Eski aşk

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
Bundan yıllar önce , 2008de beni aldatan biri vardı .Yaklaşık 1 yıl sürmüştü ilişkimiz. Bu şahışla karşılaştım .

Aldattığını yakalayıp yüzüne vurunca, 2008de bana şöyle demişti ;

Siz kızlar sadakati ne kadar hak ediyorsunuz ? Gerçek aşka inanıyor musun ? Siz kızlar paragözsünüz ve ben evlenirsem zengin bir kız bulup evlenecem demişti .

ve biraz araştırdım bugun, gerçekten de zengin biriyle evlenmiş .Biraz tuhaf oldum onu görunce .

Bu şahış neden böyle düşünüyor sizce ? Neden kızlar sadakatine kadar hak ediyor diye sormustu bana yıllar once? Ne yaşadı da bu hale geldi sizce?

Sevdiği birinden darbe yemiştir yüksek ihtimalle. Daha zengin birine tercih edilmek gibi. Herkesin kendi tercihi o bu şekilde intikam duygusuyla devam etmiş yoluna demekki..

Bir dakika bile düşünmenize değmez ama yillaaaar geçmiş zaten

fakir diye güzel kız reddetmiştir bu da eziklenmiştir. benim de vardı böyle tipler salla.

Aldatmış sonra da kendince bir kılıf bulmak istemiş. Haksızken haklı olmak istemiş. Yani seni aldattıktan sonra ben zengin biriyle evlenicem zaten filan ne alaka yani. Yağ gibi su üstüne çıkmış bi de.

9 tane konunuz var hepsi bi tarafından garip ama toplamda 36 tane mesajınız var. ( evet inceledim yaptım bunu )

Sosyal deney falan mısınız?
O değil de ben hanfendinin yaşını yeni gördüm.. Yaşına göre de bu konu biraz garip geldi. Nedeni şu, 40 yaşında birinin bunun cevabını kendisinin tahmin edebileceğini düşünüyorum. Ama bu benim fikrim tabii. Bilemedim :)

Arkadasim senin baska derdin mi kalmadi ya. Adam aldatmis, gitmis, evlenmis sen hala orada misin?

Kusura bakmayın ama burada okuduğum en manasız konulardan birisi olabilir. Yani sizin için de manasız burada analiz okumak. Hele sizi aldatan birisi için yani, aldatmasına kılıf mı bulmak istiyorsunuz nedir gerçekten bu konunun niye açıldığını gram anlayamadım.

O değil de ben hanfendinin yaşını yeni gördüm.. Yaşına göre de bu konu biraz garip geldi. Nedeni şu, 40 yaşında birinin bunun cevabını kendisinin tahmin edebileceğini düşünüyorum. Ama bu benim fikrim tabii. Bilemedim :)
EVLENMEYİN diye öğüt veriyordu her yeri gezdim şunu yaptım falan. Ama 10 sene önceki adamın hayat görüşünün tahlilini yapıyor hala zihinde.
Acaba hem evlense hem gezse miydi :110:

EVLENMEYİN diye öğüt veriyordu her yeri gezdim şunu yaptım falan. Ama 10 sene önceki adamın hayat görüşünün tahlilini yapıyor hala zihinde.
Ama hem evlense hem gezse miydi :110:
Yok yani üzerinden bayağı da zaman geçmiş halbuki. Vallahi benim aklıma hiç gelmiyor 10 yıl öncesi. Evliyim diye mi acaba. :) ama az önce bir konu açıldı evliler de 10 sene öncesini düşünüyor.. Bilemedim :confused:

Yok yani üzerinden bayağı da zaman geçmiş halbuki. Vallahi benim aklıma hiç gelmiyor 10 yıl öncesi. Evliyim diye mi acaba. :) ama az önce bir konu açıldı evliler de 10 sene öncesini düşünüyor.. Bilemedim :confused:
Yok düşünürsün bi anlık, belki boş anına gelir bakarsın falanda. Çok manasız bir şekilde hiç bir iletişimi olmadığı bir adamın çocukluğuna inmek için forumda kalkıp konu açmak nedir ya.

Adam aldattı sonra tövbe etti ve dualarına karşılık gerçekten zengin birini buldu ne biliyoruz :D :D

Yok düşünürsün bi anlık, belki boş anına gelir bakarsın falanda. Çok manasız bir şekilde hiç bir iletişimi olmadığı bir adamın çocukluğuna inmek için forumda kalkıp konu açmak nedir ya.

Adam aldattı sonra tövbe etti ve dualarına karşılık gerçekten zengin birini buldu ne biliyoruz :KK70: :KK70:
:D olma ihtimali yüksek

Salalala yazıyor diye girdim konuların ilginç oluyor çünkü. Bu da ilginç. Her defasında daha da ilginçsin.

Back
X