O değil de ben hanfendinin yaşını yeni gördüm.. Yaşına göre de bu konu biraz garip geldi. Nedeni şu, 40 yaşında birinin bunun cevabını kendisinin tahmin edebileceğini düşünüyorum. Ama bu benim fikrim tabii. Bilemedim :)9 tane konunuz var hepsi bi tarafından garip ama toplamda 36 tane mesajınız var. ( evet inceledim yaptım bunu )
Sosyal deney falan mısınız?
EVLENMEYİN diye öğüt veriyordu her yeri gezdim şunu yaptım falan. Ama 10 sene önceki adamın hayat görüşünün tahlilini yapıyor hala zihinde.O değil de ben hanfendinin yaşını yeni gördüm.. Yaşına göre de bu konu biraz garip geldi. Nedeni şu, 40 yaşında birinin bunun cevabını kendisinin tahmin edebileceğini düşünüyorum. Ama bu benim fikrim tabii. Bilemedim :)
Yok yani üzerinden bayağı da zaman geçmiş halbuki. Vallahi benim aklıma hiç gelmiyor 10 yıl öncesi. Evliyim diye mi acaba. :) ama az önce bir konu açıldı evliler de 10 sene öncesini düşünüyor.. BilemedimEVLENMEYİN diye öğüt veriyordu her yeri gezdim şunu yaptım falan. Ama 10 sene önceki adamın hayat görüşünün tahlilini yapıyor hala zihinde.
Ama hem evlense hem gezse miydi
Yok düşünürsün bi anlık, belki boş anına gelir bakarsın falanda. Çok manasız bir şekilde hiç bir iletişimi olmadığı bir adamın çocukluğuna inmek için forumda kalkıp konu açmak nedir ya.Yok yani üzerinden bayağı da zaman geçmiş halbuki. Vallahi benim aklıma hiç gelmiyor 10 yıl öncesi. Evliyim diye mi acaba. :) ama az önce bir konu açıldı evliler de 10 sene öncesini düşünüyor.. Bilemedim
Yok düşünürsün bi anlık, belki boş anına gelir bakarsın falanda. Çok manasız bir şekilde hiç bir iletişimi olmadığı bir adamın çocukluğuna inmek için forumda kalkıp konu açmak nedir ya.
Adam aldattı sonra tövbe etti ve dualarına karşılık gerçekten zengin birini buldu ne biliyoruz
Ne yaşadı da bu hale geldi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?