- 24 Mart 2018
- 152
- 78
- 18
- Konu Sahibi mavidirhayatim
esimle iletisimsizlik ilgisizlik saygisizlik icki gibi sorunlari varken bir de ustune ailesinin istedigi seyleri yapmak zorundayim yapmayinca esimi ustume kiskirtiyolar doldurup. 17 aylik oglum var 9 aylik hamileyim su durumdayken tartistik ve ben bosanma karari aldim dogumuma 20 gun var dogum olup iyilesince ailemin bulundugu sehre yanlarina gidicem.Neden zor günler geçiriyosunuz şuan bende ayriyim
kiz kardesi yurtdisindan geldi 3 ay eşinin yaninda kalmisti ona hosgeldin demedim diye. bana asagilik terbiyesiz dedi. haketmedigim halde bana iyi davrandigini soyledi cekecekmisim bu yaptiklarimi. herkesin midesini bulandirmisim huzurlarini bozmusum.
aciklama yaptim neden hosgeldin demedigimi cunku ortak whatsap grubundan ben gunaydin yazip oglumun fotosunu gonderdim bana annesiyle cvp vermedi bi saat sonra ikiside cevrim iciydi gormemeleri imkansız bende hosgeldin demedim icimden gelmedi. annesi de zaten aylardir beni aramiyor ben artiyorum surekli.
ilk evlendigim gunden beri annemi aramadin kardesimi aramadim gitmedin bunun gib sorunlar. sonrasindda kendi aramizda sorunlar cikti.