Araniza benide alirsaniz sevinirim....ben 2013 mart annesiyim bebecikleriniz ne durumda diye bakayim derken bu sayfayida gordum....1 yilin sonunda nihayet zayiflamaya karar verdim masallah sizler erken davranmissiniz....ben emziriyorum yeni dogum yaptim diye diye hic kilo veremedim....son 1 aydir diyetteyim ayrica spora gidiyorum....yarin diyetimin ve sporumun 1.ayi suan 3,5 kilo vermis bulunuyorum....geriye kaldi 6 kilo ama aralarda cok kacamak yaptim.....gerci bgun ogrendim saglikli olarak ayda verilmesi gereken kilo 3-3,5 kiloymus.....
Listem soyle
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin
Yagsiz omlet
Tuzsuz lor peyniri
Ogle
Kusbasi tavuk gogsu yagsiz tavada sote ( spordan gelip yedigim icin mutlaka protein yiyorum)
1 kasik light yogurt
Ara ogun
Sindirim bir zaman sonra duruyor bu yuzden 6 tane kuru kayisi
Aksam
Az yesil mercimek yemegi
Semizotu salatasi yogurtlu
Bu arada hergun 3 fincan yesilcay,2,5 litre su v sabah ac karnina kahvaltidan 15 dak once maydanoz su pure yapip icine yarim limon sikip iciyorum.....
Merhaba,
Öncelikle belirteyim ki bu topik sadece emziren ve yeni doğum yapmışlar için değil. Nitekim sadece ben varım. Öyle emziriyorum aman 2 tulumba yedim, 2 kaşık kadayıf yedim falan demezsen bekleriz seni de. Zaten benim de kısa zamanda bunlardan kurtulmam lazım. Burda amacımız birbirimizin sporlarından, yediklerinden etkilenmek. Sağlıkla kilo vermek. birbirimizi motive edicez yani araya kuzucukları karıştırmadan.Bahanesiz sporumuzu yapıcaz sevmesek te. Pilav yiyenleri kınıycaz. Makarna yiyeni ayıplıycaz ki zayıflayalım. Her dakka aman akşam çok spor yaparsın bir şey olmaz demek yok mesela.
Ben tatli krizine karsi tatlandiricili sakizi bir iki cigneyip atiyorum.....bu arada bu sabah itibari ile kilo. 66.900 yarin sabah gitmis olmasi dilegiyle....
slm kızlar sayfanız hayırlı olsun 19 mayısta kırkımız çıkıyo ondan sonra bende başlıcam inşallah yediklerime dikkat etmeye şimdilerde süt olsun bahanesi altında yiyorum...
Hep diyorlar tarçın iyi geliyor diye. Ben denedim pek işe yaradığı söylenemez ama denemekten zarar gelmez. Bu ara tatlı pek canım istemiyor nedense.ama istediğinde bana en iyi gelen şey kuru kayısı bacım. Hemen 2 tane atıyorum ağzıma anında geçiriyor. gerçi nasıl geçirmesin tatlı zaten. Ben sakız çiyneyemiyorum. Sakız benim midemi bulandırıyor. Yani çok nadir şu naneli olanlardan falan çiğnerim o da bir kaç dakikada atıyorum hemen.
Tarcin deneyeyim....ben bu hale tatli yuzunden geldim....kizim yeni dogdugunda hic uyumuyordu gerci hala oyle ama o zamanlar gece emzir sabaha kadar otur oturunca karnim acikiyordu bende bebek gozaydinina gelenlerin getirdigi kurupasta pasta ne varsa yiyordum eger evde yoksa kendim alip yiyordum bagimlilik olmustu....gunde 2 kez ya supangle yada kazandibi yiyordum kitliktan cikmis gibi sonuc dogumdan ciktim 70 kg.1 sene gecti hala 70 kg.hep bu tatli abur cubur ve duzensiz uyku beni mafetti....ben sucsuzum
Ama en sonunda aklıma Winston bacı geldi. onunda kedisi vardı (hala duruyor mu bilemedim) kedinin ayda 1 bir hafta kadar kedisi geceleri huzursuz olurdu. böyle günlerde ben Winston bacının kahve, yumurta ile günü geçirdiğini hatırlıyorum. o yüzden yemek yemek için sürekli bahane yaratıyoruz aslında. Mide ise onunkide mide. o nasıl dayanıyorsa bizde dayanabiliriz. Tamam yeni doğum yapınca bütün gece aç geçirilmiyor ama en azından bir kez meyve falan da yetermiş bence.
Bebeğin hayırlı olsun canım. Maşallah bizim eski 3. takıma yahu. Çocuk senesiydi demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?