Eski bi olay..

boşanmayacaksan şikayet etme. seni sevmediği için değişmez.

Bence sadce onda yaptığı hataları bende yapmıyor..baskalarina göre seviyor beni ama brn bilmiyrm
eee ne istiyorsun ki daha hatalari yapmiyor olmasi guzel insanlarin kacta kaci ilk askiyla evleniyor benim esimde bana canim cicim demez ama farkli sekilde hissettitir bir de universite yillarinda edebiyata ve siire duskun oluyor bunye yas ve bakis acisiyla ilgili sonra pek ciddiye almiyor hayati ogreniyor

erkeklerin cok azi mantik evliligi yapar bu benim fikrim bir de kiz sizi ayirmak istemis ona ragmen ayrilmamis belki kiz guvenini zedeledi
Bence çoğu erkek daha çok mantık evliliği yapıyor mantık derken şöyle kalkıp da bir kadınla parası için evlenmiyor ailesi genelde salça olduğu için ailenin seçtiği kızla evleniyor ya da unutamadığı kadını unutmak için evleniyor yara bandı yapıyor sevgiliyken bile ne kadar fazla bunu yapan erkek ya iyi gözlemlemiyorsunuz erkekleri ya da ben hatalıyım bilemiyorum....
Burda bile birkaç kere bu konuya benzer konuya rastladık her neyse....

Sözler degil tavirlari sizi sevdigini hissettiriyor mu..

Benim sevgilim ilk baslarda nasıl güzel muhabbetliydi canimlar bitanemler dilinden dusmezdim bir ayrilik yasadik. Sonra toparlandik. Simdi nisanliyiz. Evlilik hazirliklari yapıyoruz. Gayet sevgimiz muhabbetimiz var. Belki eskisinden daha fazla bagliyiz. Ama canim demez bile..
Yas cok etkiliyor insanlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…