eski ask neyapacam

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
33
Ben 18 yasindaydim ve biriyle arkadas oldum ilk arkadasim evlilik karari aldik ve onun cok seviyordum nisanimiz olucagi gun béni defalarca aldattigini ve bana diniyle iilgili yalan soylerigini ogrendim ayrildim hen ve kizginliktan bir ay icinde yurt disinda yasayan kuzenimle evlendim uc yillik evliyim bide kizim var. G. Sımdı eski askimi unutiyorum ne yapıcam yardim edein her gun agliyorum

Yaş 18ken evlilik kararı.
Sonra birine kızıp kuzenle evlenmek.
Ondan çocuk yapmak.
Sonra da eski sevgiliyi unutamamak.
Paşa paşa unutup hayatına döneceksin, kızının eşinin arkasından dolap çevirmeyeceksin.
Ya da adamı boşayıp diğerine gideceksin, herkesin hayatını mahvedeceksin.
Karar senin...

Kac kizla aldatmis hemde aldatma sebebi ne kadar asalikti benle birlikte olmak istedi kabul etmedim o yuzden aldatildim ama insanin kalbi yandi bı defa duzelmiyor icimde derinde hep bı aci var

Allah akıl fikir versin. Sakın kocami aldatayim falan deme. Bu tip vakalar sonra unutamadim ve kocami aldattim diye geliyor. O adamı hemen aklindan sil. Bence adamin kafanı karistirmasi da bir nevi aldatmak oluyor ama o kisma girmiyorum. Eşine birsey de yansıtma. Bak ne güzel çocuğun da var. Adimlarina dikkat et. Benim cok sevdiğim bir abi aldatildi daha yeni. Inan sonu hiç iyi olmuyor. Ne aldatan için ne de aldatan için. En büyük zararı da masum yavrular görüyor. Ona göre akıllı ol. Durup dururken huzurunu bozma

Eskiyi düşünme şimdiye bak... Kimse eşinin eski sevgilisini düşünmesini istemez kadında olsa erkekte olsa... Sana yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma bence...

şaka gibi hıkaye.. bi ınat hırs ugruna gelecegıınızıde mahvetmıssınız.. nıye evlendınızki kuzenınızle bana sacma geldı yaniii.. tek olmakla ölunmuo

Kendisi yahudiymis ama béni oyle kandirdiki cumaya gidiyom deyip kizla bulusmus haklisiniz degmez o serefsize benım dunyalar guzelibi kizim var hasta sımdı ben kizima uzuluceme neleri dusunuyom yazik bana yaa

Dusununce nolucak?
Arayip sevgili olup, kocani bosayip, cocuklarini bi kenara atip onlami evleneceksin yahudi olmasina ragmen seni kac kere aldatmasina rsgmen?

Bence sana en iyi etki su olur.
Dusunki onla evlendin. Nasil bi baba olurdu? Seni aldatmis kac kere. Cocugum hasta demissin. Su an o adamla evli olsaydin sen cocugunun basinda dururken o baska kadinlara gidecekti. Din farkini hic saymiyorum. Ki bence buyuk bi sorundur benim gorusume gore kari kocanin farkli dinlerde olmasi.

Sen su anki kocanla onun kocan olmasi halinde ola bilicekleri dusun ve eslestir.
Boylelikle anlarsinki onu dusunmek sana bi fayda vermiycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…