Eski arkadaşın bir anda ortaya çıkması

Aerynn

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
620
23
318
Ex demek yanlış olur da bundan 1 sene önce böyle 1-2 görüşüp sonra şu an hatırlamadığım birtakım tavırlarına kızıp irtibatı kopardığım biri uzun bir aradan sonra gelip bana facebooktan msj attı.

Valla açıkçası şaşırdım ama nedenini de pek merak etmedim. Lafı dönüp dolaştırıp kahve içelime getirdi, ok olur ama bugün değil dedim. Neyse yarına randevu aldı. Benim de zaten dersim var yarın, dersten bir saat önce görüşürüm öyle.

Kızlar benim anlamadığım ne alaka bayram değil seyran değil, neden irtibatı kopardığımı bile sorgulamamış adam gelip msj atıyor hayatımdaki yeniliklere istinaden :) Zaten küs müyüz hala falan dedi, ne alaka dedim, limoni olduğumuzu hatırlıyor sebebini hatırlamıyor ilginç, neyse. Ne alaka bu görüşme isteği anlamadım.

Sonuçta çok bir paylaşımım olmamış bir insan, ondan sonra gayet dolu dolu bir ilişkim de oldu, bunları biliyor (Ben anlatmadım ama bildiğini biliyorum), bana msj atması alakasız yani. İşte böyle kızlar. Fikirlerinizi seviyorum Teşekkürler şimdiden.

Bu arada adam öyle çocukluk yapacak biri falan değil, işinde gücünde 25 yaş üzeri biri...

Son düzenleme:
Şansını denemiş. Erkeklerin böyle bir huyu var. Zıpçıktı gibi hiç beklemediğin anda gelip 2. hatta 3. kez şans isterler.
Sen de randevu verdiğine göre o şansı tanımışsın.

aklına gelmişsiniz bir şansını denemek istemiş belki sizinle arkadaşlığını düzeltmek istemiş, şu atasözünü de yazmadan geçemeyeceğim 'tüccar züğürtleşince eski defterleri karıştırırmış'

Evet haklı olabilirsin tatlım da şaşırdım valla :)

Şansını denemiş. Erkeklerin böyle bir huyu var. Zıpçıktı gibi hiç beklemediğin anda gelip 2. hatta 3. kez şans isterler.
Sen de randevu verdiğine göre o şansı tanımışsın.

Öyle görünüyor, haklısın

:26: var işte erkeklerin böyle huyları aklına gelmiş şansını denemiş diyorum bende

canı sıkılmıştır, etrafında asılcak takılcak kız kalmamıştır aklına gelmişsindir şansını denemiştir..nolabilir ki yani başka..

düşünmeye bıle degecek durum degıl ,emın ol o senın kadar dusunmuyor bıle .

cunku senınde dedıgın gıbı 1-2 gunluk yasanılan bır ılıskıde ne bır anı olur

ne bı ozlenmeye degecek olay .yada karsına cıkmaya yuzu olmayacak kadar

cıddı anlamda kalp kırıklıkları ...1-2 gunluk bır tanısma sonucta .

bellı kı yılbasına tek gırmek ıstememıs ,rehberını kurcalamıs pıyango sana vurmus

Valla resimdeki sen isen heralde birakmaz seni :)

ay bu sozu ilk defa duydum hemen hafizama kaydetmem lazim cok begendim
birde benim icin derler gun yuzune cikmamis laflar var sende diye

Tabii canım orası öyle... Bak son cümlede farklı bir noktaya parmak basmışsın, bu hiç aklıma gelmemişti :)

sevgilisinden ayrılmıştır boşta kalmıştır, tesadüfende sen çıkmışsındır karşısına iş olsun diye mesaj vs yazmış kahve teklif etmiş..

başka ne olabilir ki? yani ilişki bile yaşamamışsınız sana aşık olsa unutamamış olsa neyse dicem ama aşk falan da yokmuş..

senin de boş vaktin var demek ki..git iç bir kahve..devamının geleceğini sanmıyorum:)

Ayağıma geleceği için öyle olacak evet :))

bende pek anlam veremedim.
bulusmanizin ne kadar dogru olacaginida bilemiyorum.
birde hemen kabul ettnizmi kahve teklifini.
yani sordunuzmu neden nereden cikti, sonucta görüsmeyen insanlarsiniz.

Ooooo tamam iste rengi de gusel ayarlamissin

))

bende pek anlam veremedim.
bulusmanizin ne kadar dogru olacaginida bilemiyorum.
birde hemen kabul ettnizmi kahve teklifini.
yani sordunuzmu neden nereden cikti, sonucta görüsmeyen insanlarsiniz.

Evet haklısın aslında, ama sormadım :) Kendisi küs müyüz falan dedi, ne gibi küslük dedim, çocuk muyum sonuçta :) Ya öyle yaka silkerek kaçtığım biri olmadı iyi niyetini havada bırakmamak için görüşeyim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…