Eski dostlar burada

se_zen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
3.022
648
248
İstanbul
Selam herkese,
Eskiden bir arada yarışmış olan ve özellikle de çok eğlenmiş olan arkadaşlar buraya.Yeni gelmek isteyenleri de bekleriz tabii.
Çıksın ortaya yatağın altındaki mekik aleti, tavan arasındaki trambolin, cd lerde izlenmeyen leslie ler tuğba Özaylar.
Vurulsun davullar, çalsın zurnalar, gitsin kilolar.
yok öyle cumaları tartılıp hafta sonları kaçamak yapmalar. bundan böyle her pazartesi tartıla.
buzdolabının kapağına en incesinden resim asıla ve çoluk çocuk, yağmur çamur denmeden sporlar yapıla.

Evet kızlar uzun aradan sonra ilk kilo benden.
yakışıklı oğluşumdan sonra şu an 64 kiloyum. 75 kilo ile doğum yapmıştım. oğluş 2 aylık oldu.
hiç öyle savsaklamadan hemen yediğimi içtiğimi gözler önüne serme zamanı.

sabah
2 dilim tost, yanına 1 yumurta, domates, salatalık çay

öğle
çiğer kavurma
3 kaşık karabuğday, 2 kaşık yoğurt (acayip tok tutuyor) emzirirken fena halde acıkıyorum. onu epey önlüyor

aralar
dut kurusu ve bir kaç ceviz ( bunu önlemem lazım sürekli mutfaktan geçerken tabakta duruyor ha bire yiyorum, o tabağı kaldırayım ordan )

su : 2 lite en az içildi. akşama 4 litreye tamamlarım ben onu.

HERKESE merhabalar
ay ne güzel oldu ya

ya evet ya. sürekli bakınıp duruyordum. kafama göre bir yer bulamıyordum. o yüzden de sürekli erteliyordum zayıflama işini. şimdi iyi oldu. diğer takımdan mezun olamamıştık bir türlü hiç birimiz burdan kendi kendimizi mezun ederiz artıkın

2. menüde benden gelsin
sabah
1 yumurta
1/2 dilim ekmek
1/2 peynir
1 çk bal
öğle
4 tane tavuk köfte
2 yk yoğurt
2 yk nohut
ara
az önce 2 tane incir yedim
spor olarak 40 dk yürüdüm işden eve öğle ve sabah

bir karne 1 kupa alamadım ya la
evlat acısı gibi daha bağrımdadır.

Her pazartesi kilo bildirimi yaparız. her kes yüzdesini falan hesaplar yazar. alıntı yaparak tabii.
Her gün de mutlaka yediğimizi içtiğimizi yazarız. 2 ay içinde kalan 10 kiloyu da versem. ilk hedef 55 olabilmek. En azından kıyafetlerime girerim böylece. Ondan sonra yine 48 olmak tabii. o hayalim yıllardır gitmiyor

Vayyy yakar bacım gördüğüm kadarı ile sen hiç de savsaklamıyormuşsun. gayet iyi gidiyormuşsun da haberimiz yokmuş.

Vayyy yakar bacım gördüğüm kadarı ile sen hiç de savsaklamıyormuşsun. gayet iyi gidiyormuşsun da haberimiz yokmuş.

bıktım sıkıldım artık kilo muhabbetinden. bu defa inşallah olacak diyorum .

bıktım sıkıldım artık kilo muhabbetinden. bu defa inşallah olacak diyorum .

evet ya iş yerinde bir hatun var kadının iki çocuğu var ama dersinki mankenlik ajansından gelmiş oturmuş oraya. o yüzden bende yapıcam. eskiden annem zayıf diyen kızım şimdi " annecim sen birazcık şişkosun ama çok değil" diyor. Ayrıca etrafımdaki herkes doğum sonrası kilolarımla benden çok ilgilenir, her gördüklerinde beni daha bi süzer oldular. o yüzden gitsin kilolar.

maalesef insanların tek muhabbeti poponun yüzölçümü oluyor.

maalesef insanların tek muhabbeti poponun yüzölçümü oluyor.

Evet valla anlamıyorum. Karılar benim 3 yıl önceki kilomu, 2 ay önceki kilomu, 5 ay önceki kilomu gramı gramına hatırlıyorlar. İçten içe de hep böyle kalayım diye dua ediyorlardır eminim. Hayır ben zayıflayınca millet onları mı beğenmiyor anlamıyorum. Kardeşim benim kilom beni ilgilendirir ne dir bu zayıflayacak korkusu anlamıyorum. Gerçi bu beni daha da hırslandırıyor ama

Kendime Nasıl kızıyorum hep bir mücadele içindeyim .adam akıllı kilo ver onu koru .bu kadar zor mu ? Bir sürü gereksiz insan ilk fırsatta seni ya eleştiriyor yada seni yaralamak için bu konuyu devamlı kullanıyor . Dediğin gibi hırs yapmak lazım. Küsüp kafayı tencereye gömmek yerine

Akşam ki menüm
4 köfte
Haşlanmış Yoğurtlu biber
1bardak ayran
Protein ağırlıklı bişey ler yapmaya çalışıyorum biran önce 60 ın altına inmek istiyorum

MAŞALLAH SUBANALLAH ya varya aklımdan geçti söylemedim ama yzıyı görünce şok oldum ESKİ DOSTLAR çok mutlu oldum ne yalan iyki şişman kalmışsınız kızlar kzımayında :) ben eve eliptik biisklet aldım salonada başaldım trambolinimde var 99 dum 86 ya kadar düştüm ama şu 2 haftadır baya gevşettim dieti bıkıyorumda çabuk ben ya aldım hemn 2 kiloyu pazartesi tam kilomu nyazarım sanırım 88 im hadi hayırlııs bu 2 gün pek yoğun yazamıycam kardeşim askere gidiyor yarın akşama eğlencesi pazar mevlüdü derken baya yoğun geçicek pazartesi tam gaz ful aktif buralardayım menüyü yazmaya başalarım
süğünüm ağustos 9 da yani son 3 ay sıkı bi ide yapıp en azından 10 kg vermeliyim

bu arada hanımlar eski tanıdıkları disiplinlii olanlarıı özellikle ful motivasyonlu olan arkadaşları davet edelim derim ben nedersiniz ?

Nişanlandin demek. Allah Tamamına erdirsin. Kardeşine de şimdiden hayırlı teskereler
Hadi pazartesi bekliyoruz seni

Günaydın kızlar.
Dün winstona mesaj attım. kim bilir belki uğrar. Evet bir kaç kişiyi daha bulabilirsek buraya epey güzel olacak.
Gırgırına tebrik ederim canım seni. İnşallah düğüne kadar zayıflatıcaz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…