be. hayatta aramam ne diye arayayim bi aciklama yapacak kadar bile deger vermemis size bosverin 3 sene icinde neler gelmis gecmistir
olabilir demistor belki bilwmeyiz ama oyle birsey olduysa bile o kadar arkadasliginiza ragmen bunu gelip size demesi gerekirdiYa kv m iki 3 kisiyle daha arami bozmustu yalan ve iftira ile de cok kafama takildi acaba onada biaeymi dedi diye.
olabilir demistor belki bilwmeyiz ama oyle birsey olduysa bile o kadar arkadasliginiza ragmen bunu gelip size demesi gerekirdi
kayinvalideyle hala göŕüsuyomusunuz??Belkide öle ama .
Ne bileyim.
Çok icime oturdu ogrenmk istedim kv m in attigi iftiralar da yenilir yutulurr cinsden değil.
Ve bana soyleyende kv yani o kadar gerckci oh şuna şunu söyledim oh bunada bunu söyledim diye ve kndi inanarak anlatiyirki karsidaki direk inaniyor.Ve insanlar direk bnden soguyor fark ediyorum.
Digerleri neysede bu arkadasim ne bilim bilmk istedim eger oyle birseyse bilmm iyi olur degilse zaten artik gorusmem
kayinvalideyle hala göŕüsuyomusunuz??
en buyuk problem o bence
ama benim icin gercek arkadas duydugu seyi once arkadasina sorandir.sorgusuz sualsiz infaz ettiyse bosverin
Ben olsam sorarim
Benim de basima boyle birsey geldi
Meger cok sevdigim guvendigim biri
Soylemedigim seyleri anlatiyormus
Neden bana sormadin dedim
Inandim ona dedi
ya iste ben biraz orta yolu bulamayanlardanim.ya cok severim ya sonsuza dek silerimYa aslnda kv vefat etti ama ben hala kirintilariyla ugrasiyorum.
Ve bn bu kiza vefat olmadan yazmistim.
O cvp yazana jadar kv vefat etti. Tabi ben telaşdan yazamadim.Gel zamn git zamn bugun yazdim .tekrar ama .bilmiyorum hec arayip sormasam mi.Ama icim icimi de yiyecek.
Gerçek dostun olsa buna inanmaz gelip sana derdi.Arama boşver 3 sene geçmiş.3 senedir o neden aramamış sen arıyorsunAy inanmiyorum salaklik mi yaptim yane.
Ya ben kv mdn supheleniyorumda ondan .3 dort kisiyle daha arami bozmustu.Dedikodu yapmisti bunada o mu dedi diye merakimdan biraz da
Ben eğer içimden iletişim kurmak geçiyorsa kesinlikle ararım.Kendimi engellemekle uğraşacağım zamanda görüşür hal hatır sorarım.Tabi hayatımın herhangi bir bölümünde benim için değerli olmuş bir insanda.İste tam da bu yuzden en azindan merakimi dindireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?