eşiyle ilginç bir şekilde tanışan var mı?

Bende esimle alanyada tatilde tanistim.Ilkdefa Türkiyeye geliyor ve ayni otelde kaliyoruz.1 hafta boyunca beni izlemis daha dogrusu bende fark etmistim ama iste görmemezlikten gelmistim.:icecream:Otelden ayrilmamiza 1 gün kala Türk gecesi yapmisti otel bizde tesadüfya hemen esimin arkasindaki masaya oturmustuk.Bir ara sandalyemi düzelteyim derken sandalyenin ayagi arkadaki kaldirima denk geldi ve ben arkaya cimenlere devrildim.sırnaşık şey okadar komikti ki o an gülmekten yerden kalkamiyordum.O arada esim kolumdan tutup kaldirdi.Ama ben hala gülüyorum.Neyse tesekkür ettim.ama ben hala rezil oldugumami,düstügümemi yanayim.Neyse o arada dansöz hepimizi sahneye cekti bizde bu arada basladik sohbete eee bende bulmusum bir turist ingilizce pratik yapayim dedim.Nereden bilirdim esim olacakmis.:utangac: neyse ayrilmadan önce Istanbula gelirse ona yardimci olacagimi söyledim,ülkemiz cok güzel böyle kumsal tatilinden baska tarihi yerleride görmesini tavsiye ettim.Ertesi günü sabah biz ayrildik.

Peki arkadaslar ne oldu dersiniz bana bir mektup geldi.Aradan 2 hafta sonra esim islerini ayarlayip istanbula geldi.Ve direk konuya girdi.Benimle evlenmek istedigini eger vermezlerse kaciracagini söyledi sizin kültürde vermeyeni kaciriyorlarmis demezmi :roflol:
adam herseyi arastirip öyle gelmis.Evlenme teklifinide meshur ortaköydeki caybahcelerinin önündeki bankta yapmisti.Herzaman oraya gittigimizde anariz o ani.Neyse mayista tanistik eylülde evlendik.11 yil oldu.coook mutluyum.Darisi bekarlarin basina.
Biraz uzun oldu.:kahve:

ne guzel ya :1rolleyes: ama esin nereli yabancimi?

ne guzel ya :1rolleyes: ama esin nereli yabancimi?

Evet Alman ama türkcesi iyi ilerledi.Bir tur sirketine gidip son anda artik neresi cikarsa bahtima diye ülke ararken alanya incekumdaki tatil teklifini yapmis calisan kisi oda begenmis kabul etmis.Yani birazda tur yetkilisinin payi var.Yalniz o gün böyle kaza yapmasam ve dansöz bayan bizi piste kaldirmasa esim asla cesaret edip konusmazdim diyor.Ve beni önce italyan saniyor.Sonra anlamis burali oldugumu.Türkiyeyi genelde arap ülkesi gibi saniyorlarmis.:bbo:Neyse cok mutluyum sadece ülkemi cok özlüyorum.Burada yanlizim es,dost,akraba yok ama sag olsun yilda birkac kez gidiyoruz.Orayi cok seviyor ve ilerde emekli oldugunda yerlesmek istiyor.Canim ya onu cok seviyorum.:nazar: Şeniz Darisi bekarlarin basinaa.s

ben kuaförde meslege baslamistim, ordaki is arkadasimin izmirde teyzesinin oglu varmis..
teyzeoglu benim resmimi görmüs begenmis demis bi msn´e cagir konusayim..
bende tabi konusalim ne varmis diyip yazismaya basladim ne bilirdim nisanlancaz evlencez vs..
yazisa yazisa konusa konusa 3ay sonra ben türkiyeye geldigimde izinde beni görmeye geldi istanbula, hoslandik sevdik birbirimizi veee geriside geldi.. aradan 3sene gecti nerdeyse, özlemlerle dolu bir dönem gecirdik ve agustosda evleniyoruz :-)) ve ben herseyimi birakip izmire yerlesiyorum hayatimin anlami icin..

ben liseye gidiyordum.... otobüste gidiyodum bigğn ark.. onu gördüm hiçç tanımıyodum şöle bi süzdüm onusırnaşık şeydaha sonra benim ailem bi ramazan günü benim hiç tanımadıgım ama annem ve babamın tanıdıgı oda bir iki kere görüşmüşler birilerini iftara çagırması ve o iftar yemegında-e otobüste gördüüm çocugun olmasıı sonra öle böle benim eşim olması :nazar::nazar::sm_cool:

yıl 2004 dersaneden kaçtık arkadaşla hava soğuk buz gibi izmirin ayazını bilenler vardır .....güç bela bir pizzacıya girdik......ben babamın emniyetde yeni bir birime geçtiğinden bahsediyorum bir an dikkatimi çekti biri bana dikkatli dikkatli bakıyor...kafamı kaldırdım dikkatini çekmiş olsa gerek konuşmam eşim polis üniformasıyla bana bakıyor......bir baktım kalktılar gidiyolar kafamı çevirdim bir baktım bütün pizzacı bana bakıyor meğer eşim pizzacının kapısının önünde zıplayıp duruyor ...elinde bir kalem telefon numaramı istiyor...piizzacı kalabalık iğne atsan yere düşmicek bir halde ...artık kalktım yanına gittim ne var dercesine...elimde iki telefon var merhaba dedi telefon numaranı alabilirmiyim dedi ama ben şöle bakınca benim boylarımda felan sanmıştım ben malum 1.80 olduğum için o gün ayağımda topuklu bot olduğu için eşim kaldırımın altında olması sebebiyle aramızdaki boy farkını anlatamam size ben numaramı vermemek için binbir bahane düşünüyorum ...acaba yanlış numara mı versem diyorum o an sen söyle ben senin numaranı çaldırayım dedii ve üstüne ikinci telefonumunda numarasını istedi ah tüh derken aradan kısa bir zaman geçti ben dersanedeki arkadaşlarıma nişanlandım diye şaka yapmak için eşimin telefonda ismini nişanlım diye kaydettim yanına gittiğimde eşimin bakayım kimler var rehberde diye telefonuma bakınca kendini nişanlım diye kayıtlı gördü aynı gün kıyamam gitmiş alyans almış gelmiş...ondan sonra bir aşık oldum aslaa olmaz dalga geçiyorum kızlar dediğim adama aradan 5 ay geçti eşimle kaçarak evlendim:)

ayy benim teyzemin kuruyemiçi tükkanı vardı semtin birinde eniştem çağır casmini yardım etsin bize yaz temizliği yapalım demiş....hayda ben çıktım merdivende rafları siliyorum arkadan bir ses ama güzel vede ükela bir ses konuşuyo eniştemle ...temizlikmi var abi filan diye sol tarafıma doğru yürüyüp kim bu bacımız diye sorunca kim bu terbiyesiz dercesine tepeden bi diktim gözlerimi çevirdim tekrar kafamı allah allah diyorum içimden sanamı kaldı enişteme beni sormak terbiyesiz...hıhh.ana adam cevabı bile almadan fırladı çıktı o benim kızgın ve sert bakışımdan etkilenmiş işte evleniceğim kız demiş içinden ...hala derim ona insan böyle birşeyi niye içinden geçirirki diye....meğer karşıda kendi dükkanları varmış dükkanı kapatıp 10 dk içinde yine geldi....enişteme felanca abi yardım edyim azcık size ya bitmez bu işler çok kaldırmışsınız heryeri diye.....ana...azcık dedi gece 3 e kadar temizlik yaptık oda bizimle knorrr paketlerini sildi garibim sırf benle konuşsun diye iki kelam yalnız 10 senedir tanışırız ben o geceki kadar kaliteli espiriler yapıp beni güldürdüğünü hatırlamıyorum...hırs bu adamlara neler yaptırıyo...öle işte selam sabah 2 gün geldi gitti....teklif etti iki kelam arasında bende teyzeme sordum nasılbiri diye diyinceki ciddi olmasa cesaret edemez bizim kzımıza yanaşmaya gerçekten beğenmiştir....ordan buraya 10 senelik güzel bir ilişki vede 3 yaşında bir kızımız var ve mutluyuz....kuruyemişçide hayatımın aşkını bulucağımı hiç düşünmezdim...oldu işte....darısı tüm bekarların başına....kuruyemişçide olması şart değil tabi...güzel günlerdi beeee..
kuruyemişçide doğan aşk..o günleri hatırladım bir an..allah ağzınızın tadını bozmasın şekerim..hep mutlu olun emia.s.

yıl 2004 dersaneden kaçtık arkadaşla hava soğuk buz gibi izmirin ayazını bilenler vardır .....güç bela bir pizzacıya girdik......ben babamın emniyetde yeni bir birime geçtiğinden bahsediyorum bir an dikkatimi çekti biri bana dikkatli dikkatli bakıyor...kafamı kaldırdım dikkatini çekmiş olsa gerek konuşmam eşim polis üniformasıyla bana bakıyor......bir baktım kalktılar gidiyolar kafamı çevirdim bir baktım bütün pizzacı bana bakıyor meğer eşim pizzacının kapısının önünde zıplayıp duruyor ...elinde bir kalem telefon numaramı istiyor...piizzacı kalabalık iğne atsan yere düşmicek bir halde ...artık kalktım yanına gittim ne var dercesine...elimde iki telefon var merhaba dedi telefon numaranı alabilirmiyim dedi ama ben şöle bakınca benim boylarımda felan sanmıştım ben malum 1.80 olduğum için o gün ayağımda topuklu bot olduğu için eşim kaldırımın altında olması sebebiyle aramızdaki boy farkını anlatamam size ben numaramı vermemek için binbir bahane düşünüyorum ...acaba yanlış numara mı versem diyorum o an sen söyle ben senin numaranı çaldırayım dedii ve üstüne ikinci telefonumunda numarasını istedi ah tüh derken aradan kısa bir zaman geçti ben dersanedeki arkadaşlarıma nişanlandım diye şaka yapmak için eşimin telefonda ismini nişanlım diye kaydettim yanına gittiğimde eşimin bakayım kimler var rehberde diye telefonuma bakınca kendini nişanlım diye kayıtlı gördü aynı gün kıyamam gitmiş alyans almış gelmiş...ondan sonra bir aşık oldum aslaa olmaz dalga geçiyorum kızlar dediğim adama aradan 5 ay geçti eşimle kaçarak evlendim:)

ilgincsss
sen resmen adamı zorlamısın yaw

ben karakolda tanıştım alacagım vardı birisinde paramı vermediği gibi benide tehdit ediyordu bende emniyeti aradım evimizin yanındaki değilde çok uzaktaki bir karakolun nosunu vermişler aradım eşimi bagladılar konuştum derdimi anlattım oda gelin dilekçeyle başvurun dedi ama o beni merak etmiş
bizim ordaki emniyete gittim burda değil dediler bende arayıp gelemeyecegimi söyledim o olmaz ben aldırrım dedim gittim derdimi anlattım telimi falan aldı o zaman yazlıktan yeni gelmişim bronz ten hoş bir kıyafetle gitmiştim benden ilk görüşte çok etkilenmiş biz gidince yanına arkadaşları gelmiş kim diye sormuşlar ne hoş kız dimi tam evlenecegim tip demiş tam bir ay sonra nişanlandık o arkadaşı sormuş kim diye o kız vardıya demiş işte o şimdei 9 seneye girdik haa alacagıma gelince eşim adamı buldu önce teşekkür etti tanışmamıza vesile oldugu için sonrada söke söke aldı paramı

henüz eşim degil ama 3 sene sonra evlenmeyi planlıyoruz
biz üniversitedeyken bi arkads toplantısında bulasık yıkarken tanıstık :1rolleyes:
yaklasık 20 kısı vardık ben bulasıkları tek basıma yıkamaya baslamıstım o kadar insanın içinde bana tek yardım eden oydu uuuuu canım benim :1hug:

ilk goruste carpildim diyen erkeklere karsi bi guvensizlik olusuyo bende nedense
inanasım gelmiyor
carpildigi gibi de cabuk gider diyorum

Bizimde ilk tanışmamız ( tartışmamız ) okul servisinde (üniversite de ) çok uykusuzdum bindim servise en öne oturdum arkada biri sürekli omzuma tıklatıp para yolluyo ben de sinirlenip şu parayı toparlayıp da yollasan olmaz mı diye bağırdım , arkama bile dönmeden .Bir kaç ay sonra eşimle bizi tanıştırıyolar tabi ne o hatırlıyo ne ben arkadaşlar dedi de çaktık . Oğlum bu kız var ya seni serviste azarlayan kız :))) iyi laf yemişim sonradan söyledi .

:asigim:aynı işyerindeydik abi diyodum ona :smiley-cool: o da her abi diyişimde kafayı yiyormuş..bana teklif edebilmek için parti hazırladı tabi ben ne anlarım gittim iş partisi diye özel masalar mumlar alkışlar noluyo ya dedim meğersem bende gönlü varmış

Bir gün cep tel bi mesaj geldi internette sörf 1 ay ücretsiz can sıkıntısı gireyim bakayım dedim nedir. Girdim cep tel olduğu için girip çıkarken bir yerlere üye olmuşum hiç farkında olmadan tel biraz bozuktu. tel arkadaşlık mesajları gelip duruyor hiç duracağıda yok biraz zaman geçti azaldı. bu olaydan 3-4 ay sonra yine iş yerinde canım sıkılıyor bi cepten nete gireyim dedim o esnada eşim bana tanışalım diye mesaj attı o güne kadarda kimsenin mesajını cevaplamamıştım bende ona merhaba dedim çıkmam gerekiyordu ne cesaretse tel verdim o bana verdi 3 gün tel konuştuk mesajlaştık ve tanıştık tesadüf eseri babası amcamların tam karşısında oturuyormuş derken 4 ay içinde evlendik. çok mutluyum 2 sene olacak ve birbirimize aşığız onu çok seviyorum hayatımın anlamı sanki beni mutlu etmek için doğmuş canım benim ya. Tabii babama internet ortamında tanıştık diyemedik işyerinde tanıştık dedik. bazen lafı geçiyorda internet ortamında evlenenler çoğaldı diye acayip kızıyor internetten evlilik mi olur diye bide beni duysa ne der acaba gerçi bu saatten sonra bişeycik diyemez ama :roflol:

ilginç değildi ama paylaşayımm maziye gittim bir an:asigim:
benim eşim merkezi Ankara olan şirketin İstanbul şubesinin müdürüydü,
bende o şirketin avukatlığını yapıyordum,
kendisiyle ilk kez şirketin toplantısında tanıştık bu vesileyle,
birbirimizi hanım ve bey diye hitap ediyorduk tabi,
bir süre de öyle devam etti,
sonra resmiyeti kaldırdık aramızdan,
kendisine olan duygularımı uzun süre tanımlayamadım ben,
sanırım o da öyle,
biz sanırım aşık olupta bunu kendimize itiraf edemeyenlerdendik,
sevgili değildik ama arkadaşta değildik,
kafam karışıktı, birini istemiyordum çünkü hayatımda,
korkuyordum incinip incitmekten hazır değildim diyordum ama,
büyük konuşmamak gerekliymiş,
yaradanın planları işledi de bizi kendimize getirdi çok şükür...

Son düzenleme:
arkadaşlar eşimle tanışmamız tam bir tesadüf.9-10 yıl önce eski sevgilim telofon alda artık mesajlaşalım diye tuturdu hadi aldım görüşüyoruz.her sabah spor salonuna gidiyordum bir gün spor çantamda kalmış tlf çıkınca baktım yabancı bir numara zanettim sevgilimin kontorü bitti arkadaşından çagrı yapıyor derken aradım cevap veren yok eve gittim sonra aynı kişi yine çagrı yapmış uykudan yeni kalkmıştım aradım yanlış oldugunu anlayınca kardeşim arama birdaha tamam anladık dedim oda beni gülüp dalga geçiyorum zannetmiş telefonda resmen kavga ettik sonra oparotörden ismimi ögrenmiş bir baktım arıyor ismimle hitap ediyor.kendi kendime acaba erkek arkadaşım benimi deniyor diye düşündüm ters yanıt verdim bizimki sesimden çok etkilenmiş aramaların arkası geldi 3 ay kadar konuştuk uzaktan o beni gördü ama ben görmedim derken sözleştik beni spor salonuna bırakıcaktı ama gece evin önünden geçi bende tesadüf dışarı çıkmıştım birde ne göreyim hayalini kurdugum beyaz atlı prensimi begenmedim tanrım benim konuştugum adam bumuydu yengeme anlattım ben yarın onu postalarım dedim öylede oldu ilk buluşmamızda beni birdaha aramamasını kibarca söyledim kabul etmiş gibi göründü ama etmemiş bana biraz zaman vermiş kendince bir süre görüşmrdik ama benim içimde sanki bir boşluk oluştu bilmeden baglnmışım derken tekrar aradı sadece arkadaş olalım dedim kabul etti derken onsuz olamayacagımı anladım aileler devreye gidince annemler vermediler görüşmemizede izin yoktu baktım olmayacak eşimse beni kaçırdı yolumuza taş koyanlar şimdi aslan damadım diyor 8 yıldır evliyiz dünya tatlısı bir kızım var ama eşimle aşkımız ilk günki gibi allah herkese mutluluklar versin.

Back
X