• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr

Çok değil canım emin olabilirsin.
Benim de o kadar oldu ama sonuçta birilerini tanımak şart evlenmeden önce.
Eşine falan anlatıp onu da kendini huzursuz etme. Kendini suçlu hissetmeni gerektirecek bir şey yok.

Her zamanki gibi mütemadiyenüzgün üyemizden ilişkiler üzerine bir konu
Cevap verelim de gene bize yazma hadi sonra git gene başka konu aç
Senin sıkıntın daha bir şey yaşamadan olur mu olmaz mı diye kendi kendine bir şeyler kurman
Şu an bir ilişkin yok sevdiğin vardı daha çıkmadan evlenmeden bunu düşünmek biraz saçma....

Ne yasadiysaniz yasadiniz sakin ayrintilariyla anlatmayin karsinizdaki insana. bir iki kisiyle konuştum ama ciddi bir sey yasanmadi nasip degilmis olmadi su an iyi ki seninleyim mesaji vermeli ciftler birbirlerine..
Benim bi tane sevgilim oldu onunla da nisanliyim. ama nisanlimin benle cikmadan önce sevgilisi olmustu ayni okulda oldugumuz icin biliyorum hic bir sekilde ne yasadiniz diye sormadim da.

Kuzenim üniversiteye başladığında 11 sevgilisi olmuştu üniversitede farklı şehirde idik üçü ile yüz yüze tanıştım başka varmıydı bilemedim

Evli barklı kadın şimdi ki son sevgilisi ondan önceki sevgilisini bilir yani onu da tanır ki ilişkileri de öpüşmeyi çok aşmıştır

Dert değil bu durum kendinizi mahcup hissetmeyin ki geçmiş zaten değişmez

Sorarsa çok ayrıntıya girme
Eğer sormazsa da gerek yok söylemeye
Hele ki şunla öpüştüm bununla el ele tutuştum kısmına girme bile

Ah bu muhafazakar aile kafası genç kızlarımızı ne hallere sokuyor işte.
sevgilin olacak kişinin senden önce kaç sevgilisi olacağını biliyor musun?
sen neden bunun rahatsızlığını yaşıyorsun ki?
bu işler sayıya bakmaz ne demek ilk sevgiliyle evlenmek?
işte böyle zihniyetle ilk sevgilimle evleneyim diye kızlar olmadık sorulara boyun eğiyor katlanmak zorunda hissediyor kendilerini.
yazık etmeyin kendinize.
3 tane de olur 30 tane de tamamen mutluluğa bakar bu iş.

muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr

Yaklaşık 50 tane sevgilim oldu (evet çetele tuttum) yirmisini falan anlattım eşime, gerisini gizledim.

Bu yeni nesil genç kızlar neden böyle bilmiyorum. Niye anlatacaksın geçmişini elin adamına yavrucum? Ona ne?

Birkaç ilişki yaşamadan, karşı cinsi tanımadan, ilişkide nasıl davranacağını öğrenmeden, hatalar yapıp bunlardan ders almadan mutlu bir evlilik yakalamak çok küçük bir ihtimal. O yüzden üçüncü olmaz beşinci olur, beşinci olmaz onuncu olur bunları öğrenmeden ve gerçekten uyumlu olduğun adam karşına çıkmadan evlenme. Bu süreçte hayatına giren erkek sayısı önemli değil, kutsal bir amaca hizmet ediyor onlar.

söyleme. ne gerek var? yaşadığın sana kalmış kimseyi ilgilendirmez. ayrıca senin üç sevgilin olmamış bi tane olmuş.

Ah bu muhafazakar aile kafası genç kızlarımızı ne hallere sokuyor işte.
sevgilin olacak kişinin senden önce kaç sevgilisi olacağını biliyor musun?
sen neden bunun rahatsızlığını yaşıyorsun ki?
bu işler sayıya bakmaz ne demek ilk sevgiliyle evlenmek?
işte böyle zihniyetle ilk sevgilimle evleneyim diye kızlar olmadık sorulara boyun eğiyor katlanmak zorunda hissediyor kendilerini.
yazık etmeyin kendinize.
3 tane de olur 30 tane de tamamen mutluluğa bakar bu iş.

ilk iki sevgilimle bisey yasamadigim icin sikinti etmiyodum ana son sevgilimle gercekten evlenecegimi dudundugum ivin o tarz seyler yasadim oyle olunca da ayrılmamak icin cok uğraştim siddet gördügum halde bile duzelir diye bekledim cok pismanim kendimi kirlenmis hissefiyorum utaniyorum evlenecegim adamin yuzune nasil bakarim diyr dudunup dudunup ağlıyorum

Back
X