Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kadınla muhattap olmam asla öyle bir düşüncem yok fakat eşimle konuşcam bu konuyuYani bence niyet okumak daha yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Belki eşini tanıyan birinden haklı olduğunu duymak istiyordur, belkide eşiniz aracılığı ile yakın çevresine boşanmalarındaki kusurun eski eşine ait olduğunu anlatmak istiyordur. Niyet Ne olursa olsun davranış çok yanlış ama.
Eşinizde arkadaşının eski eşi diye durumu idare etmeye çalışmış olabilir.
Ama şuan müdahale etmenizin zamanı.
Bence siz hiç kadınla muhattap olmayın, eşinizede insanların özelinin bilmenin Ne kadar ayıp olduğunu, arkadaşınında bu durumdan çok rahatsız olacağını, kendinizindende rahatsız olduğunu açıklarsanız eminim konuşmayı sonlandıracaktır.
Özel eski eşinin onu aldatmış olduğuyla alakalı şiddetiyle alakalı şeyler paylaşmış resmen şikayet etmiş bana şöyle eziyet etti falan tuhaf olan Şu ki eşim o erkek arkadaşıyla farklı ülkelerde yaşıyor ve şuan hiç bir diyaloğu yok ve kadın bunu biliyorÖzür dileyerek soruyorum benim dusundugum gibiyse cok daha vahim direkt kocaniza kizmaniz gerekiyor cunku bu özel konular acaba evliliklerinde ki cinsel ilişki vs gibi miydi![]()
Başta kendimi yanlış ifade ettim yazım hatası falan oldu benim kocama eski erkek arkadaşının boşandığı karısı instagram üzerinden Mesajlar yazıyor senin arkadaşın bana şunu yaptı bunu etti şikayet ediyor ve özel evlilikleriyle alakalı yaşadığı kötü hadiseleri dertleşir gibi anlatıp ayrıldığı kocasına iletmesini istiyor tuhaf olan çocukları var ve bu kadın ayrıldığı kocasıyla çocuk için görüşüyor normalmi buKonuyu çok anlamadım fakat rahatsızlık duyulan bir mesajlaşma olduğunu anladım ( yanlış anlamadıysam ) direk bu konudaki rahatsızlığınızı sert bir üslupla dile getirip birdahada muatap olmayın
Siz yeni evli misiniz? Bilmiyorum ama sanki öyle algiladim.Evlilik sürecinde ilk etaplarda böyle seyler olabiliyor.Sonra huyunu suyunu aliyor esler.Düzelir tasalanmayin fazla.Sadece iletisimiz iyi ve net olsun aranizda.Belirttim burasının Ortamını amacını fakat yinede baya bir kadının bir araya gelip kocalarını evliliklerini irdelediğini güçlü kadın olmak farklı fikirler farklı doğrular neler nasıl hareket etmeliyiz olması gereken ortak paylaşım ne bir çok fikir analizi yapıp sorgulama mekanizmasının gelişmesinden korkudur belkide ,kendi burada yaptığı bencilliği görmez ,eski arkadaşın karısınla dertleşmeyi normal karşılamasıyla bana yapmış olduğu haksızlığı reva görebiliyor kendi hiçte rahatsız olmuyor bu durumdan angela üzülür diye ,birde yazık olmuş şöyle olmuş böyle yapmış kadına deyip bana bir güzel anlatması gayet normal haklısınız bence de hiçte saf varlıklar değiller erkekler
Evet yeni evliyim 6. Aya girdik ve gerçekten zorlanıyorum bazen düşünüyorum hatamı yaptım evlenmekle evlenmek gerekli bir şeymi İnan’ın karşı cins ,fikirler olaylara bakış açısı bambaşka ,bu süre inşallah kazasız belasız atlatılır umuyorum iletişimiz zayıf çünkü bazı şeyleri net paylaştığım da yanlış anlaşılıyorum ve gereksiz kaprisler alınganlık küsmek tirpler bocalıyorum bakalım hayırlısıSiz yeni evli misiniz? Bilmiyorum ama sanki öyle algiladim.Evlilik sürecinde ilk etaplarda böyle seyler olabiliyor.Sonra huyunu suyunu aliyor esler.Düzelir tasalanmayin fazla.Sadece iletisimiz iyi ve net olsun aranizda.
NedenSn tk tvsym bşn!!!!
eşimin tutumlarıylamı alakalı yoksa bu kadar kısa süre zarfı içinde benim evlilikle ilgili düşüncelerim mi neden oldu ,bu fikrinizeNedenBiraz açarmısınız
Aslında espri olsun diye yazdım :) kelimeleri özenli kullanırsanız insanlar tarafından daha rahat anlaşırsınız şurada 10 dan fazla cevap var anlaşılamadı diye. Onların hepsi size tavsiye olabilirdi :) benim ne düşündüğümü sorarsanız ki öyle olduğunu ümit ediyorum :) eşinizle konuşursanız çamura yatıp inkar politikası izleyecektir.. her halt karıştıran erkek gibi, eğer durum sıkıntılı ise tabii. Hanımefendiye ulaşıp bunları sizinle değil de neden eşinizle konuşma dertleşme gereği duydu sorardım. İnsan hemcinsine anlatamıyor özel yaşantısını kaldı ki erkeğe...NedenBiraz açarmısınız
Konuyu düzeltim bu arada evet ilk konuyu açtığımdaki yazıda örneklendirme verirken yanlış anlaşılmalara neden olacak cümleler kurmuşum düzelttim fakat ben bu kadınla tanışmadım kalkıp onunla iletişime geçmiycem fakat rahatsız olduğumu eşime anlatcam bakalım nasıl karşılayacak tepkimiAslında espri olsun diye yazdım :) kelimeleri özenli kullanırsanız insanlar tarafından daha rahat anlaşırsınız şurada 10 dan fazla cevap var anlaşılamadı diye. Onların hepsi size tavsiye olabilirdi :) benim ne düşündüğümü sorarsanız ki öyle olduğunu ümit ediyorum :) eşinizle konuşursanız çamura yatıp inkar politikası izleyecektir.. her halt karıştıran erkek gibi, eğer durum sıkıntılı ise tabii. Hanımefendiye ulaşıp bunları sizinle değil de neden eşinizle konuşma dertleşme gereği duydu sorardım. İnsan hemcinsine anlatamıyor özel yaşantısını kaldı ki erkeğe...
Bakalım verecekmi bende onu merak ediyorum kadının yaşını yok iyi bir insan olduğunu suçun arkadaşında olduğunu söylüyor bana gelde sinir olmaDüşünülecek sorulacak bir konu değil bana kalırsa..
Elbette ki eşinize bu durumun çok saçma olduğunu söyleyin...
Eşinize varana kadar hanımefendi mesaj gönderecek kimse bulamamış mı?
Boşanıp gitmiş daha ne uğraşıyor kadın deli mıdır nedir.... ? Ya da neden uğraşmasına olanak sagliyor eşiniz... ?
Hepsi çok saçma ve yersiz...
Eşiniz bu duruma son versin. Tabi verirse !
Bence bunlar coğu evli insanin başindan geciyor.Cok yenisiniz daha.Erkekler düz beyim bizim gibi düşünemiyor .Ben de cok cabaladim,bocaladim neler yaşadim. 21 yillik evliyim.Hic bir evlilik sevgililik,nişanlılık sürecine benzemez.Cok ciddi kurumdur.Başkasiyla evlenseydiniz de atiyorum başka sorunlar mutlaka cikardi.Cok deneyimledim,gözlemledim.O yüzden önemli olan aradaki saygıyı zedelemeden sorunlari tartisarak,konusarak çözüme ulaştirmak.Boşanın demek cok kolay.Burda pek cok kadin evlenemedim mutsuzum diye konu aciyor.Pek cok kadin da eşinden yana eşinin ailesinden yana konu açiyor.Herkes icinde bulundugu durumu sabırla çözüme ulaştirmayi mutlaka denemeli önce.Kolay şeyler değil öyle evlen boşan ,boşan evlen vs..Yapıci olundugunda karşi taraftan dönuş alamiyorsaniz ve daha uzun zamana yayilmişsa ancak yani.Umarim her sey güzel olsun aranizda.Evet yeni evliyim 6. Aya girdik ve gerçekten zorlanıyorum bazen düşünüyorum hatamı yaptım evlenmekle evlenmek gerekli bir şeymi İnan’ın karşı cins ,fikirler olaylara bakış açısı bambaşka ,bu süre inşallah kazasız belasız atlatılır umuyorum iletişimiz zayıf çünkü bazı şeyleri net paylaştığım da yanlış anlaşılıyorum ve gereksiz kaprisler alınganlık küsmek tirpler bocalıyorum bakalım hayırlısı
Amin inşallah sağolun ,evet haklısınız evlilik çok büyük bir sorumluluk ne sevgili ne nişan vs gibi bir süreç değil ,çok daha zorlayıcı, önemli olan saygı çerçevesinde birbirini anlamak mutluluğu ve huzuru yakalamak ,fazlaca fedakarlık istediği ise tartışmasız bir konuBence bunlar coğu evli insanin başindan geciyor.Cok yenisiniz daha.Erkekler düz beyim bizim gibi düşünemiyor .Ben de cok cabaladim,bocaladim neler yaşadim. 21 yillik evliyim.Hic bir evlilik sevgililik,nişanlılık sürecine benzemez.Cok ciddi kurumdur.Başkasiyla evlenseydiniz de atiyorum başka sorunlar mutlaka cikardi.Cok deneyimledim,gözlemledim.O yüzden önemli olan aradaki saygıyı zedelemeden sorunlari tartisarak,konusarak çözüme ulaştirmak.Boşanın demek cok kolay.Burda pek cok kadin evlenemedim mutsuzum diye konu aciyor.Pek cok kadin da eşinden yana eşinin ailesinden yana konu açiyor.Herkes icinde bulundugu durumu sabırla çözüme ulaştirmayi mutlaka denemeli önce.Kolay şeyler değil öyle evlen boşan ,boşan evlen vs..Yapıci olundugunda karşi taraftan dönuş alamiyorsaniz ve daha uzun zamana yayilmişsa ancak yani.Umarim her sey güzel olsun aranizda.![]()
ben asla müsade etmezdim eşim ile görüşmesine , neden ne olursa olsun , kendisi zaten görüşüyormuş gidip kendisi söylesin ne söyleyecek ise , bence direk sert bir üslup ile uyarın hem eşinizi hem bayanıBaşta kendimi yanlış ifade ettim yazım hatası falan oldu benim kocama eski erkek arkadaşının boşandığı karısı instagram üzerinden Mesajlar yazıyor senin arkadaşın bana şunu yaptı bunu etti şikayet ediyor ve özel evlilikleriyle alakalı yaşadığı kötü hadiseleri dertleşir gibi anlatıp ayrıldığı kocasına iletmesini istiyor tuhaf olan çocukları var ve bu kadın ayrıldığı kocasıyla çocuk için görüşüyor normalmi bu