Yeni iliskim ve onun eski iliskisi..

Bence yanlış bi zamanda bu ilişkinin içine girmişsiniz. Onların birleşip mutlu bir ilişki yaşayabileceklerini düşünmüyorum çünkü hastalıklı bir hal almış ilişkileri. Şuan sizinle görüşmesini eski ilişkisinden kopabilmek adına yaptığını düşünüyorum. Çünkü aldatmalı, kavgalı, yıpranmış bi ilişki var ortada. Herkese ilan etmesi, pırlanta vs alması bunlar abartı ve güven vermeyen durumlara işaret ediyor. Zamanlama yanlış bence, burda yara alabilecek olan taraf sizsiniz gibi duruyor.

Sizce kizimi seviyor ben yara bandimiyim?
Bu adam kimseyi sevmiyor. Ne seni ne de kizi. Evet sen de o kiz da yara bandisiniz. Boyleleri kendinden baskasini sevemez. Adam bos duramiyor. Bir iliskiden ayrilip digerine gidiyor. Senden ayrildiginda da kiza gider. Cunku erkekler bosta olduklarinda ilk yaptiklari eskiyi aramaktir. Eskiden yuz bulamazlarsa yenisine giderler.
Dedigim gini nuvadam seni de o kizi da sevmiyor. Kimseyi de sevemez bu tipler. Gununu geciriyor.
Seni evine birakmasi ilgisi kafani karistirmadin. Iliskinin ilk baslarinda zayen hetkesin ayaklari yere basmaz.
Kimi sevip sevmedigini sorgilamak yerine bence sen boyle biriyle gelecek ister misin onu sorgila. Ben olsam bitirirdim. Kolay yalan soyleyebilen biri her seyi yapar bence. Adamin karakteri oturmamis daha.

Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini

Ben zinalarina bisey demedim. Sadece yapip yapip sonra hamilemiyim acaba diye dolanmalari komik :)

Ay evli değilsen niye bekaret kontrolünü sordun kız yoksa ZİNA mı? O HALTI MI YEDİN? Tövbeler olsun

Sizce kiza gerimi donucek?
Siz pek geri göndermiyeceksiniz gibi. Her çiçekten bal koklamasi değil de, onu kaybetme endişeniz ağır basıyor konuda.

Sadece 1 aylık bir ilişki ve bu kadar yalan dolani pırlanta hediye ile kapatmak istemiş adamcik, siz de kabul etmişsiniz zaten. Artık gittiği yere kadar. Hayırlısı

Ay ne oluyor yahu??:110::110::110:
Kendisi gelip benim konumda zinaa yapmışsınıızz yemeseydin o haltı evlenmeden prezervatifle bile ilişkiye girilmemeli diye diye beni o anki zor durumunda yerin dibine soktu. Kendisi de en son bekaret kontrolüyle ilgili konu açmıştı “o haltı” kendisi de yiyor yani ama gelip bana ahlak dersi veriyor haspam

Hasssspam :KK70: hiç mi utanmıyosun kendinden ya ne halt olduğuna bakmaksızın gelip elalemi eleştiriyosun... mide bulandırıcı mahlukat

Ele verir talkını kendi yutar salkımı takımından demek ki, en büyük eğlencelerimden bu tür valla :D

Ele verir talkını kendi yutar salkımı takımından demek ki, en büyük eğlencelerimden bu tür valla :KK70:
Ya bi de madem gelip eleştiriyosun niye hemen ardından şak diye bekaretle ilgili konu açıyosun. Bırak da ben unutayım seni ki cortlama. O konuda da evliyim demişti bu arada :D al bak işte rezilliğinde boğulsun

uzak durun böyle adamdan , sizede yalan söylemiş farkında değilmisiniz kaldıki eski sevgilisinide onunlaykende başkası ile bir nevi aldatmış yani, sizede aynısını yapar uzaklaşın lütfen

Daha dun zina isledim hadi icin rahat olsun bla bla blaaaa...

E adam seks için seninledir o kadarına aklın kesmedi mi. Kız kapıyı sert kapattıysa ihtiyacını giderecek birini bulması gerekiyordu. Herkes de senin kadar kısa sürede yapmaz bu işi kabul edersin ki

Kadın erkek ilişkilerine bu şekilde bakmasam da hak edene hak ettiği şekilde konuşmak lazım.

Back
X