Hala unutamadığını düşünüyorsunuz yani?Ayrıl. Net.
Hala unutamadığını düşünüyorsunuz yani?
Evet ben de şüpheleniyorum zaten bu yüzden açtım konuyu. Ama yüzde yüz emin olamiyorum. Çünkü bana karşı ilgisinde hiç bir problem yok. Ve sakladıgı tek sey o mektuplar degil, o kullanmadigi rafta baska eski sevgililerinin hediyelerini de hatta sadece sevgililerininkileri ya da sadece hediyeleri de degil, eski pusku her seyi saklamis. Isin icinden cikamiyorumBunu sende düşünüyorsun bence kendini kandırma
Daha ne yapsın ayrılman için, unutsa da değmez. Ömrünü yer. Bırak çeksin cezasını. Ömür boyu şüphe olacakz değmez. Sev ve sevil. O çol sevdiği bir aşk yaşamış, sen neden yaşamıyorsun?Hala unutamadığını düşünüyorsunuz yani?
İşin daha da kötü tarafı bu kadın şu an başka bir sehirde yasiyor is icin. Ama ortak bir tanıdığın bir patavatsızlık anında bana söylediğine göre bizim yaşadığımiz muhite taşınacakmış. Ailesi buradaymis zaten, kadin is icin baska yerdeymis su an. Yakın zamanda sık sık karsilasabilirler yani sokakta falan sevgilimleAdi ustunde eski ve senden once.. ama aaaaa senden ayrilip hemen engelleri kaldirip tekrar onunla iletisime gecmesi bence çokta guven verici bi durum degil bu adam bariz sekilde unutamamis bi kösede bu kadin hep duruyor besbelli.. Bilmiyorum ama yazilarinizdan tanidigim kadariyla adama karsi supheliyim ve guvenme sirtini yaslama bu adama derim..
4 aydan fazlaMektuplar istifciliğinden olsun. Hadi intikam düşündüğü zamanlar da 3 yıl önceymiş ayrılsan o zaman ayrılırdın zaten. Ama ayrıyken hemen o kişiyle iletişim kurması olmamış. Ne kadar ayrı kaldınız?
Hmm cokmuş baya. Ama yine de ayran gönüllü geldi bana.4 aydan fazla
Lutfen bu adama tam anlamiyla guvenmeyin olurmu?İşin daha da kötü tarafı bu kadın şu an başka bir sehirde yasiyor is icin. Ama ortak bir tanıdığın bir patavatsızlık anında bana söylediğine göre bizim yaşadığımiz muhite taşınacakmış. Ailesi buradaymis zaten, kadin is icin baska yerdeymis su an. Yakın zamanda sık sık karsilasabilirler yani sokakta falan sevgilimleve tabi benle.
İşte burda film kopar. Ne demek toylukla yaptım onları? Şimdi daha ayakları yere basan bir ilişkimiz var bahanesi.. o kız ayaklarını yerden kesmiş onun uğruna neler yapmış ama seninle ayakları yere basıyor. Onun için yaptıklarını senin için yapamıyor. Bilmem anlatabildim mi? O kız hep içinde ukte kalacak ve sizi onu sevdiği gibi sevmeyecek. Buna razıysaniz devam edin. Ayrıca bir erkek kaç yaşında olursa olsun gerçekten aşık oldu mu yapmayacağı şey yoktur.Cok cilginca seyler yapmis o kadin icin "bana boyle seyler yapmiyorsun demek ki o kadar sevmiyorsun beni" diye trip atiyordum, o da bana "o zamanlarda gencligin, toylugun verdigi heyecanla doludizgin bir ask yasadim, belki de su an yapamayacagim seyler yaptim buyuk askti ve ilk askti evet. Ama su an yasim ilerledi seni cok seviyorum ve deger veriyorum daha mantiga dayali ve ayaklari yere basan bir iliski yasiyoruz , kiymetini bilsen." Falan diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?