Yok buluşmamda numaramı napacaksa. Onuda amlıyorum 2 bebekle kaldı ortada tabiri caizse. Oda ister dertlesebileceği birini.Bulaşmayın bile bencil insan yarın evlenir tekrar arada kaynarsınız
Acaba numaramı vermeyip bana instagramdan yazabileceginimi söylesem
Evet bende asla görmek istemiyorum ama ne dicek çok merak ediyorum. Hatta herşeyine verecek cevabımda var ama o kadar sıkıcı geliyorki bana.Sakin gorusme.
Evlenince sana vakit ayirmasin bosaninca ya da yalniz kalinca sana ihtiyaci olunca pesine dussun.
Ben olsam asla gorusup degerimi dusurmem
Yok asla. Onun gibi arkadaş bana lazım değil çok soğudum.hatta öyle birşey derse "evlenince anlarsın demiştin hatırladınmi" diye cevap versem belki msj yerine giderInstadan yazissaniz da konu bulusup gorusmeye gelir.
Sen de hayir diyemezsin gibi geliyor.
Sen bilirsin
Arkadaş vasıtasıyla mı? Yoksa ben direkmi söylim?Ben evlendim sen beni anlarsinde
Ben fikrimi soylerim gerisine karismam ben olsam oyle derdim.bekarin suçu neymisArkadaş vasıtasıyla mı? Yoksa ben direkmi söylim?
Dayak mesele degilmis. Hani şu evlenince havalananlardandı. Üzerinden kaç sene geçti öyle olsa akılli biri ezdirmez kendini ayrilirdi.Ya iki çocukla boşandığına göre belki ciddi bir sıkıntısı vardı. Belki dayak yiyordu görmeyin istiyordu. Ben olsam görüşürüm. Evlenince anlarsın demekle, b.ku yedim demek zaten aşikar.
Yok buluşmamda numaramı napacaksa. Onuda amlıyorum 2 bebekle kaldı ortada tabiri caizse. Oda ister dertlesebileceği birini.
Ama kaybettikten sonra işi düşünce herhalde kıymete bindik. Acaba numaramı vermeyip bana instagramdan yazabileceginimi söylesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?