Eski dolandırıcıdan yeni sevgili olmalı mı?

Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
bugun herkes dalga gecmek icin konu aciyor herhalde.

ara bacim, macera olur

Kızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Babaannecigim rahmetli,issizin isi bitmez derdi :D

Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Burada insanlarla dalga geçmek için harcadığınız vakti lütfen çocuğunuza ayırın. Konularınız gerçek değil bence ama gerçek olma ihtimaline karşın sizi şikayet edeceğim yinede. Siz bu kafayla o masumunda başına bir iş açarsınız

Burada insanlarla dalga geçmek için harcadığınız vakti lütfen çocuğunuza ayırın. Konularınız gerçek değil bence ama gerçek olma ihtimaline karşın sizi şikayet edeceğim yinede. Siz bu kafayla o masumunda başına bir iş açarsınız
Yazık cocuguda mi var

3 gün once erotik çamaşır isteyen vardi.

Dün boşandığı 2 karısı olan, o kadinlara siddet gostermis adam vardi.

Bugün de bu mu?

Bu ne iştah, bu ne yangın...

Feriştah mısın abla?
Ve o anda Mükremin kapıda belirdi, aman Allah'ım bir insan ancak bu kadar kapıda belirebilirdi.
:D :D :D

Back
X