyodun diye.çünkü iyi bir eşe çocuk verilir kötü bir eşe çocuk hediyesi verilmez bence
benim.cocugum olmadi uzun bi sure ben tup bebek tedavisi gordum onunla bile olmadi sonra kendiliginden oldu ve olmaz diyede korunmadik

Hala evliyim ama sonuç bi gün canıma tak edip bitecek bu evlilik biliyorum . Huylu huyundan vazgeçmeyecek bense ömrümü ona heba etmekten vazgeçecegm. Çok zor Rabbim yardım etsin .
kac yillik evlisiniz ben artik boyle aileleri merak eder oldum bazen acaba ben mi abargiyorum bende mi bi sikinti var diye kendime doner oldum

esimle sorunlu bir evliligimiz var. 4 yillik evliyim bu mutsuz evliligimde mutlu oldugumuzu sandigim dönemde çocuğum oldu 17 aylik ve kazara hamile kaldim su an 9 aylik hamileyim.

cok kez aramizda bosanma mevzusu oldu ama her defasinda devam etme karari aldik belki oglumuz icin belki duzenimizi bozmamak icin bilmiyorum. bazen oluyor cesaret ediyorum bosanicam bakarim basimin caresine diyorum bazen oluyor korkuyorum iki cocuga nasil bakar buyuturum babasiz, bir de erkek cocuklari diyorum. ailem bu durumda destek ama onlarda bi yere kadar tabi.

soyle bir karar aldim en azindan cocugumu dogurup onu biraz daha büyütüp ondan sonra tekrar duruma bakip karar vermek. en azindan birakip calisabilecek duruma gelmek istiyorum.

esimle ve ailesiyle cok sikintilarim oldu cookk yanlislari var hepsini gormezden geldim geliyorumda hala kendime zehir etmek istemiyorum evli kalacagim sureci.

ama iletisimsizlik beni daha fazla yıpratıyor. aramizda sadece getir götür, şunu al şunu ver, gittim geldim gibi konusmalar olur. ben sohbet etmek istedigimde hemen azarlar tersler, bos konuşma der, kucumseyerek bakar yine ne var der gibi, beni konusurken aptal yerine koymaya calisir. bende bu sebeplerden dolayi iyice iletisimimi kestim sadece gerekli oldugu yerde konusurum. bazen gunde 4 - 5 kelime konusur günü bitiririz.

simdi ailem yanimda dogun icin geldiler ailesi de gelecek sanirim doguma. ayni seyi aileme yapiyor bende hic konusmuyorum kus vibiyiz evin icinde ama degiliz.

bu adamla nasil iletisim kurabilirim kendimi ezdirmeden uzmeden en azindan gecici de olsa mutlu olmak istiyorum cocugumu mutlu bi sekilde dogurmak istiyorum.
Bende iletişimsizlik sorunu yaşıyorum ama aşağılama vs. gibi durumlar yok...Eşim yalnızlığı aşırı seven bir insan dünyada birşey olsa bütün insanlar ölse neden yalnız kaldım demez o derece...Sorunları çözmek yerine kapatır huyu böyle...Dün faturaları düşündüm diye suçlu olmuşum mesela haberim yok bende ki parayı vereyim dedim mesajda bir sorun yoktu sonra sarıl demişim diye kızdı...Neye kızdığını asla direk söylemez en son söyler ve çoktan kavga etmiş oluruz bana karşı muhabbetin yok değil mi dedim kimseye yok dedi... Hayat böyle işte herşey imtihan...

kac yillik evlisiniz ben artik boyle aileleri merak eder oldum bazen acaba ben mi abargiyorum bende mi bi sikinti var diye kendime doner oldum
Bende bi bende var sanıyordum 4 yıl olacak benimde ama evlendiğim ilk anda başladı aylarca küsüp konuşmamaları, bi iyi olduk bi kötü olduk , sonuçta beni hep tepetaklak etmeyi başardı ne ozguvenim kaldı ne yüzümde mutluluk eskisi gibi . Hep olumlu yönlerine yöneldim ama tükendiğimi hissediyorum artık aileme arşı tutumu da senin bahsettiğin gibi çok yoruldum . Kendi ailesi yüzünden benimle kavga etmelerinden arat sor diyip kendini hiç bişey yapmaması ortada sorun yokken kendi sorun çıkarması vs vs . O yüzden çok iyi anlıyorum seni

İletişimsizliğin babası bizde.
Daha da saçma kısmı çocuk olmadığı halde sürmesi..

6 yıl olacak yakında.
Hala birbirimizin dilini çözemedik.
Bir arkadaş bence sizin tarzınız bu dedi.
Mantıklı geldi. :(

Çok zor orta noktada buluşuruz ayın 10 günü barış 20 günü küs oluruz.
Allah sonumuzu hayır etsin. Çok bezdirici bir ilişki..

Bende bi bende var sanıyordum 4 yıl olacak benimde ama evlendiğim ilk anda başladı aylarca küsüp konuşmamaları, bi iyi olduk bi kötü olduk , sonuçta beni hep tepetaklak etmeyi başardı ne ozguvenim kaldı ne yüzümde mutluluk eskisi gibi . Hep olumlu yönlerine yöneldim ama tükendiğimi hissediyorum artık aileme arşı tutumu da senin bahsettiğin gibi çok yoruldum . Kendi ailesi yüzünden benimle kavga etmelerinden arat sor diyip kendini hiç bişey yapmaması ortada sorun yokken kendi sorun çıkarması vs vs . O yüzden çok iyi anlıyorum seni
nerdeyse ayni hersey anlattiklarina göre. nedir ki bu adamlarin istedigi anlamk istiyorum dilleeinden ya da bilincli eziyet mi yapiyorlar. bilerek kotu davraniyorlar uzmek istiyorlar bunun. farkindayim ama neden? konusamiyorum da sordugumda cvp da alamiyorum. cozum ne ki cozen yok mu bunu

İletişimsizliğin babası bizde.
Daha da saçma kısmı çocuk olmadığı halde sürmesi..

6 yıl olacak yakında.
Hala birbirimizin dilini çözemedik.
Bir arkadaş bence sizin tarzınız bu dedi.
Mantıklı geldi. :KK43:

Çok zor orta noktada buluşuruz ayın 10 günü barış 20 günü küs oluruz.
Allah sonumuzu hayır etsin. Çok bezdirici bir ilişki..
benim merak ettiklerim bunlar bi bende var saniyordum nasi surer boyle bi iliski? surdurmenin yollari nedir nasi katlanilir? bazrn sadece kendime yöneliyorum o yokmus gibi davraniyorum sonra kendi kendime kizip neden bu adamin hizmetciligini yapiyoeum duzenini koruyorum niye katlaniyorum evli gibi yaşamıyoruz cunku diyorum o arada devreye cocuklar giriyor. nasi yapacagim iki cocukla babasiz nasi buyur diyorum kaliyorum oyle.

Merhabailetisimsizligin gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum. Ancak bu çiftçilerin birbirlerinden kaynaklanan bir sorun değil mi sence.

İnsan kendisi haricinde kimseyi değiştiremez.
Sen değiştikçe Çevrendeki insanları da sana bakış açısı davranışları değişir. aranızın kötü olduğunu Anlattıkların Dolayısıyla tam bilmiyorum. Sadece iletişimsizliğin hat safada olduğunu ve birbirinizi artık umursamadığını zı görüyorum. Ben de 8 aylık hamileyim durumlar benim karşıma ne çıkarır bilmiyorum Bizim de aramızda çok fazla iletişimsizlik var Ancak ben kendimde olumlu anlamda davranışsal olarak değişikliğe gittiğimde bu eşime de yansıyor. Yaptığı en küçük birseyde ona teşekkür etmek övmek. Hamilelik bu sorunu daha da çoğalttı bizde mesela. Gece sarılmıyor. Kendim atiyorum kolumu,kolunu uzerime/ne. Sabah uyanınca da söylüyorum sarılarak uyuyunca daha rahat deliksiz uyuyorum diyorum şikayetten çok olumluya odaklanıp isteklerini ifade etmek önemli

Ben ilişkinizin her döneminin çok kötü geçtiğini düşünmüyorum beraber tatile gidiyorsanız durum çokta kötü değil.
Ancak şunu söyleyebilirim ki hamilelikten dolayı eşler uzaklaşıyor ve Bizler de çok alıngan hale girebiliyoruz .Biliyorum zor bir şey Onun da onun için de zor .
ancak Ailesel şeyleri Aranızda problem sebebi yapmayın bence hani bir arama gidip gelmek çok zor olmasa gerek ya da bunları yapamıyorsan nedenlerini söyle ama karşı tarafı suçlayarak değil. Hani bugün şunu yaptım bunu yaptım Hani aradım ama hani cevap verilmedi. O yüzden konuşamadım falan.

Yalandan da olsa arayıp sor.
Beraber gidip gelin.
Ama sana hak veriyorum ben bile 8 aylik olmama rağmen aşırı derecede ağrı çekiyorum yoruluyorum
Bizim de aramızda ailesinden dolayı çok sorun oldu boşanma aşamasına kadar geldik neredeyse sonra olan oldu ve tekrar bir aradayız bir süre yine aradım sordum aramayınca eşim niye aramadın diye soruyordu O yüzden bende o demesin diye arıyordum kaynanam Cevap vermezse de vermesin ya da onunla Eşimin ailesi ile sorunlarım olduğunda esime anlatıyordum

Ancak bundanda fayda göremedim . O yüzden bir sorunum olursa bunu aracı kullanmadan halletmeye çözmeye çalışıyorum
merhaba
cok güzel anlatmissijiz herseyi ve col dogru soykedikleriniz denemedim degil soykediginizi. bi ara bend ekendimi degistirdim evlenmden onceki halime donmeye calistim ben herseye gulen komikm bulan bi insandim. kendimi iyi hissetmek ici evde o varken enerjim yukselsin diye muzik actim sarkilar soykeyerek is yaptim, onun sevdigi yemekleri yaptim, suslenip puslenip karsisina ciktim, ters cvp verdigi de gulerek cvp verdim, duymazdan geldim ilgilenmesiginde ben yanina yanastim ama beni bi yere kadar götürdü ben devam ettiremedim karsiliksiz olunca. adam sadece karsilik verdi bunlara kendi cabasiyla bende onu mutlu edeyim demedi tuketti.

ben sehir disina tasindim kimsemin olmadigi bi yerdeyim beni bir defa olsun aramadi nasilsin diye cocukla hamile hamile ne yapiyorsun diye sormadi ben yinede onu aradim yalandanda olsa aradim sordum esime soyledigimde neden aramiyor bi sorun mu var dedigimde hii sira ondamiydi dedi ben sirayla alakasi yok ama hic aramadi bi sikintimi var beninle ilgiki dedim. bilmiyorum ara sor biz seninle ilgili hic bi sey konusmuyoruz dedi. bu kadar seye ragmen yine afayip yine soruyorum.
ama ben ustlerine dustukce sanki daha bi dayanilmaz oluyorlar kendilerini geri cekiyorlar. hep benden bekleniliyor hersey insan tek tataflj nereye kadat goruebilir ki.
su an tek yaptigim butjm yaotigi sacmaliklari gor esden gelmek oluyor kendimi uzmemek adina.

benim merak ettiklerim bunlar bi bende var saniyordum nasi surer boyle bi iliski? surdurmenin yollari nedir nasi katlanilir? bazrn sadece kendime yöneliyorum o yokmus gibi davraniyorum sonra kendi kendime kizip neden bu adamin hizmetciligini yapiyoeum duzenini koruyorum niye katlaniyorum evli gibi yaşamıyoruz cunku diyorum o arada devreye cocuklar giriyor. nasi yapacagim iki cocukla babasiz nasi buyur diyorum kaliyorum oyle.

Zaten bir yere kadar olumlu bakıyorsun.
Bir yerden sonra aynen senin gibi ''Neden evliyim ki? Hizmetçilik yapmak için mi?''
gibi sorularla boğuşmaya başlıyorsun.
Aranda sorun olmadığı günler sıkıntı yok.
Kavgalı, küs olduğun vakitler hep bu hesaplar..

Zaten bir yere kadar olumlu bakıyorsun.
Bir yerden sonra aynen senin gibi ''Neden evliyim ki? Hizmetçilik yapmak için mi?''
gibi sorularla boğuşmaya başlıyorsun.
Aranda sorun olmadığı günler sıkıntı yok.
Kavgalı, küs olduğun vakitler hep bu hesaplar..
aynen oyle yaptigim bu hesaplar yuzunden uykusuz gecelerim, bosa gecen gunlerim sadece günü dolduruyorum boyle zamanlarda bende

nerdeyse ayni hersey anlattiklarina göre. nedir ki bu adamlarin istedigi anlamk istiyorum dilleeinden ya da bilincli eziyet mi yapiyorlar. bilerek kotu davraniyorlar uzmek istiyorlar bunun. farkindayim ama neden? konusamiyorum da sordugumda cvp da alamiyorum. cozum ne ki cozen yok mu bunu
Evet cevapsız kalıyor . Ayrılalım bosanalim derdin ne bu kadar niye zorluyorsun beni istemiyorsan diyorum . Ben seni istemesem bosanirim zaten diyor. Devam edip terapiye gidelim diyorum bu iş olmaz diyor ayrılalım diyorum dilim varmıyor diyor . Psikolojileri iyi değil bizi de mahvediyorlar.

Bence ailesi yüzünden bilinçli bi şekilde böyle kötü davraniyor sana. annesi sürekli seni kötüleyip oglunu dolduruşada getiriyodur bi yandan.ailesini annesini çok seviyor sen onlarla iletişime girmedikcede annesi seni kötüledikcede böyle davraniyor.çözüm olurmu bilmem ama aileden gir olaya bence.onları seviyo numarası yap.her dk onun yaninda ara tatli tatli konuş.beni neden istemedilerki ben onlari cok seviyorum de sürekli.numara yap ailesini seviyo gibi belki düzelir

Bende iletişimsizlik sorunu yaşıyorum ama aşağılama vs. gibi durumlar yok...Eşim yalnızlığı aşırı seven bir insan dünyada birşey olsa bütün insanlar ölse neden yalnız kaldım demez o derece...Sorunları çözmek yerine kapatır huyu böyle...Dün faturaları düşündüm diye suçlu olmuşum mesela haberim yok bende ki parayı vereyim dedim mesajda bir sorun yoktu sonra sarıl demişim diye kızdı...Neye kızdığını asla direk söylemez en son söyler ve çoktan kavga etmiş oluruz bana karşı muhabbetin yok değil mi dedim kimseye yok dedi... Hayat böyle işte herşey imtihan...
eşiniz balık burcu mu

Aileniz konuşsun derdini anlasın,radikal bir değişiklik olmazsa eşinizde bence önce kendi sağlığınız için psikiyatriste gidin sonrada yolunuzu çizersiniz....bu tarz iletişimsizlik,devamlı kadının adım atan,alttan alan taraf olması özgüveni zedeliyor bence..siz yapmanız gerekenleri yaptıktan sonra tevekkül edin,su akar yolunu bulur.

Aileniz konuşsun derdini anlasın,radikal bir değişiklik olmazsa eşinizde bence önce kendi sağlığınız için psikiyatriste gidin sonrada yolunuzu çizersiniz....bu tarz iletişimsizlik,devamlı kadının adım atan,alttan alan taraf olması özgüveni zedeliyor bence..siz yapmanız gerekenleri yaptıktan sonra tevekkül edin,su akar yolunu bulur.
annem konusacak su an ankara disinda geldiginde konusacak. ve dediginiz cok dogru kendome guvenim kalmadi adaamjn karsisimda konusamiyorum bile

Back
X