Herkesin yapısı farklıdır arkadaşım.keşke ben de öyle bıcır bıcır olabilsem.hiç şen şakrak biri değilim
aynı benim evliliği anlatmışın eşim sakin bende tatlı dilli güleryüzlümdür arada kızarım ama sesini çıkarmaz sağolsun...Genel olarak tatlı dilliyimdir.
Bir isteğim olsa da olmasa da hep bıcır bıcırımdır.
Ara ara çıkışlarım oluyor maalesef. Elimde olmadan onu incitiyorum.
Sağolsun benden daha sakin ve sabırlı olduğu için alttan alıyor ben de hemen pişman olup özür diliyorum.
Çok şükür bunun dışında bir sıkıntımız yok.
Burada yazan hiç bir şey benim eşim üstünde işe yaramadı.
benimkisi cinsellik için doğru düzgün yaklaşmıyor.açıkcası en son ne zaman yaklaştı unuttum.ben yaklaşırım gnelde.onun yaklaşmasını beklersem 1 buçuk hafta beklerim genelde.sabahları ve akşamları gülerek konuşurum.o gelinceye kadar süprizler hazırlarım.pasta kısır vs. yiyecek sevdiği şeyleri hazırlarım.3 kere mum ışığında süprizler hazırladım. mutlu etmeye çalışıyorum ama hep mutlu oluyor.mutlu etmek için çabalamıyor çok üşengeç ve rahat.canımı çok acıtıyor
Cinsellik ve mutlu etme konusunda ayni benim eşim
Bir sorun olsa öyle bir içine kapanır ki. Konuşamz gülmez. Öyle kedi gibi oturur...
Ben onu mutlu edebilmek için yaptığım şeyler onun yaptıklarından çok daha fazla
bir süre sonra insan pişman oluyor ve kendini değersiz hissediyor
Acaba beni sevmiyor mu ki? diye düşünüyorum
ayni benim esim. asla yonetilmek istemez sesimi yikseltmemi istemez. ben naparim? sinirlenince ciyaklarim :) senin gibi yapmayi basardim gun yine yazicam buraya :)Tek bir formülü yok bunun. Genel ilişkini her zaman iyi tutmak gerek.
Eşime yalnızken asla ismiyle hitap etmem. Hep canım cicim. Sadece bazı büyüklerin yanında adını söylerim.
Sabah 06:30 da evden çıkmasına rağmen 5 yıldır kapıdan uğurlamadığım ve akşam karşılamadığım bir gün olmadı. Ve hep güleryüzle, az çok bakımlı. Çalıştığım dönemde de uykumdan feragat edip uğurladım. Üşenmem o saatte kahvaltısını da hazırlarım.
Sinirlendiğim zaman ya sabır çekerim içimden. Aslında içimden çok şey söylemek geçse de dilimi tutarım. Sinirim biraz geçince daha sakince konuşurum. Ama kesin konuşurum asla içimde tutamam. Uzaktayken kızmışsam kendi kendime verir veriştirir sinirimi atarım. Onunla telefonda filan yine sakin konuşurum. Ve yine hep canım cicim.
Mesela çorabını yere attı diyelim. "Bitanem bir şey rica etsem, sepete atsan da dağınıklık olmasa"derim. Attığı zaman teşekkür eder öperim. Alışkanlığı haline gelir zamanla. Biraz köpek eğitir gibi oldu ama :)
Birşey yaptırmak istediğim zaman önce en tatlı halimle söylerim. "Kocacım şöylemi yapsak acaba" gibi. O da bazen karşı çıkar :) iyilikle olmuyorsa bir kaç kez gündeme getirip konunun olumlu taraflarını empoze etmeye çalışırım. Genelde ben haklı çıktığım için sonuçta benim dediğim olur. Sadece bir kez de dayanamadım ağladım sonuçta benim dediğim oldu :)
Eşim asla yönetilebilecek bir erkek değil. Sessizce otorite kurar herkesin üzerinde. Ama karşısında çemkiren bir kadın olsa ondan daha çok çemkirir. Onu çok iyi tanıdım artık. Onun için hep sakin konuşurum onunla, kavga etmeyiz.
Asla terslemem. Başkasının yanında asla polemiğe girmem. Konuyu uzatmam. Kin tutmam. Hakkını yiyemem eşim benden daha sakin daha akıllı daha uyumludur. Biraz da şanslıyım yani.
Sonuç olarak nazar değmesin diye kimselere anlatmadığım bir evliliğim var.
Burda ilk kez anlattım yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?