- 2 Mayıs 2017
- 368
- 277
- 23
- 39
- Konu Sahibi mavidirhayatim
- #61
aslında burç uyumunuz harika dimi bende baligim yalnızlığı çok severim bu yüzden sordumhayir o yengec ben balik burcuyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında burç uyumunuz harika dimi bende baligim yalnızlığı çok severim bu yüzden sordumhayir o yengec ben balik burcuyum
evey burc uyumumuz cok iyi aslimda birbirimize benzedigimiz noktalarda var ama gel gelelim iletisim kuruota birbirikizi tanomaya firsatimiz hic olmadi olmuyorda. cunku evliligimizjm ilk yillarinda birnirmizi tanimamaiz gerekirken aile kavgalariyla bogustukaslında burç uyumunuz harika dimi bende baligim yalnızlığı çok severim bu yüzden sordum
Konu sahibi konuşunca da mutlu olmuyor ki, bence konuşmamak daha mantıklı en azından kafa rahat eder.Benim bildiğim aynı evin içinde konuşmadan, mutlu kalınmıyor denedim gördüm sonucu yok ben çok yıprandım
Evet bunu da çok merak etmişimdirBu kadar iletişimsizlikle çocuk nasıl oldu ? Hep merak etmişimdir kavga ettiğim değer görmediğim bir adamla ben aynı yatağa giremem mesela. Konuşmayıp bu süreçte cinsellik yaşıyormusunuz ?
Konuşunca mutlu olmamak diye bir durum söz konusu olamaz . Konuşurken kavga edilmiyorsa ve sürekli seni yermiyorsa ki, her konuşmasında bunu yapacak anlamına gelmiyor . Bi ev düşünün hep mutsuzluk var ama arada illaki muhabbet geçiyor illaki iyi şeyleri oluyor iyi davranıyorlar ve bu sebepten dolayı da zaten çocuk olmuşimdi.Konu sahibi konuşunca da mutlu olmuyor ki, bence konuşmamak daha mantıklı en azından kafa rahat eder.
İşte o bahsettiğiniz koşullar "kavga edilmemesi ve yerilmemesi" bunlar yok bu çiftin ilişkisinde ve bazen ne yaparsanız yapın bazı insanlarla sağlıklı iletişim kuramazsınız. Tabi çift terapisine gidip şanslarını denesinler ama ben inanmıyorum. Olmuyorsa olmuyordur. Çünkü o kişi insan doku olarak birbirine uyuşmuyor ve yaşanmışlıklar da insanın zihninden uçup gidemiyor. Terapistin sokma aklıyla 2 adım gidip yine çakılıyor ilişkiler çevremde gördüğüm bu. Nedeni çiçeğin toprağını, ışığını, yerini sevmemesi. Kumlu toprakta deli gibi sulayarak orkide yetişir mi yetişmez. O nedenle evlilik biraz da şans meselesidir. Çabalar bir yere kadar götürüyor ilişkiyi. Aksine frekansınızın uyuştuğu başka biri ile de bilmediğiniz en iyi yönleriniz çıkıyor çiçek açıyorsunuz.Konuşunca mutlu olmamak diye bir durum söz konusu olamaz . Konuşurken kavga edilmiyorsa ve sürekli seni yermiyorsa ki, her konuşmasında bunu yapacak anlamına gelmiyor . Bi ev düşünün hep mutsuzluk var ama arada illaki muhabbet geçiyor illaki iyi şeyleri oluyor iyi davranıyorlar ve bu sebepten dolayı da zaten çocuk olmuşimdi.
Evet son sözlerinize katılıyorum kesinlikle terapistin sokma aklıyla nereye kadar gidebilir bir insan değişmek istemeyince değişmiyor ne yazık ki . Kaldı ki istedi bir yerde istediği birşey olmayınca eski haline geri dönüyor. Allah iyi ve güzel evlilikler nasip etsin inşallah. Ben öyle anlamadım konu sahibinin anlattıklarında kendi evliliğimi gördüm ve ona göre yorumladım zaten.İşte o bahsettiğiniz koşullar "kavga edilmemesi ve yerilmemesi" bunlar yok bu çiftin ilişkisinde ve bazen ne yaparsanız yapın bazı insanlarla sağlıklı iletişim kuramazsınız. Tabi çift terapisine gidip şanslarını denesinler ama ben inanmıyorum. Olmuyorsa olmuyordur. Çünkü o kişi insan doku olarak birbirine uyuşmuyor ve yaşanmışlıklar da insanın zihninden uçup gidemiyor. Terapistin sokma aklıyla 2 adım gidip yine çakılıyor ilişkiler çevremde gördüğüm bu. Nedeni çiçeğin toprağını, ışığını, yerini sevmemesi. Kumlu toprakta deli gibi sulayarak orkide yetişir mi yetişmez. O nedenle evlilik biraz da şans meselesidir. Çabalar bir yere kadar götürüyor ilişkiyi. Aksine frekansınızın uyuştuğu başka biri ile de bilmediğiniz en iyi yönleriniz çıkıyor çiçek açıyorsunuz.
Aynen öyle, kaldı ki belli bir yaştan sonra insanların değişmek istese bile A iken Z olabileceğini düşünmüyorum. (Kaldı ki olmalı mı onu da bilmiyorum o halinden memnunsa.) Yani hafif bir törpülenme olabilir en fazla, o nedenle evlenecek kadınlar ya da evli olup da mutsuz olanlar size sesleniyorum arıza tipler bulup ben bunu evlenince adam ederim yanlışına girmeyin. İnsan ne ise yaklaşık olarak yine o olacaktır, küçük rötuşlar ile istediğiniz resmi yakalaya biliyorsanız ancak o zaman şans verilebilir, 4x4 bir insan da yok zaten.88
Evet son sözlerinize katılıyorum kesinlikle terapistin sokma aklıyla nereye kadar gidebilir bir insan değişmek istemeyince değişmiyor ne yazık ki . Kaldı ki istedi bir yerde istediği birşey olmayınca eski haline geri dönüyor. Allah iyi ve güzel evlilikler nasip etsin inşallah. Ben öyle anlamadım konu sahibinin anlattıklarında kendi evliliğimi gördüm ve ona göre yorumladım zaten.
KesinlikleAynen öyle, kaldı ki belli bir yaştan sonra insanların değişmek istese bile A iken Z olabileceğini düşünmüyorum. (Kaldı ki olmalı mı onu da bilmiyorum o halinden memnunsa.) Yani hafif bir törpülenme olabilir en fazla, o nedenle evlenecek kadınlar ya da evli olup da mutsuz olanlar size sesleniyorum arıza tipler bulup ben bunu evlenince adam ederim yanlışına girmeyin. İnsan ne ise yaklaşık olarak yine o olacaktır, küçük rötuşlar ile istediğiniz resmi yakalaya biliyorsanız ancak o zaman şans verilebilir, 4x4 bir insan da yok zaten.
siz esinizle hic lavga etmezmisiniz javgasiz evlilik banada normal gelmiyor. kotu giden evlilikleri de guzel gunleri olur hergunu kotu olmaz temelde sorunlar vardir tabi ki ve bazen ciftler de yalanda olsa anlikta olsa mutlu olmak ister ve birlijte olur aralarindaki sorunlari cozebilmek yakinlasmak birbirlerini sevebilmek adina birlikte olurlar bu boyle bir seyBu kadar iletişimsizlikle çocuk nasıl oldu ? Hep merak etmişimdir kavga ettiğim değer görmediğim bir adamla ben aynı yatağa giremem mesela. Konuşmayıp bu süreçte cinsellik yaşıyormusunuz ?
ikibci cocuk istemeden oldu korunmadik ilk basta cocuk olmadigi tup bebek tedavisi gordugum icin olmayacagini düşündü. terapisti reddetti istemediKeşke 2. Çocuğu yapmasaydın bu kadar sorun varken .
Iletişim sorunu için terapist denediniz mi ?
su an oyle yapiyoruz daha az konusarak hatta hic konusmayarak kavgaya tartismaya birbirimuzi kirmaya sebebiyet vermiyoruz. cok gerekli konusmalar oluyot yani aramizda dphbet yok. birbirimuze yardim rttigimiz zamanlarda oluyot tabiki onun bana daha cok yardim ettigi. ama aramuzda bi zitlik vat gerginlik konusamama onun duygularini paylasamma gibi sotunlarKonu sahibi konuşunca da mutlu olmuyor ki, bence konuşmamak daha mantıklı en azından kafa rahat eder.
Ya terapisti kabul edecek ya da evliliğiniz gün gün bitecek gibi duruyorikibci cocuk istemeden oldu korunmadik ilk basta cocuk olmadigi tup bebek tedavisi gordugum icin olmayacagini düşündü. terapisti reddetti istemedi
yengec benimji de balikEşinin burcu ne konuyla ilgisi yok ama merak ettim
Şuan bence doğuma odaklanın,eşinizden de pek bişey için beklentiye girmeyin,karnı burnunda bi kadına denir mi bilmiyorum ama sevmiyor gibi geldi..esimle sorunlu bir evliligimiz var. 4 yillik evliyim bu mutsuz evliligimde mutlu oldugumuzu sandigim dönemde çocuğum oldu 17 aylik ve kazara hamile kaldim su an 9 aylik hamileyim.
cok kez aramizda bosanma mevzusu oldu ama her defasinda devam etme karari aldik belki oglumuz icin belki duzenimizi bozmamak icin bilmiyorum. bazen oluyor cesaret ediyorum bosanicam bakarim basimin caresine diyorum bazen oluyor korkuyorum iki cocuga nasil bakar buyuturum babasiz, bir de erkek cocuklari diyorum. ailem bu durumda destek ama onlarda bi yere kadar tabi.
soyle bir karar aldim en azindan cocugumu dogurup onu biraz daha büyütüp ondan sonra tekrar duruma bakip karar vermek. en azindan birakip calisabilecek duruma gelmek istiyorum.
esimle ve ailesiyle cok sikintilarim oldu cookk yanlislari var hepsini gormezden geldim geliyorumda hala kendime zehir etmek istemiyorum evli kalacagim sureci.
ama iletisimsizlik beni daha fazla yıpratıyor. aramizda sadece getir götür, şunu al şunu ver, gittim geldim gibi konusmalar olur. ben sohbet etmek istedigimde hemen azarlar tersler, bos konuşma der, kucumseyerek bakar yine ne var der gibi, beni konusurken aptal yerine koymaya calisir. bende bu sebeplerden dolayi iyice iletisimimi kestim sadece gerekli oldugu yerde konusurum. bazen gunde 4 - 5 kelime konusur günü bitiririz.
simdi ailem yanimda dogun icin geldiler ailesi de gelecek sanirim doguma. ayni seyi aileme yapiyor bende hic konusmuyorum kus vibiyiz evin icinde ama degiliz.
bu adamla nasil iletisim kurabilirim kendimi ezdirmeden uzmeden en azindan gecici de olsa mutlu olmak istiyorum cocugumu mutlu bi sekilde dogurmak istiyorum.
Herkes kavga eder ama çok şükür hiç büyük kavgalarımız olmadı aşamadığımız şeylerde. Nispet yapmıyorum yanlış anlamayın. Fakat tartıştıysak o an barışsak bile olayı çözüme kavuşturmadan ben beraberlik yaşamıyorum. Çünkü bu durumu ben eşime karşı bir görev olarak görmüyorum benim için cinsellik karşılıklı sevgi patlamasıdır. Hani sarılsanız bile yeterli gelemz ya ondan sonra ki aşamadır benim için cinsellik. Sizin aranızda uzun soluklu bir problem var. Her şeyi geçtim birlikte olacak kıvama geldiğimde ben o adama hesap sorarım neden yaptın neden böylesin diye. Beni geçiştiriyorsa yine olmaz. Siz anladığım kadarıyla kötü bir evlilik yaşıyorsunuz. Eski kafayla bakarsanız evet kocanıza karşı göreviniz ama bana göre işini görüp yarı yolda bırakmaktır. Hatta bazen birliktelikten sonra bir didişme olursa hayırdır alacağını aldın herhalde diye hesap sormuşluğumda vardır. Ha siz bu duruma arada olan eş kavgası diyorsanız zaten bir sıkıntı yok demektir.siz esinizle hic lavga etmezmisiniz javgasiz evlilik banada normal gelmiyor. kotu giden evlilikleri de guzel gunleri olur hergunu kotu olmaz temelde sorunlar vardir tabi ki ve bazen ciftler de yalanda olsa anlikta olsa mutlu olmak ister ve birlijte olur aralarindaki sorunlari cozebilmek yakinlasmak birbirlerini sevebilmek adina birlikte olurlar bu boyle bir sey
Ozmn yapısında var burda size çok iş düşüyor bu adam değişmeyeceğine göre biraz sizin değişmeniz gerek bence bi şekilde herşeyi kenara atıp yaklaşmaya çalışın eşinize hemen pes etmeyin çünkü bazı şeyleri tamir etmek zaman alır siz hep iyi olun bakalım inatlaşmadan değişecek mi size karşı tavırlarıgenelde kimseyle konusmaz cok kibirlidir kimseyi begenmez, saygi duymaz, kendini cok akilli bulur. mesela komsularimizdan kimseyle samimi degildir olmakta istemez kimseye oturmata gitmez gelmezler. nisanliyken degildi evlenince sanki boyle oldu. gerci is yerindekilerlede anlasamiyor gitti rapor aldi sinirlerim bozuk diye is yerinden uzaklasmak icin. kendi asker.
cok inatcidir gecmisimizde cok zitlastik ailesi yuzunden cok karsi karsiya getirdiler bizi.
kirilmista olanilir ama soylemez neue kirildigini bende bilnemeki. duygularindan hic bahsetmez.