• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle zıt karakterde olanlar ortak yolu nasıl buluyorsunuz

Sen
aynen valla bazıları hemen boşan diyebiliyo bu bu kadar kolaymı 2 yaşında dünya tatlısı maviş maviş bakan bir oğlumuz var ikimizde onun için deli oluyoruz tamam sorunlarımız var ama düzeltebileceğimize inanıyorum herşeyin yoluna girebileceği inancına sahibim insan yeterki hatasının farkına varsın ve istesin herşey yoluna girer sanki sonradan gelen dahamı iyi olacak çocuğuna nasıl davranacak isteyecekmi istemeyecek mi üvey kardeş olunca nasıl olur o çocuk nasıl bir psikolojiyle büyüyecek bunları ancak anne olan düşünür bilmiyorum
çok mantıklı bir kadın iyi bir eş ve mükemmel bir annesin bu sorunun üstesinden gelebileceğine kendin inan önce aile huzuru ve mavişinin mutluluğu bunlar olunca zaten mutlu oluyosun birde kimsenin seni doldurmasına izin verme annen kardesin bile olsa aile senin koca senin sevdin aldın eğer birileri konuşup kafanı karıştırıyosa mutsuz olursun işte ozaman kendinle çelişirsin inan böyle şeyleri okadar çok yaşadımki mutluluğun kendi içimde olduğunu keşvettim mutlu bi ev aile istiyosan isteklerini yaptırmak için önce eşini mutlu et o mutlu olunca sende huzurlu ve mutlu olursun ayrıntılara takılma bacım dostmuş arkadaşmış hepsi boş aslolan ailen

ya öyle bişey ki gizli saklı elbette yapabilirim o işe gidince çıkarım dönmeden evde olurum hiiiçte çakmaz amaa 1 bunu yapmak ne kadar doğru olur ne kadar yanlış tartışılır 2 ailesiyle aynı apartmandayız eltiler falan illa biri ona benim evden çıktığımı ispiyonlar ki o zamn eşimin güveninide kaybetmiş olucam benim kaleyi içten fetetmem lazım şekerim :KK62:
ben zaten habersiz cik demiyorum bem yerinde olsam benim suraya gitmem lazim haberin olsun derdim vermiyorum etmiyorum dersede ben izin istemiyormum haber veriyorm derim basima gelmedi degil daha beteriydi sen bozulmasin kizmasin diye alttan aldikca onun ayagi yer tutuyo kisitladica kisitliyolar bilmiyolarki kadin biyere kadar sabrediyo

ilk bir yıl hiç karışmadı sonra sonra sıkmaya başladı düşünün arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmeyecek duruma getirdi ben onu nasıl alıştırmış olabilirimki atıyorum kuzenlerime gideyimmi bugün diyorum hayır diyo sen işten dönmeden evde olurum diyorum hayır gitme evde otur ne işin var niye gidecekssin diye başlıyo hemen ya bazen artık hiçbiyere gitmek istemiyorum çünkü cevabı biliyorum şuan benimtek arkadaşım tabletim ve telefonum asosyal biri oldum insan yaradılışı gereği sosyal bi varlıktır herkesin gezmeye dolaşmaya insanlarla iletişim halinde olmaya ihtiyacı var ve ben artık dışarı çıktığımda afallıyorum nasıl konuşacağımı nasıl davranacağımı bilemez oldum bekliyorum bakalım zamanla belki diyorum değişir
Yanlış anlamayın bazı hanımlar eşlerini alıştırıyor Evliliğin ilk zamanlarında böyle basit şeylere izin meselesi mesela,olabilir bizde insanız ondan sordum,siz bişeyler yapmazsanız düzelmez daha beter olur mazallah mesela bir iki sefer sormadan çıksanız çok uzun değil iki saat falan eve gelince izah etseniz daha sonraları ben bugün buraya gidicem haberin olsuna geçseniz olmazmı acaba ?bence denemekde fayda var.

Yanlış anlamayın bazı hanımlar eşlerini alıştırıyor Evliliğin ilk zamanlarında böyle basit şeylere izin meselesi mesela,olabilir bizde insanız ondan sordum,siz bişeyler yapmazsanız düzelmez daha beter olur mazallah mesela bir iki sefer sormadan çıksanız çok uzun değil iki saat falan eve gelince izah etseniz daha sonraları ben bugün buraya gidicem haberin olsuna geçseniz olmazmı acaba ?bence denemekde fayda var.
Evet başta öyle hata yapıyoruz ama şimdi sonrasına bakmak lazım bazılarımız için havaya ateş etmek kolay hedefi vurabiliyomusun ondan haber ver sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın şahsi değil yani demek istediğim kim böyle adamlara bahsettiğin gibi davranabilirki karşında yarı despot katı bi adam var ve bu adamı seviyosun başka türlü olsa böyle bi sorun olmaz zaten

Ona zıt karakter değil huysuz karakter denir. Eşimle ben de zıtız ama iyi anlaşırız.

Peki böyleyseniz nasıl zıt olduğunuzu anladınız bende bunu anlamadım:KK64:Birbirinize bağırmıyorsunuz olaylar karşısında sakin davranıyorsunuz ama zıtsınız:KK64:
Cok sacma degil mi anlattiklarim ;)
Zevklerimiz farkli mesela esim ev sever ben gezmeyi severim,sitasi ve dunya goruslerimiztaban tabana zittir,aile yapilarimiz tamamen farklidir ,esim cok konusmayi sevmez ben bayilirim ;) bunlarin hepsi sadece bizim degil etrafimizdaki herkesin gordugu seyler aslinda
Tek ortak yonumuz meslegimiz,saatlerce mesleki sohbet edebiliriz o anlatir ben dinlerim is saygi gostermekte bitiyor sanirim mesela ben gezmeyi seviyorum ya esim de sirf beni mutlu etmek icin kalk cikalim deyince yok demiyor

maşallah size aslında olması gereken belkide odur ama insanlar tartışmayla kavgayı ayırt edemiyo tartışmak kötü bişey değildir tartışmakta bir tür iletişim yoludur kırmadan aşağılamadan bağırmadan konuşmayı başarabilirsen sonrasında küsmene neden olacak bişey olmaz ama bunlara dikkat etmezsen sorun dahada büyüyor ayrıca herşey karşılıklı olunca daha kolay vede güzel ama tek taraflı ya zor yürür yada yürümez ben yürütücem ama işim çok zor... Teşekkür ederim yorumunuz için azda olsa rahatladım zıt karakterlerinde anlaşabileceğini öğrenmiş oldum
Cok tesekkur ederim canim
Zit da olsan anlasabiliyorsun karsilikli saygi ve fedakarlik herseyi fazlasiyla cozuyor diye dusunuyorum
Cok cok mutlu olursun insallah

Cok sacma degil mi anlattiklarim :KK66:
Zevklerimiz farkli mesela esim ev sever ben gezmeyi severim,sitasi ve dunya goruslerimiztaban tabana zittir,aile yapilarimiz tamamen farklidir ,esim cok konusmayi sevmez ben bayilirim :KK66: bunlarin hepsi sadece bizim degil etrafimizdaki herkesin gordugu seyler aslinda
Tek ortak yonumuz meslegimiz,saatlerce mesleki sohbet edebiliriz o anlatir ben dinlerim is saygi gostermekte bitiyor sanirim mesela ben gezmeyi seviyorum ya esim de sirf beni mutlu etmek icin kalk cikalim deyince yok demiyor
Ozaman zıt değilsiniz canım zıtlaşmalara mahal vermiyorsunuz çünki istemeseniz bile bir birinizin isteklerine saygı duyduğunuz zaman zıtlık ortadan kalkıyor siz zıt olmayan bir çiftsiniz :KK36:

Bu zıt karakter meselesi değil ki.. Sizde çatışma yok, adam rahatsız.. İnsan hayatı bu şekilde ziyan etmeye değmez.
Seni tanıdı, şimdi izin veriyor vermiyor.. Bunlar doğru şeyler değil, kocaman evli barklı kadınsınız izin almanız gerekmez.
Bence bu durumlarda tartışmayı yatıştıracak çözüm değil, sizin normal bir insan olduğunu hatırlayacağı biz çözüm bulun.

iyi güzel diyosunda onuda denedim bu seferde hiç izin almakta yok sen karar vermişsin zaten beni takan yok benim izin verip vermemem umrunda değil diye kafana göre devam et sen vs. deyince benim kafamın tası atıyo gelde tartışma ne alakası var diyorum durumu izah ediyorum ama yok bizimkisi kısır döngü

Akrep burcu mu esiniz benimkiyle ayni özellikleri tasiyorda :/

Sen

çok mantıklı bir kadın iyi bir eş ve mükemmel bir annesin bu sorunun üstesinden gelebileceğine kendin inan önce aile huzuru ve mavişinin mutluluğu bunlar olunca zaten mutlu oluyosun birde kimsenin seni doldurmasına izin verme annen kardesin bile olsa aile senin koca senin sevdin aldın eğer birileri konuşup kafanı karıştırıyosa mutsuz olursun işte ozaman kendinle çelişirsin inan böyle şeyleri okadar çok yaşadımki mutluluğun kendi içimde olduğunu keşvettim mutlu bi ev aile istiyosan isteklerini yaptırmak için önce eşini mutlu et o mutlu olunca sende huzurlu ve mutlu olursun ayrıntılara takılma bacım dostmuş arkadaşmış hepsi boş aslolan ailen
Teşekkür ederim sende doğru söylüyosunda kim istemez arkadaşıyla buluşup biyerlere gitmeyi gülmeyi eğlenmeyi iyi vakit geçirmeyi ben sürekli değil arada sırada hadi ayda bir diyelim onada razıyım sürekli eşle yada akrabayla aileyle olmuyoki bi arkadaşı olmalı insanın ayrıca sana güvenen seni destekleyen bi eşinin olmasınıda ister herkes onlada herşey dörtdörtlük olmaz zaten ama genel olarak baktığın zaman ben bu adamla/kadınla mutluyum dersin devam edersin beni her alanda kısıtlıyor tek arkadaş değilki 3 yıl çocuksuz evde oturdum çalışmama izin vermedi mesela benim sevdiğim hiçbişeyi sevmiyoki

Teşekkür ederim sende doğru söylüyosunda kim istemez arkadaşıyla buluşup biyerlere gitmeyi gülmeyi eğlenmeyi iyi vakit geçirmeyi ben sürekli değil arada sırada hadi ayda bir diyelim onada razıyım sürekli eşle yada akrabayla aileyle olmuyoki bi arkadaşı olmalı insanın ayrıca sana güvenen seni destekleyen bi eşinin olmasınıda ister herkes onlada herşey dörtdörtlük olmaz zaten ama genel olarak baktığın zaman ben bu adamla/kadınla mutluyum dersin devam edersin beni her alanda kısıtlıyor tek arkadaş değilki 3 yıl çocuksuz evde oturdum çalışmama izin vermedi mesela benim sevdiğim hiçbişeyi sevmiyoki
Allah yardımcın olsun işin en az benimki kadar zor ama sıkı sarıl yinede sen sonuçta hayat ne onlarla nede onlarsı

siz birde balık burcunu görseniz
amannnn amnnnnn

Back
X