- 27 Ocak 2018
- 284
- 234
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
Bugün o kiza yarın size yapar bence de arkana bakmadan kaç. Hediyelerle göz boyamasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce kiza gerimi donucek?
Daha dun zina isledim hadi icin rahat olsun bla bla blaaaa...
Kizim benim param var hayatim var ben rahat insanim ben hamile kalsam bile kimseye hesap vermem senin gibi hamile kalicakmiyim diye yirtinmam konusunu bile acmam. Iki yuzlu pislik sensin haddini bilerek konus anlasilan dediklerim sana cok yara vermis. Ama rahat olduguna gore hamile kalmamissin hadi yine iyisin bundan sonra bilmedigin halti yemezsinGirikin yıpılırsı sivinirim
İkiyüzlü pislik.
Hani evlenmeden prezervatifle bile sevişmek yanlıştı???? Sen neden yaptın????
Ya sen acaba benim yaşımdayken benim sahip olduğum bilgi birikiminin ve çevrenin yüzde kaçına sahiptinKizim benim param var hayatim var ben rahat insanim ben hamile kalsam bile kimseye hesap vermem senin gibi hamile kalicakmiyim diye yirtinmam konusunu bile acmam. Iki yuzlu pislik sensin haddini bilerek konus anlasilan dediklerim sana cok yara vermis. Ama rahat olduguna gore hamile kalmamissin hadi yine iyisin bundan sonra bilmedigin halti yemezsin![]()
Ben hamile kalsam aldirmam. Kalmam da... onu sen merak etme. Ben sadece senin kurtaj olucam demene kizdim daha ortada bisey yokken. Buda sana cok koymus. Halada kizarim. Ben cocuk gelisimi okudum bu yuzden cocuklara karsi hassasim. Her neyse madem bu kadar uzuldun ozur dilerim haklisin. Lutfen sende uzerime daha fazla gelme ve konuyu kapat.Ya sen acaba benim yaşımdayken benim sahip olduğum bilgi birikiminin ve çevrenin yüzde kaçına sahiptinne yani paran var diye hamile kalıp kalıp aldıracak mısın
Ayrıca evet ben çok çok zor durumdaydım ve o gün herkesin kendini bilmezliği beni çok çok yaraladı tabi başka bi kadının üzülmesi, zor durumu belli ki seni mutlu ediyor. E aşağılıksın işte![]()
Ayrildiklari gunun ertesi gunu benimle flort etmeye basladi ama konu bu..Adam eski ilişkisi hakkında Uzunca bir rapor vermek zorunda değil bence. İstediği kadarını size anlatır. O kısmı yüz kızartıcı bir suç olmadığı takdirde sadece onu ilgilendirir. Size olan ilgisiyle eski ilişkinin ne alakası var? Ayrıca kendini olaya dahil eden, hazımsız eski manitası.
Neden kızla konuştunuz? Ben olsam yav he he der geçerdim. İlişkime de devam ederdim. Erkek için kapışmaya ne gerek var?
Ayrılmış işte. 1 ay önce ayrılsa ne fark eder? Evlenenler, boşanıp, eski sevgilisine dönüyor.Ayrildiklari gunun ertesi gunu benimle flort etmeye basladi ama konu bu..
Buradan sonrasını okumadım. Belki doğru belki yanlış ama bana göre yeniye eskisi sorulmamalı.Merhaba iyi aksamlar uzatmadan anlaticam. Arkadasimin calistigi yere ugradim is arkadasiyla konusmaya basladik eklestik. benden hoslandigini soyledi bende ona eski iliskisini sordum