• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz

ilk iki sevgilimle bisey yasamadigim icin sikinti etmiyodum ana son sevgilimle gercekten evlenecegimi dudundugum ivin o tarz seyler yasadim oyle olunca da ayrılmamak icin cok uğraştim siddet gördügum halde bile duzelir diye bekledim cok pismanim kendimi kirlenmis hissefiyorum utaniyorum evlenecegim adamin yuzune nasil bakarim diyr dudunup dudunup ağlıyorum

Neden yapıyorsunuz bunu kendinize ?
Lütfen arkasında duramayacağınız kararlar vermeyin bir daha.Yaşamışsınız bitmiş,uzun uzun düşünmenin,kendini kötü hissetmenin ne gereği var.
Ayrıca kirlenmiş ne demek ? Bir kadın bile kendine böyle diyorsa biz erkeklerden çok şey beklemeyelim o zaman.

Yoo anlatmadım.
Sormadım da.
Birbirimizin geçmişine ait alakasız şeyler tabi ki biliyoruz bir şekilde öğrendiklerimiz oldu da.
Peşine düşmedik.
Evlendiğinde eşim 27 yaşındaydı, hiç sevgilisi olmasa evlenmezdim bile

Sorarsa yok demem, sormazsa anlatmam.( Ha bu arada geçmiş ilişki sorgulaması bana göre abesle iştigal o ayrı) Sorduğunda da hayatımı geçireceğim insanı ilk seferde yakalayacak, nokta atışı yapacak kadar şanslı değildim minvalli bir şey söylerdim heralde. Gerisi de onu ilgilendirmez zaten

Ben su genc kizlarimizdaki "ilk sevgiliyle evlenmek istegini" hicbir sekilde anlayamiyorum. Bana birakin romantik gelmesini s1k1ci geliyor. Ne sorduk birbirimize ne konusu gecti. Iyi kötü herkez tecrübe toplamak adina birseyler yasamali

3 :bicak:
şuanki sevgilime anlatamıyorum cunku kıskanc duymak istemiyor ama daha önce iki sevgilim oldugunu biliyor:)

ilk iki sevgilimle bisey yasamadigim icin sikinti etmiyodum ana son sevgilimle gercekten evlenecegimi dudundugum ivin o tarz seyler yasadim oyle olunca da ayrılmamak icin cok uğraştim siddet gördügum halde bile duzelir diye bekledim cok pismanim kendimi kirlenmis hissefiyorum utaniyorum evlenecegim adamin yuzune nasil bakarim diyr dudunup dudunup ağlıyorum

iyi de o yüzüne bakamayacağın adam kim bilir senden önce ne haltlar yemiş olacak sen neden bu hallere düşünüyorsun ki?
ayrıca sağlıklı bir genç kızın sevgilisiyle öpüşmesi gayet doğaldır adı üzerinde sevgili oturup sadece lak lak yapacaksak onun için erkek çok.

ailelerin saçma sapan dayatmalarını genç kızlarımız çekmek zorunda mı?

sakın üzme kendini.
sıyrıl bu saçma psikolojiden.
sen bir bireysin. ne demek yüzüne nasıl bakarım?

s
Sorarsa yok demem, sormazsa anlatmam.( Ha bu arada geçmiş ilişki sorgulaması bana göre abesle iştigal o ayrı) Sorduğunda da hayatımı geçireceğim insanı ilk seferde yakalayacak, nokta atışı yapacak kadar şanslı değildim minvalli bir şey söylerdim heralde. Gerisi de onu ilgilendirmez zaten
sahsen ben nasil tanistigimizdan tut da nerde gezdigimize kadar anlattim bi de ustune idim soy isim verdim profillerine bakti

s

sahsen ben nasil tanistigimizdan tut da nerde gezdigimize kadar anlattim bi de ustune idim soy isim verdim profillerine bakti

sebep?
sen de sordun mu onun eski sevgililerini?

bu kadar zorsa senin için sevgili yapma. ailen bulsun sana birini görücü usülü evlen git. mecbur musun sevgili olmaya?

s

Sizin gbt kaydı gibi herşeyi vermeniz de, sevgilinizin bunlara bakması da saçma. Bu kadar didikleyici bir adamla ben olsam yapamazdım. Hem profillere falan bakması çok ergence, hem de şimdi böyleyse ilerde bu durumla sizin daha çok canınızı sıkacağı belli.

Gereksiz.. Bilmese daha iyi olur. Anlattığın herşeyin o an anlayışla karşılanacağı ama ilerde tatsız bi durum yaşandığında önünüze ısıtılıp ısıtılıp konulabileceği kuvvetle muhtemeldir..

Denk gelinmedikçe ilgili bi durum olmadıkça söylemem o da bana söyleyemez eskiye dair başka birisine Ait bir yerden bir anıdan isimsiz bile bahsedemez. Birbirimizden öncesi yokmuş gibi şu an. Çünkü bunları konuşmak ilişkiyi laçkalaştırıyor. Oturup eskileri konuşcak değiliz.

kalplerbirsedunyaguzel .!.:
sebep?
sen de sordun mu onun eski sevgililerini?

bu kadar zorsa senin için sevgili yapma. ailen bulsun sana birini görücü usülü evlen git. mecbur musun sevgili olmaya?
ailemin boyle bir cevresi yok babam vefat etti annem 66 yasinda benim yaslarimda tanidigimiz erkek bile yok

muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
22 yaşının verdiği toylukla bunları düşünmen normal.Ama aş bu gereksiz düşünceleri.Kimse gözünü açıp beşik kertmesiyle evlenmiyor.Kimse de kavun değil koklayıp ilişki kurasın.İnsanın hayatında birileri olabilir.Evlenip boşana da bilir.
Eşime eskiden sevgilim olduğunu anlaşamayıp ayırldığımızı tabiki ilişkinin başlarında anlattım.O da bana.Sonrasında konu kapanmıştır.Detayına varana kadar ne anlatırım ne duymak isterim.Herkesin kendi yaşadığı kendisinindir.

Biraz cok erkek tanıyacaksın kı hem aradakı farkı goreceksın hemde ıstedıgın secımı daha rahat yapacaksın.
Kac sevgılım oldu dur bakalım sayalım. 4
2 tanede evlılıgım oldu :)
2. evlılıgım suruyor :KK49:

söylemene gerek yok adı üzerinde "geçmiş"
ayrıca birlikteliklerinden de canın sıkılmasın kötü hissetme,
ben bazen keşke geri çevirmeseydim diyorum zamanında gelenleri
görseydim deneseydim, olurdu olmazdı bilemem ama şuan keşke dememiş olurdum, nasıl olurdu acaba dememiş olurdum

3 tane sevgilinizin olması sizi kötü mü hissettiriyor? neden? insanlar hoşlanırlar görüşürler ama anlaşamazlar ayrılrlar çok doğal yani. İnsan hemen ilk görüştüğü kişiyle evlenemez ki. Bu evlenmiş olmak işin evlilik olur ki evlendikten sonra ayrılmak daha zor ve kötü değil mi? bakın anlaşamamış ayrılmışsınız evliyken anlaşamadığını anlamak daha kötü. Bu zihniyeti de anlamıyorum tabi flört etmek kötü birşeymiş gibi.

Neden anlatasınız ki ben şu kadar kişiyle çıktım öpüştüm falan mı diyeceksiniz ne gerek var bilmesine? onunda illa çıktığı olmuştur, birşeyler yaşadığı olmuştur sen bilmek ister misin? geçmiş geçmişte kalmış eski özel şeyleri bilmesine gerek yok.

Canımcığım ben eşime sormadım eşimde bana sorması sevgili adedini:)))
Ayrıca öğrensek başımız göğe mi erecek yani adı üstünde geçmiş işte.
Birde bunu soranları anlamıyorum -- kaç sevgilin oldu?
Yani sanane be sananeeeee demek gelir içimden.

ne gereği var söylemeye. çok önemli ve bilmesi gerek bir durum varsa mesela yapışkan eski sevgili ki seni rahatsız etme ihtimalinden dolayı bunu söyleyebilirsin. onun dışında kimse rahibe hayatı yaşamıyor. kendi hayatından geçen kızları anlattığında ben erkeğim kızım diye gezer ortada ama sen söyleyince hazmedemez her gün başına kakar.

Back
X