eski bir uye

su828

Hoşgeldin Yavrum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2.487
27
48
Diğer
Kızlar geçen sene okuyordum bir konu vardı. Konu sahibi.çok hastaydı.. Ve uzaklarda bir yerde bir süre kalacaktı. Hastalığına.şifa.bulacaktı orada.. Çocukları.vardı hatta.. Şuanda ismini ve topigini.hatırlamıyorum ama hatırlayanınız var mı ne oldu acaba o üye??

Hatırladımm...
Bir köyde kalacaktı, eşi de arabada yatacaktı. Çocuklarıyla bile konuşamayacaktı o dimi?

Hatırladımm...
Bir köyde kalacaktı, eşi de arabada yatacaktı. Çocuklarıyla bile konuşamayacaktı o dimi?

Evet aynen o kişi.. Çocuklarını annesine bırakmıştı sanırım.. Neydi konusu üyeliği.falan hatırlayamıyorum:2::2::2:

O üyeden ses çıkmadı sanırım bir daha.Ne olduğunu bilen yok sanırım.:44:

Son düzenleme:
Evet yaa ölümcüldü Rabbim evlerden ırak..
Inşallah şifa bulmuştur da girip kendi yazar.
Adminler mail falan mi atmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum

link atayım sana ben o konuyu............

ayrıca üyeye konu açmak yasak:34:

Son düzenleme:
benimde geçen gün aklıma geldi merak ettim ne oldu acaba diye, esen diye bir üyeydi sanırım

Son düzenleme:
Surrender teşekkürler okudum ve en son eylülde girmiş konu açıp sonrası yok..

Rabbim kimseyi darda koymasin kimki hasta kimki sifaya muhtac Rabbim her daim yaninda olsun en cokta anne olanlarin cocugu kucucuk olanlarin bu hikaye beni uzdu tanimiyorum gormemisimdirde cunki ben bu yil uye oldum ama bahs etdiyiniz kadar uzuldum cok uzuldum :43:
benim ablaminda bir rahatsizligi var ama Allah korusun cok kotu degil 2 cocugu var kucucukler hergun Rabbimden ona gelen bana gelsin diliyorum cunki en azindan benim cocugum yok olan bana olsun Rabbim onu korusun :14::14::14::14::14::14:

Rabbim kimseyi darda koymasin kimki hasta kimki sifaya muhtac Rabbim her daim yaninda olsun en cokta anne olanlarin cocugu kucucuk olanlarin bu hikaye beni uzdu tanimiyorum gormemisimdirde cunki ben bu yil uye oldum ama bahs etdiyiniz kadar uzuldum cok uzuldum :43:
benim ablaminda bir rahatsizligi var ama Allah korusun cok kotu degil 2 cocugu var kucucukler hergun Rabbimden ona gelen bana gelsin diliyorum cunki en azindan benim cocugum yok olan bana olsun Rabbim onu korusun :14::14::14::14::14::14:
Canım öyle deme. Rabbim ona da şifa versin size de sağlık versin.. Hastalara şifa olsun Rabbim..

ben bulamadim burdan atarmisiniz linkle bende okumak iistiyorum((

Canım ozelden yazamiyorum konuyu buraya yapıştırmak yasak mı emin de değilim ki. Konusu kapanmış eylülde tekrar girip konu açmış gelişmeler var diye. Sonra bir daha girmemiş. Inşallah herşey yolundadır ancak telefon internet yasak olduğu için girmiyordur. Allahım onu çocuklarına bağışlasın..

okudum ama cok agladim basim agridi icim cok kotu oldu:14::14::14::14::14::14::14::14:
hepsini bile okuyamadim cok uzuldum cok Rabbime dua etdim Rabbim sana kurban olurum sen herkese saglik herkese mutluluk nasib et ablamada, suan bile gozum durmuyor yaslarini almiyor iceri heepsi yuzumde cunki ben iki gundur ablami dusunmekden geceleri uyuyammiyorum belkide abartiyorum ama nebiliyim ya o benim canim kanim canimdan bir parcam ablam Rabbim onada uzun omurler versin evlatlarinin dugununu gorsun insallah saglik mutluluk hep ablamin yaninda olsun kendisi olsun insallah
beni aff edin cok uzuldum birden insallah Rabbim herkese saglik guzel gunler mutluluk dolu omur nasib eder herzaman herkese tum insanlara dusmanlarima bile guzel gunler dileyen biriyim Rabbim kimseni darda koymasin

Back
X