Eski bi olay..

Ben güvendim doğrudur dedim çünkü yanında da bakar hesabına..bugun tabiri caizse şeytan durttu..yaak benim ama kocam bunu idrak edicek biri değil yada bana karşı değil

Ben güvendim doğrudur dedim çünkü yanında da bakar hesabına..bugun tabiri caizse şeytan durttu..yaak benim ama kocam bunu idrak edicek biri değil yada bana karşı değil
Altta kalma sende git yatağında yat , terbiyesizlik yapan kendisi.

Kavga etmediğiniz zamanlarda size davranışları nasıl?
Dengesiz desem yeridir yani..eve gelir mesela kapıyı acarım cat diyr girer içeri ne sarılıp öpme ne bişey..dedigim zamanda da sen ip diyor e ben kadınım ilgi bekledigim anlar oluyor çünkü ben eşime yapiyrm ama bakiyrm onda yok bende bi yerden sonra salıyorum..bazen diyrm akşam gelirken bazen bi çekirdek al deki cay köy film izleyelim diyrm izliyrx ya diyor

Sizin suana kadar kurcalamamis olmaniz çok ilginç, adamdaki rahatlik ayrı bi ilginç

Neresinden tutsan elinde kalıyo.
Affederseniz eğer alın karşınıza detaylıca konuşun.

Esiniz şimdi niye kizdiginizi anlamamistir.
erkekler düz mantık çünkü, o sizin eski sevgilisine yapıp size yapmadığı için kizdiginizi zannediyor.O yüzden anlasamiyorsunuz sanırım. Eski konularinizi bilmiyorum SMA evlilikte cezalandırmak nedir anlamadım.
Ödül ceza taktiği mi uyguluyor size siz çocuk musunuz?

Eşiniz size hakaret ediyor, evden kovuyor, dövmekle tehdit ediyorken elbette geçmişe takılı olmanız dogal.
Yukarıda saydıklarım dururken canım cicim dememesine takılmayın boşuna.
Ayrıca bunları yapan adam zaten seviyorum falan demesin bir de yüzsüz yüzsüz.

Bu gece de gördünüz ki eşinizin umrunda değilsiniz. O sizden çoktan vazgeçmiş. Bu yüzden rest çekmenizin bir işe yaramayacagına inanıyorsunuz.

Bir an önce hayatınıza çeki düzen verin, gelecek planları yapın.
Sizi yakın zamanda kovmasını, ilgisiz konusmalarını vs mumkun oldugunca mesajlasarak elinizde bulundurun, belgeleyin.
Ayrıca eşinizin başka açıkları varsa kanıtları toplayın. Sonra da hemen boşanma davasını açın.

Ev benim, her şey benim diyen, size sıgıntı muamelesi yapan adamdan da hem nafakanızı hem de tazminatınızı çatır çatır alın.

Düz mantık evet ama ağladım ben gözünden öyle yaş aktiki aynı şeyi ben ona yaşatsam gidip en azından sarılırdım veya gönlünü almak için uğraşırdım esim de öyle ni çaba da olmayacak

Çok dogru bir noktaya deginmişsiniz, ödül ceza kısmı da tam bir rezalet.

Geri döndürülemezler yanlışları adam yapıyor ama bedelini yine kadın ödüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…