- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Öyle olabilr ama benim üzülüp ağlamam sebep olan yalan söylemiş oluşu ve bana canım demeye aciz adam aşk adamı cikmasiBelkide o eski sevgilisine yazilan mesajlar ilk flort zamanlarindandi? Bilirsin ilk flort aylari daha canimli cicimli olur.
Ben güvendim doğrudur dedim çünkü yanında da bakar hesabına..bugun tabiri caizse şeytan durttu..yaak benim ama kocam bunu idrak edicek biri değil yada bana karşı değilGeçmiş dökümanlara daha yeni mi baktınız gerçekten hiç merak etmediniz mi bu zamana kadar?
Eşiniz işine geldiği gibi davranıyor anlaşılan çok kaba davranış bunlar, salonda yatmanız da saçmalık o yatak sizin niye salonda yatıyorsunuz.
Ne değişmiş acaba?O dönemler iyiydi ama köprüyü gece ne kadarmis
Sacma bahaneler neymiş niz çok kavga ettiğimiz dönemlerden dolayı beni cezalandiriyirmus..Ne değişmiş acaba?
Sen de reste reste rest cek kız kalma alttaYok allahtan çocuğum...rest e rest çeker acayip bi tip düşün yani ben üzülmüşüm adam yastığı itiyor: (
Icim buz gibi suan...bi sure hiç bir şekilde gereğinden fazla muhatap olmayı dusunmuyorumSen de reste reste rest cek kız kalma altta
Öyle olabilr ama benim üzülüp ağlamam sebep olan yalan söylemiş oluşu ve bana canım demeye aciz adam aşk adamı cikmasi
Altta kalma sende git yatağında yat , terbiyesizlik yapan kendisi.Ben güvendim doğrudur dedim çünkü yanında da bakar hesabına..bugun tabiri caizse şeytan durttu..yaak benim ama kocam bunu idrak edicek biri değil yada bana karşı değil
Haklı görüyor kendisini çünkü ona gire ben eskiye takan bi aptalım muhtemelenTabi burda adami savunamam. Sana aciklama yapmadan ardini donup yatmakta neymis?
Kavga etmediğiniz zamanlarda size davranışları nasıl?Sacma bahaneler neymiş niz çok kavga ettiğimiz dönemlerden dolayı beni cezalandiriyirmus..
Ben suan onsuz dağa mutluyum tek başımaAltta kalma sende git yatağında yat , terbiyesizlik yapan kendisi.
Dengesiz desem yeridir yani..eve gelir mesela kapıyı acarım cat diyr girer içeri ne sarılıp öpme ne bişey..dedigim zamanda da sen ip diyor e ben kadınım ilgi bekledigim anlar oluyor çünkü ben eşime yapiyrm ama bakiyrm onda yok bende bi yerden sonra salıyorum..bazen diyrm akşam gelirken bazen bi çekirdek al deki cay köy film izleyelim diyrm izliyrx ya diyorKavga etmediğiniz zamanlarda size davranışları nasıl?
Neresinden tutsan elinde kalıyo.Dengesiz desem yeridir yani..eve gelir mesela kapıyı acarım cat diyr girer içeri ne sarılıp öpme ne bişey..dedigim zamanda da sen ip diyor e ben kadınım ilgi bekledigim anlar oluyor çünkü ben eşime yapiyrm ama bakiyrm onda yok bende bi yerden sonra salıyorum..bazen diyrm akşam gelirken bazen bi çekirdek al deki cay köy film izleyelim diyrm izliyrx ya diyor
Denedim aynı yineNeresinden tutsan elinde kalıyo.
Affederseniz eğer alın karşınıza detaylıca konuşun.
Düz mantık evet ama ağladım ben gözünden öyle yaş aktiki aynı şeyi ben ona yaşatsam gidip en azından sarılırdım veya gönlünü almak için uğraşırdım esim de öyle ni çaba da olmayacakEsiniz şimdi niye kizdiginizi anlamamistir.
erkekler düz mantık çünkü, o sizin eski sevgilisine yapıp size yapmadığı için kizdiginizi zannediyor.O yüzden anlasamiyorsunuz sanırım. Eski konularinizi bilmiyorum SMA evlilikte cezalandırmak nedir anlamadım.
Ödül ceza taktiği mi uyguluyor size siz çocuk musunuz?
Esiniz şimdi niye kizdiginizi anlamamistir.
erkekler düz mantık çünkü, o sizin eski sevgilisine yapıp size yapmadığı için kizdiginizi zannediyor.O yüzden anlasamiyorsunuz sanırım. Eski konularinizi bilmiyorum SMA evlilikte cezalandırmak nedir anlamadım.
Ödül ceza taktiği mi uyguluyor size siz çocuk musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?