Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırladımm...
Bir köyde kalacaktı, eşi de arabada yatacaktı. Çocuklarıyla bile konuşamayacaktı o dimi?
Hatırladımm...
Bir köyde kalacaktı, eşi de arabada yatacaktı. Çocuklarıyla bile konuşamayacaktı o dimi?
Aynen canım bende çıkaramadım şimdi. Dur bakalım hatırlayan çıkar, bak bende merak ettim şimdi.Evet aynen o kişi.. Çocuklarını annesine bırakmıştı sanırım.. Neydi konusu üyeliği.falan hatırlayamıyorum:2::2::2:
niye ki? hastalığı neydi?:26:
Canım öyle deme. Rabbim ona da şifa versin size de sağlık versin.. Hastalara şifa olsun Rabbim..Rabbim kimseyi darda koymasin kimki hasta kimki sifaya muhtac Rabbim her daim yaninda olsun en cokta anne olanlarin cocugu kucucuk olanlarin bu hikaye beni uzdu tanimiyorum gormemisimdirde cunki ben bu yil uye oldum ama bahs etdiyiniz kadar uzuldum cok uzuldum
benim ablaminda bir rahatsizligi var ama Allah korusun cok kotu degil 2 cocugu var kucucukler hergun Rabbimden ona gelen bana gelsin diliyorum cunki en azindan benim cocugum yok olan bana olsun Rabbim onu korusun![]()