- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
-
Yok karşı değilim ,düzgün kullanıldığı sürece sorun yok.Bu kadar sosyal medya düşmanıysanız sizin neden hesabınız var o zaman? Kapatın sosyal medya hesaplarınızı, böyle şeyler gelmesin başınıza... bi mesajdan fazla mana çıkartmışsınız bence.
Heyecan aramıs. Malzeme olmayın basın engeliArkadaşlar belki dert değil ama tam adamına mesaj atti dedim içimden...Ta 2014 yılında evlenmeden önce kpss dershanesine gitmiştim,orda sadece sima olarak bildiğim, ama aynı sınıflarda hiçbir zaman olmadigim ,çünkü kendisi müzikçi,saz,bağlama filan çalıyordu, sosyal biri o zamanlar faceimde vardı, ama yazışma filan Öle bisey yok yani samimiyetim yok yani detay vercek olursam zaten de kapalıdır benim faceim kapattım, kullanmıyorum,bugün bana durduk yere Instadan mesaj isteği geldi,kaç yıl önceki fotoda gördüm diye ,profilinde de nişanlısıyla resim,tarihler ,kalpler filanbana çok garip geliyor ya sen nişanlı bi adamsın, durduk yere dıdınin didisina ne diye mesaj atma gereği duyarsın, ki ben eşime sanalda beni aldattığı için boşanma davası açmış biriyim,en nefret ettiğim olaylar...Zaten kabul etmedum mesaj isteğini.Arkadasum olur yıllar sonra beni bulur bi paylaşımım olur tabiki cevap veririm öle gocunmalarim yoktur,arkadaş canlısıyımdır, ama bu arkadaşıb yaptığını yanlış buluyorum,siz ne düşünüyorsunuz?Ben görüşleri dinlemek istiyorum
Ne mğnasebet kardeşim. Nişanlı bir adam öenmli bir şey danışmayacaksa neden millete dm atar? Allah korusun böyle gözü fırıldaklardan.nişanlı adam dm atamaz taa yıllar önceki bi tanıdığına hayat memat meselesi değilse.Bu kadar sosyal medya düşmanıysanız sizin neden hesabınız var o zaman? Kapatın sosyal medya hesaplarınızı, böyle şeyler gelmesin başınıza... bi mesajdan fazla mana çıkartmışsınız bence.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, bu kadar serbest olmasınlar ya ,bizler yapsak elin adamına ne diye mesaj attın derler!Ne mğnasebet kardeşim. Nişanlı bir adam öenmli bir şey danışmayacaksa neden millete dm atar? Allah korusun böyle gözü fırıldaklardan.nişanlı adam dm atamaz taa yıllar önceki bi tanıdığına hayat memat meselesi değilse.
Aynen öyle. Biz bekar adamlara istek atamıyoruz çekindiğimizden millet ne ala yüzüklü mesaj atıyor. Belki kötü niyetli olmayanilir ama siz o kadar samimisiniz ki 6 yıl geçmiş size mesaj atacak cesareti nerden buluyot? Arkadaş bile değilmissiniz bi diyalog bi dostluk yok aranızda ne mana? Olan size olur böyleleri aradan çekilir nişanlı kız size düşman olur ortada bir şey olmasa bile izin vermeyin şu samimiyetsiz sınırsız erkeklere. Saha yüzüğün sorumluluğunu alamamış bir de evlenecek yazıl kıza.Ben de sizin gibi düşünüyorum, bu kadar serbest olmasınlar ya ,bizler yapsak elin adamına ne diye mesaj attın derler!
Hiç o topa girmek istemem ,arkadaşca olsa bile kötü niyet olmasa bile kız tanımadığı için haklı olarak kıskanır ve kriz sebebi ...Ne gerek var ,o duruma düşmeyeAynen öyle. Biz bekar adamlara istek atamıyoruz çekindiğimizden millet ne ala yüzüklü mesaj atıyor. Belki kötü niyetli olmayanilir ama siz o kadar samimisiniz ki 6 yıl geçmiş size mesaj atacak cesareti nerden buluyot? Arkadaş bile değilmissiniz bi diyalog bi dostluk yok aranızda ne mana? Olan size olur böyleleri aradan çekilir nişanlı kız size düşman olur ortada bir şey olmasa bile izin vermeyin şu samimiyetsiz sınırsız erkeklere. Saha yüzüğün sorumluluğunu alamamış bir de evlenecek yazıl kıza.
Bugün arkadaşlar linç etti biraz ama saygı duydum her görüşe,ben nefret ettim bu durumlardan ,tam adamına çattı diye dert yandım,benim hassas noktam,bana ters,teşekkür ederim desteğiniz içinAyyy hadi hanımlar ya konu sahibini eleştiricez diye akla karayı seçmişsiniz resmenTürkiyede yaşıyoruz, çoğu erkek muhabbeti olmayan kıza seneleeer sonra durduk yere yazmaz kimse kendini kandırmasın. Kadın eşimi bu sebeple boşadım diyo hala daha heyecan yapmış deyip dalga geçen var. Belki öyle belki değil ne geçiyor elinize anlamıyorum azıcık dert yanmak istemiş kadın alt tarafı ya
Sevgililerine biri yazsa ortaligi havaya kaldiracak kisiler burda linc ediyordurBugün arkadaşlar linç etti biraz ama saygı duydum her görüşe,ben nefret ettim bu durumlardan ,tam adamına çattı diye dert yandım,benim hassas noktam,bana ters,teşekkür ederim desteğiniz için
Kesinlikle. Burasi Turkiye digrudur yanlistur demiyorum ama bu kadar avrupai medenu haller burda yasanmiyor kandirmayalimm kendimiziAyyy hadi hanımlar ya konu sahibini eleştiricez diye akla karayı seçmişsiniz resmenTürkiyede yaşıyoruz, çoğu erkek muhabbeti olmayan kıza seneleeer sonra durduk yere yazmaz kimse kendini kandırmasın. Kadın eşimi bu sebeple boşadım diyo hala daha heyecan yapmış deyip dalga geçen var. Belki öyle belki değil ne geçiyor elinize anlamıyorum azıcık dert yanmak istemiş kadın alt tarafı ya
Bu 6 yıl önce de tabi o zaman evli filan değildim, arkadaş oalrak ekleyen bir iki kere mesaj yazan biriydi,şimdi birden pörtleyince,ve bu süreçte de nişanlı olması durduk yere mesaj atması garip geldi ,sinirleniyorum ya bu adamlara,nişanlına vakit ayır, onla ilgilen ,ne münasebet!Konu sahibinin üstüne niye bu kadar gidilmiş anlamadım.Durduk yere niye mesaj atsın elin adamı engelleyin gitsin bence de
Ya benim arkadaşımın kankasi ikisi de aynı ortama gelmiştir, görüşmüştür, eşi kıza takip isteği etti diye adamı rezil etti rezil, telefonda yanımda 2 saat kavga ettiler,hiç birimiz bu konuda bu kadar rahat değiliz bence, kandırmayalım kendimizi!Kesinlikle. Burasi Turkiye digrudur yanlistur demiyorum ama bu kadar avrupai medenu haller burda yasanmiyor kandirmayalimm kendimizi
Hatta bana çok abartılı gelmişti, ne var bunda diye içimden geçirmiştim, normal gelmişti,ama buna bile musade etmeyen esler varYa benim arkadaşımın kankasi ikisi de aynı ortama gelmiştir, görüşmüştür, eşi kıza takip isteği etti diye adamı rezil etti rezil, telefonda yanımda 2 saat kavga ettiler,hiç birimiz bu konuda bu kadar rahat değiliz bence, kandırmayalım kendimizi!
Kimse kabuk etmez bence doğru konuşmak gerekirseSevgililerine biri yazsa ortaligi havaya kaldiracak kisiler burda linc ediyordur
Valla sirf bu yuzden kimseye guven kalmadi.adam yuzuk takmissin daha ne istiyorsun? Yanindakinr saygin olsun ne bu herkesle konusurum istegi? Iste bunlarin hepsi milletin bir tik uzaginda olman sistal medyadan millet bir tusla biribine ne kadar kilay ulasiyor her sey ne kadsr basiylesiuor eger icinde art niyeti varsa umarim o kiz gore bunun gercek yuzunu de bir kizimiz daha aldatilmaz. Bunungibiler yuzunden birine kosulsuz sartsiz guvenmeyi unuttum.Adam yürümek için yol yapmaya çalışmış, olay bu.
Ya gerçekten nedir artık bu profilinde eşi/nişanlısı/sevgilisiyle sarmaş dolaş olupta yüzünü bile görmediği kadına kıza yürüyen tiplerden çektiğimiz... Engeli basmak zor değil tamam da konu o değil, konu insanların ikiyüzlülüğü, ahlâksızlığının on line olmuş hali. Onun yanındaki insana ayrı üzülüyorsun, yarın onun durumunda olabilme ihtimâline ayrı üzülüyorsun.
Ee ben kanlı canlı yaşayan biri olarak ,3 defa aldatildim sanal alemde ve evliliğim bitti ,o nedenle tam adımına mesaj atti dedim,benim dikkat çekmek istediğim konu sosyal medya yüzünden biten evlilikler ,ayrılan çiftler, yakın zamanda iki çocuklu arkadaşım da bu sebepten dolayı ayrılıyor, yoksa amacım ne heyecandı, ne ilgi çekmekti ,popülerite artırmak için yorum yapmayın artık!Adam yürümek için yol yapmaya çalışmış, olay bu.
Ya gerçekten nedir artık bu profilinde eşi/nişanlısı/sevgilisiyle sarmaş dolaş olupta yüzünü bile görmediği kadına kıza yürüyen tiplerden çektiğimiz... Engeli basmak zor değil tamam da konu o değil, konu insanların ikiyüzlülüğü, ahlâksızlığının on line olmuş hali. Onun yanındaki insana ayrı üzülüyorsun, yarın onun durumunda olabilme ihtimâline ayrı üzülüyorsun.
Siz böyle düşünüyorsunuz diye adam öyle davranmak zorunda değil nitekim davranmamışta. Başkalarının davranışlarını yönetemeyiz siz atamaz diyorsunuz amaNe mğnasebet kardeşim. Nişanlı bir adam öenmli bir şey danışmayacaksa neden millete dm atar? Allah korusun böyle gözü fırıldaklardan.nişanlı adam dm atamaz taa yıllar önceki bi tanıdığına hayat memat meselesi değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?