Bende esimle alanyada tatilde tanistim.Ilkdefa Türkiyeye geliyor ve ayni otelde kaliyoruz.1 hafta boyunca beni izlemis daha dogrusu bende fark etmistim ama iste görmemezlikten gelmistim.:icecream:Otelden ayrilmamiza 1 gün kala Türk gecesi yapmisti otel bizde tesadüfya hemen esimin arkasindaki masaya oturmustuk.Bir ara sandalyemi düzelteyim derken sandalyenin ayagi arkadaki kaldirima denk geldi ve ben arkaya cimenlere devrildim.sırnaşık şey okadar komikti ki o an gülmekten yerden kalkamiyordum.O arada esim kolumdan tutup kaldirdi.Ama ben hala gülüyorum.Neyse tesekkür ettim.ama ben hala rezil oldugumami,düstügümemi yanayim.Neyse o arada dansöz hepimizi sahneye cekti bizde bu arada basladik sohbete eee bende bulmusum bir turist ingilizce pratik yapayim dedim.Nereden bilirdim esim olacakmis.neyse ayrilmadan önce Istanbula gelirse ona yardimci olacagimi söyledim,ülkemiz cok güzel böyle kumsal tatilinden baska tarihi yerleride görmesini tavsiye ettim.Ertesi günü sabah biz ayrildik.
Peki arkadaslar ne oldu dersiniz bana bir mektup geldi.Aradan 2 hafta sonra esim islerini ayarlayip istanbula geldi.Ve direk konuya girdi.Benimle evlenmek istedigini eger vermezlerse kaciracagini söyledi sizin kültürde vermeyeni kaciriyorlarmis demezmi :roflol:
adam herseyi arastirip öyle gelmis.Evlenme teklifinide meshur ortaköydeki caybahcelerinin önündeki bankta yapmisti.Herzaman oraya gittigimizde anariz o ani.Neyse mayista tanistik eylülde evlendik.11 yil oldu.coook mutluyum.Darisi bekarlarin basina.
Biraz uzun oldu.![]()
ne guzel ya :1rolleyes: ama esin nereli yabancimi?