Kocanız bu kadınla bu kadar samimi ise sizi de tanıştırmıştır diye düşünüyorum... En azından hayatınızda bir kere olsun yüz yüze görüşmüşsünüzdür?
Canım bak kadınlar hisseder. O konuşmalardan rahatsız olduysan bir şeyleri hissetmişsin demektir. Ha bu demek olmuyor ki kocanla birbirlerine yürüyorlar.
Mesela çok yakın tarihte başıma gelen bir olayı anlatayım. Benim yakın arkadaşımın kuzeni vardı. Eşimle falan da çok samimiydi. Ben normalde hayatta saçma sapan kıskançlıklara girmem ama o kızdan hep böyle elektrik alıyordum. Eşimi bir kaç kere uyardım. O da saolsun çok yanaşmadı ama beni haksız gördü. Biz kardeş gibiyiz abim ben işte diğerlerini sayıyor o kadar şey paylaştık. O bizim kız kardeşimiz evet hareketleri tuhaf olabilir ama kardeşiz falan diyip duruyordu. Sürekli kardeşiz kardeşiz...
Neyse geçen cuma günü benim kardeşimin düğünü vardı. Ertesi gün bir öğrendim ki düğünde bu kız benim kocamın abisine yani kardeşiz dediği çocuğa sarkıntılık yapmış, onu sıkıştırmış ve dudağından öpmüş
Bunu öğrendim o kadar çok sinirlendim ki inanamazsınız... Kardeştiniz hani diye bir de eşime bağırdım. Sebebi de yavşadığını yavaştan hissediyordum ve kocamın hissetmemesine sinirlendiyordum. Ya da hissetmiyormuş gibi davranmasına(erkekler bunu çok yapar) Sanki ben psikopat manyakmışım gibi yaaa saçmalama falan demeleri geldi aklıma. Ayrıca o pislik kız asıl kocama karşı böyle yavşak tavırlıydı... Ama kız için farketmedi. Ha benim kocam ha abisi. Gitmiş onun dudağına yapışmış işte. Abisinin de kafası güzelmiş hiç de itmemiş ne yapıyorsun sen diye.
Kısaca anlatmak istediğim şey ortada bir şey yokken ben o kızın tavırlarından anlıyordum ne olduğunu. Ne kadar kocam saçmalama kardeşiz biz deyip bana manyak muamelesi yapsa bile... O zamanlar gidip başkalarına söyleseydim ben bu kızdan şüpheleniyorum diye başta yakın arkadaşım olmak üzere herkes de aynı şekilde manyak muamelesi yapardı bana... Ama işte görüyorsunuz ki bir kadın hisseder.
Uzun oldu kusura bakma ama başıma gelenleri yazdım. Zamanında uyarmasaydım fazla yaklaşma diye belki de o gün benim kocamın dudaklarına yapışacaktı!
Rahatsızlığını kocana söyle. Daha önce görüşmediyseniz o kadınla görüşmek istediğini belirt. Akşam yemeğine falan çağır. Tavırlarından ne olduğunu direk anlarsın zaten.