Derhal sıfır daire alamıyorsan uz bunu alın içini yaptırmayın 6 7 yıl sonra sıfır daire alın1990 yapım yılı olan bir dairede oturuyorum dolayısıyla içi de eski benim için sorun yok ama malum ergenlik cağındaki çocukta sıkıntı oluyor bu daireyi alıp içini sıfırdan yapsak 50-60 bin para demek evin yeri iyi,aileme yakın,çarşı-pazar marketler vs hepsi ayak altında...bu daireyi almak mı mantıklı 6-7 yıl sabredip sıfır daire almakmı
Alirim1990 yapım yılı olan bir dairede oturuyorum dolayısıyla içi de eski benim için sorun yok ama malum ergenlik cağındaki çocukta sıkıntı oluyor bu daireyi alıp içini sıfırdan yapsak 50-60 bin para demek evin yeri iyi,aileme yakın,çarşı-pazar marketler vs hepsi ayak altında...bu daireyi almak mı mantıklı 6-7 yıl sabredip sıfır daire almakmı
Ben bu mantığı çok yanlış buluyorum.deprem oncesi evler bana daha guvenilir geliyor sahsen.
ben izmitte otururken oturdugum ev deprem gecirmisti ve hala o apartmanda yillardir oturanlar vardi,
evde sadece sampuanlar falan dusmus depremde yerlere,
dusunun bu evin 3 sokak asagisi sahil seridiydi ve en cok hasar alan yerlerden biriydi.
yani o ev o depremi atlatti ise evet hasarli olabilir,
ancak 2. ihtimal evin yeri cok iyi olabilir; kayalik zemin olabilir
ya da evin muteahhidi / mimari isini cok iyi yapmistir.
yeni evlerden daha cok kotkuyorum sahsen.
eski evi tercih ederim,
eve bakim yapma isini severim,
bir de yeni evler de artik bakim istiyor, cok dusuk kalite ile yapiyorlar bir cok seyini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?