- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
-
Yok bana yanlış geliyor sadece ,o nedenle görüşlerinizi almak istedim ,belkide hassas olduğum için bu konudaNiyet okumayı da okuyanları da sevmiyorum. Adam size yürümemiş, asılmamış, taciz etmemiş normal bir mesaj atmış. Niyeti kötü olabilir de olmayabilir de. Siz uygun bulmamışsınız cevap yazmamışsınız. Buna da tamam. Gelip buraya konu açıp elin adamını linç ettirmeye çalışmak niye?
Yıllar önceki fotoda gördüm mesaj buMesaj neydi?
Yani?Yıllar önceki fotoda gördüm mesaj bu
Yıllar önceki fotoda gördümMesajda ne yazıyordu?
Bende anlamadım ki
Size yanlış gelmiş, cevap vermemişsiniz. Bitti...Yok bana yanlış geliyor sadece ,o nedenle görüşlerinizi almak istedim ,belkide hassas olduğum için bu konuda
Yani derken bu mesajda ne var? nisanlı dıye giydirmişsin ya adama.Bende anlamadım kibi like yapmışımdır yıllar önce belki ordan ismimi görmüş mesaj atmıştır diye düşündüm en kötü ihtimalle
Samimiyetim yok çok fazla o yüzden tuhaf geldi, coronada sıkıldı millet belki de sohbet etmek istedi, ben bazı kötü tecrübeler yaşadığım.icin öküzün altında buzağı arar oldumYani derken bu mesajda ne var? nisanlı dıye giydirmişsin ya adama.
Ben sana yurudu falan sandım mesajda.
Bende.oyle düşünüyorum gereksizdi yanibence de çok saçma , arkadaşınız olsa neyse ne gerek var ki eski fotoda gördüysen gördün
Kosa kosa buraya baslik actiracak ne var ben anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?