• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski asktan yeni nefret ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Evt kizlar eskiden deli divane asik oldugu birinden bi anda nefret edebilirmi bi insan ?
Ya benim 2 yillik bi iliskim vardi oyle cok buyuk sorunlarimiz yoktu ama yurumuyodu artik yoktan sebeplerden dolayi tartisiyoduk ve ben ayrildim. Sevgilim cok mucadele etti bitmemesi icin tam bir ay agladi yalvardi, ama ben kararliydim geri donmedim.
aradan 2 ay gecti ama o benden suan nefret edio gordugu heryerde nefretini kinini kusuo bana. Beni ilgilendirmiosun diyo baska kiz arkadaslarim var diyo cok mutluyum senden kurtuldum gibi sacma sapan seyler soyluo.
Ya bi insan bir zamanlar asik oldugu birine bukdr nefret duyabilirmi
Yoksa hala sevio veya intikam almak icinmi yapio. Ona asik felan deilim ama dusmanda olmak istemiorum boyle olmasini istememistim canimi yakio benim :( amaci ne olabilir ne yapmak istio ,, Anlam veremiorum ben, fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

kesinlikle intikan için yapıyor bence seni hala çok seviyor boşver gitsin

aşkla nefret taban tabana birbirinin zıttı duygulardır,

bu yüzden nefretten de bir anda aşka dönüşebilmesi kuvvetleee muhtemeldir :delphin:

onun canı yanmış, aklınca oda senin canını yakmak istiyo... bence seni hala seviyo umrunda olmasan intikam almaya çalışmazdı :kahve:

her ıkısıde olabılır

bıtmıs bı ılıskı hemde sen bıtırmıssın

dusunme bunları bence neyse ne yanı.

valla canım benim kedi uzanamadıgı cigere mındar der yaa onda ki bu hesap kendimden biliyorum benim hoşlandıgım çocuk vardı bana yüz vermedi bende ona uyuz oluyorum sözde:) aslında bir hee dese hihoyyyt

Nefret ediyor mu bilemem ama bunları söylemesi hiç doğru değil.
Düşünme bence ne yaparsa yapsın,adı üstünde eski.

ya kusura bakma ama herşeye kendi tarafından bakıyorsun.
senden nefret etmesi gayet normal,sen 2 yıl sonra seni terkeden üstelikte yalvarmalarına aldırmayan birine hala sempati duyabilirmiydin?
ayrıca ben anlamadım bitirmişsin de ne diye karşısına çıkıyorsun,acı çektirmeye çalışır gibi..devam etmek istemiyorum ama düşman da olmak istemiyorum diyorsun da öyle şey olmazki güzelim film sahnesinde değiliz sonuçta.mesela biz saygıyla bitirdiğimiz halde eski sevgilimle karşılaştığımızda tanışmıyor gibi davranırız.yani benim bakış açım bu.seni hala sevdiğini sanmıyorum..aman sevse de sevmese de ilgilenme bence kötüye sarasın herşeyi allah korusun

Back
X