- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Yastığı fırlatmamis sadece kendi yastığı ilr baya bi mesafe koymuş araya benim yastığını yatagin en köşesine itmiş.. .hayir söylemiyor: (Yastık atma ne ya.. Valla hic altta falan kalma rahatsizsa kendi gtsin koltuğa. Hic mi guzel soz söylemiyor bi de ?
Peki hissettiriyor mu sevgisini sanaYastığı fırlatmamis sadece kendi yastığı ilr baya bi mesafe koymuş araya benim yastığını yatagin en köşesine itmiş.. .hayir söylemiyor: (
Beni suçlayacak zaten her zmam olduğu gini kendini haklı görecek..ve zaten o zamanlar cahil olduğunu artık akillandigini söylüyor.. paşamız yatmaz salonda ev onun herşey onun çünkü daha önce bi kavgamızda söylemişti bunu..Yarın öbür gün açılır başlar anlatmaya o zaman cahildim şimdiki aklım olsa yapmazdim
Siz neden salonda yatıyor sunuz kendi yatsın siz rahat rahat uyuyun odanizda
Bence sadce onda yaptığı hataları bende yapmıyor..baskalarina göre seviyor beni ama brn bilmiyrmPeki hissettiriyor mu sevgisini sana
Malesef oyle gozukuyor.Bence sevmedigi o kız degilde sizsiniz. Belki sadece mantik evliligi yapmistir sizinle. Hatta buyuk ihtimal böyle.
Bilmiyorum belki öyledir o kizi ailesinden kimse istememis evlensin diye zatenBence sevmedigi o kız degilde sizsiniz. Belki sadece mantik evliligi yapmistir sizinle. Hatta buyuk ihtimal böyle.
Yoo o zmamald kullanıyordu..ama köprüyü gece ne kadarmisFlort zamanlarindadami hic o sozleri kullanmadi?
Aynen öyleEşinizin burnu çok havada
Yok allahtan çocuğum...rest e rest çeker acayip bi tip düşün yani ben üzülmüşüm adam yastığı itiyor: (Cocugun var mi peki canim? Biraz rest ceksen korkutsan
O dönemler iyiydi ama köprüyü gece ne kadarmisGönül almasını bilmeyene ömür emanet edilmez diye bi laf var.
Adamın umrunda bile olmamış.
Flört döneminde nasıldı?
Belkide o eski sevgilisine yazilan mesajlar ilk flort zamanlarindandi? Bilirsin ilk flort aylari daha canimli cicimli olur.Yoo o zmamald kullanıyordu..ama köprüyü gece ne kadarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?