- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Sen
çok mantıklı bir kadın iyi bir eş ve mükemmel bir annesin bu sorunun üstesinden gelebileceğine kendin inan önce aile huzuru ve mavişinin mutluluğu bunlar olunca zaten mutlu oluyosun birde kimsenin seni doldurmasına izin verme annen kardesin bile olsa aile senin koca senin sevdin aldın eğer birileri konuşup kafanı karıştırıyosa mutsuz olursun işte ozaman kendinle çelişirsin inan böyle şeyleri okadar çok yaşadımki mutluluğun kendi içimde olduğunu keşvettim mutlu bi ev aile istiyosan isteklerini yaptırmak için önce eşini mutlu et o mutlu olunca sende huzurlu ve mutlu olursun ayrıntılara takılma bacım dostmuş arkadaşmış hepsi boş aslolan ailenaynen valla bazıları hemen boşan diyebiliyo bu bu kadar kolaymı 2 yaşında dünya tatlısı maviş maviş bakan bir oğlumuz var ikimizde onun için deli oluyoruz tamam sorunlarımız var ama düzeltebileceğimize inanıyorum herşeyin yoluna girebileceği inancına sahibim insan yeterki hatasının farkına varsın ve istesin herşey yoluna girer sanki sonradan gelen dahamı iyi olacak çocuğuna nasıl davranacak isteyecekmi istemeyecek mi üvey kardeş olunca nasıl olur o çocuk nasıl bir psikolojiyle büyüyecek bunları ancak anne olan düşünür bilmiyorum