Eski defterler

Intikam alacam ondan diyor bi yandan seviyeli konusup seni anlatıyor muhabbet ediyorlar. Bu nasil oluyor ya. Ask ve nefret birarada mi?

Benzer bir konudan cani cok yanmis biri olarak söylüyorum adamin hayatinin "o kadini" siz degilsiniz, bahsi gecen eski sevgilisi.
Siz mantiginin telkin ettigi seceneksiniz, o kadin kalbinin.
Disaridan bir goz olarak sizi o kadin kadar cok sevmediği cok net anlasilabiliyor.
Biliyorum zor bir süreç ama ayrilmaniz en sagliklisi.
Bu arada bence sorun mektuplari saklamasi falan degil, hayatina siz girdiniz diye kimseden gecmisini cope atmasini bekleyemeyiz, sonuçta belirli bir sure hayatini paylasmis o kadinla da. Sorun kullandığı ifadelerde, adam acik acik sizinle olmasinin sebebinin mantigi oldugunu söylemiş.(ayaklari yere basan, huzurlu iliski nitelendirmeleri)

Son düzenleme:
Kimsenin yara bandı olmana gerek yok .
İsteseydi çöpe atabilirdi yok toz tutmuş yağ bağlamıs hikaye
Bu arşivi çekmek zorunda değilsiniz tozlu raflara bide siz eklenmeden yolunuza bakın bence .

Tammda hadi saklamayı seviyor ne diye tekrar konuşuyor burda büyük tezatlık var

Unutamamış. Eğer ayrıldığınız dönemde o engeller kalktıysa aksini iddia edemez bile. Ne demek sana kızgındım. Evli olsanız da mı aynı şey yaşanacaktı.
Evet belki yeniden beraber olamazlar ama kalbinde çok ciddi yeri var o kadının.

sebvdıkde ne oldu bacım istifciliği ile kalsa iyi, hayal dunyasında yasamalar, su gıbı para harcamalar, lap dötlük hat safhada, duygularını içine hapsetmeler, kafasına buyruk hareketler falan filan ayyyy düşününce bile sinirim geriliyor hala da sevıyorum ayrı mesele ama yengeç zordur zor...

Eski sevgili pek eski gibi durmuyor canım. Ayrıl gitsin zor ama böyle beyinde yapilan ihanetler daha zor ve daha tutkulu olur. Bazen geçmişi yenemezsin ne kadar cabalasan da geçmişten gelen bir şarkı sözü, bir yemek adı,bir cafe mekanı ile dirilir herşey. Ugraşma yıpranır ve yipratirsin.

Hmm,ayol adam onca eski hirti pirtiyi bosta kaldiginda siradan cagirmak icin sakliyor bence. Guvenmeyin derim konu sahibi

Adı üstünde ilk ask asla unutulmaz kendinizi onunla kiyaslamayin bile benim aradan 10 yıl gecmis hala ilk aşkımı düşünürüm hı şimdi karşıma çıksa evetmi derim asla sadece ilk ask unutulmaz ama bu sevgiliniz çakal birine benziyor pek masumhane gelmedi bana

Denek ki neymiş eskiler hakkında dürüst davranırsan erkeğe de kadına da yaranamıyormuşsun. Hiç anlatmamak lazım. İlksin sen diye falan kandırmak en iyisi :)

Diger kadin şöyle guzel ona böyle asik olmus sizden ayriyken onunla yazişmiş ve hala ondan bahsediyor. Bunu kendinize yapmayin. Uc yillık bir iliski yasamişsinız o kadın bir golge rahatsiz edici ama o kadar ozel olsaydi karisi olurdu.

Madem birliktesiniz en uygun sekilde eskileri atmasini ve bir daha onunla gorüsmemesini talep edin ama en uygun sekilde. Kiskanclik ya da zorlama ters teper. Ha kabul etmiyorsa sizi uzmeyi ve hatta kaybetmeyi göze almis demektir. Bu durumda iliskiniz devam etse ne olacak ki?

Size aşik degilse asik olmasıni saglayın :)

O kadını unutamamış, hala onu seviyor diyemem , sizinle olan huzurunu bozmaz ama belki o aşkı o heyecanı kimsede yaşamaz bundan sonra.

Ah var ya ömrü boyunca unutmaz.:))) Geçmişi yengeçin mabedidir, kutsalıdır. Resmen kutsalına dokunmuşsunuz içine oturmuştur. :)))) Benimde annem aslan, kızım aslan. Aslanla-Yengeç de zor ikilidir. Ömrüm boyunca bu zorluğu yaşadım, yaşıyorum. Aslan da hep ilgi ister, özel muamele ister, ben merkezlidir ve daha mantık çerçevesinde ele alır herşeyi.

Aynen..yengec hisleriyle hareket eder hizli karar verir bir an duygusal biran neseli..ben daha mantikci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…