Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Eşinle ilgili yazdıklarını dikkatlice okuyunca empatiden yoksun narsist kişilik bozukluğu olan birine benziyor. Bu tipler çok kolay suçlarlar. Sizin ilişkiniz çok yıpranmış, sen ne desen kabul etmeyen, olaya senin açıdan bakmayan, sadece seni suçlayan bi yapısı var...Başlardan itibaren uğraşsaydın belki düzelirdi ama şu noktaya gelince bu tip erkeklerin öfkesi ve kırıcı sözleri gittikçe artıyor...Bir de askermiş üstüne tuz biber sert yapısıyla...
Ailenle hiç görüşmemesi de tam bir fiyasko. Ama kardeşine hoşgeldin demedin diye yine sen suçlusun. Ama eminim bunu söylesen yine o haklı çıkar...
Ben bu tip üzerinde master yaptım sayılır...Bu tip erkeklerle laf mücadelesine asla girme kazanamadıgın gibi üstüne çok ağır laflar işitirsin, kalbin çok fena kırılır...Boşanmak istiyorum demişsin ama acaba 2 cocukla yalnız kalmak mı yoksa bu adamla biraz duzelmeye cabalamak mı iyi biraz daha düşün istersen. İçin kırıkken karar verme...
Sana tavsiyem bu tip erkekler için asla eleştirme, laf dalaşına girme, işten gelince güzel karşıla, sen elinden geldiğince iyi ol bakalım değişme olacak mı..Bütün görevlerini yerine getir hem ailesine karşı hem ona karşı..İnsanın kalbi kırıkken bunları yapmak kolay değil ama sen yap eğer o yine değişmezse için rahat ayrılırsın