Eski dostlar burada

GIRGIRINA sabırda hemen olsun istiyor insan. maalesef yerken hiç düşünmüyoruz bunları.

öğle yemeğe giderken baya rüzgar vardı ama yürüyerek gittim. 2 kase çorba içtim.
şimdi 1,5 lt suyu başucuma koydum bol bol içiyorum.
bağırsaklarımda sanki nükleer santral var .nasıl bir şişkinlik sıkıntı anlatamam.çer çöp çayı da içmek istemiyorum. bakalım ne olacak.

Tünaydın kızlar

En son bizim apartmanın demirbaşı kedi doğum yapınca, onunla iddiaya girip, o mu ben mi fazla kilolarımızı çabuk atacağız diye kendimce kediyle yarışma düzenlemiştim. Dün de eşimle yeni iddia başlattık. 19 mayısa kadar ben 65, o 78 olacak. Tabii benim kocanın her zamanki "sen ha, o kilo ha, imkansız" lafları ve bakışları fiksti. Len ben 90dan inmeye başladım, adam habire "nayır, nolamaz, asla" modunda, hala da istifini bozmuyor. bir kabullenemezlik, bir benim malkoçoğluluğumu tanımamazlık, bir hakir görme, bir şişko görmeler Neyse önce benim kocayla kapışıcam, sonra bu dünyadaki sankim aynı sıkletteymişiz gibi ezeli rakibim Se_zen bacı ile

Şimdilerde dukan yapıyorum, ikinci evreye devam. Günde 3 kez spor listesi hazırladım, mekik, squat, bisiklet falan 10 kalemlik bir liste. 3 set halinde sabah, öğlen, akşam kendimce debeleniyorum. Günde 3 litre su için buzdolabında kağıdım var, işaret atıyorum. Bir bitki çayı, bir vitamin, bir de kalça masaj ritüelim var. Bir de 8-10 km her gün düzenli yürüyüşüm. (daha da bu toto erimezse bana devlet sahip çıksın artıkın )

Bu arada Yakar bacı, geçen senin mekik aletinin kırılışına hala gülüyorken başıma ne geldi; bir markanın spor ayakkabısını almıştım malum artık kilometrelerce yürüyeceğim diye (insanlar için normal, benim için büyük bir adımdı ) 2-3 gün yürüdüm, ayaklarımın arkası yara oldu, dedim benim ayaklar hassas hemen sinamekelik yaptılar falan, bantladım ettim, 2-3 gün daha yürüdüm, bir gece eve geldim ki, ayakkabılardan birinin arkası komple yırtılmış. Ama böyle maket bıçağı ile cart diye koca ayakkabıyı kesmişler sanki. Dedim Winston sen de yakan bacıdan az değilsin, kızım ne yürüdün be 3-5 günde, bak ayakkabıları bile parçalamışsın Heyt be , biz böyle bir takımdık, aletleri kırar, boğazları tutar, cengaverce kapışırdık, gene yaparız istersek Şimdi incelemeleri için sözde geri verdim ayakkabıyı ama görevli alırken bile öyle bir baktı ki sanki ayakkabıyı ayı parçalamış, köpek yemiş gibi. Kesin kullanıcı hatası diyecekler sanki ayağıma değil kafama takmışım gibi
Neyse bunlar beni yıldırmaz tabii, bir tane babet gibi çakma spor ayakkabım var, onu giyip debelenip duracağım.

@Gırgırına, Allah kavuştursun bacım. Bir ara buluşalım, konuşalım, hasret giderelim.
@Se_zen, sarımsaklı sütü ilk kez duydum desem :26: Çok ilginç geldi. Zayıflamaya etkisi varsa, onu bile içerim

Bugün Hıdırellez. Ben çocukluktan beri eğlencesine, koşkoşuna bayılmışımdır. Hep de ne dilediysem, olmuştur. Gerçi geçen sene, aramın bozuk olduğu biri için kalp çizip onun resmini yapmıştım, adam kalbinden rahatsızlanmış sonra ama neyse demek ki daha net, daha açık şeyler istemek lazımmış rabbimden Bi de denize atın derler ya , bu sene deniz kenarına gitmeye üşendim, burda kurbağalı pohlu bir dere var, oraya kağıdı atıvercem, umarım benim dilek de poh olmaz Tabii garantiye alıp aynısını pencere mermerine de çizicem. (Beyin bedava )

Neyse kızlar, hepimize güzel bir gün olur inşallah

sanırım 5 sendir şu kk kulubünde olupta uzun yazı görüpte amannnnn diyip okumadan geçmediğim yazı olmmaıştır sayfayı açıp winstonun yazılarının uzun olduğunu görüp heycanla okumak benim için bir ilk oldu ya ben gitgide harbi üzülür olduum bu duruma winston sen gerçekten bu yeteneğinin üsütüne gitmelisnyaa öleböle değil yani bariz okadar bellki senin bile yazarlken nası bi zevkle yazdığın benimde nası acı çekerk yazdığım bi türlüü hatasız yazamıyorum gıcık oluyorum şu yazma işine neyse dicem şuki sahte lği olaylrın üsütünü kapatamayıı hayatta sevmem demme oki winston sen ban darılmıştın am niye neden vallahi hatırlmıyorum hatırladığım benimde sinirlenip seni alıngan bulup gönlünü alya çalışimadığımdı hata çok aramayı düşündüm senii terslersen ço pişman olurum ardığım için diye aramdımdaa fesede girdiğin yok çok baktım halbuki :) bacım olay neydi hatıralmıyom ama kırdıysam seni kusuruma bakma yada sen beni kırdıysan ben hatırlamıyom zaten :) öpüşelim hoş boyun uzun omzunla olucak bu iş ama neyse:)

bugünkü menüm
sabah kahve
öğle : 1 tabak yoğurt tavuk cidem haşlama ama 2 çatal okadar az yani

bu arada hanımlar teşekküederim güzel dilekleriniz için Allahım sizde nasip etsin çocuklarınızn asker mürvetini inşallah
buluşma işini nasipse ben ağustosat evleniyorum ye ekime sizi kahvaltıya davet edicem kahvaltı çünkü ben hala yemek yapmayı öğrenemedim

ah winston allah iyiliğini versin emi. kahkahamı bütün iş yeri duydu.
böyle azimli olman hem motive etti hemde utandırdı be bacım. akşam 500 mekik çektim halıya serildim. nasılda 1500-2000 tane çekermişim.
gene başlıyorum yakılacak yağlar eriyecek kamyon tekeri gibi döt var bende
ya göbek hiç sormayın ama oda gidecekkkkk.

Araniza benide alirsaniz sevinirim....ben 2013 mart annesiyim bebecikleriniz ne durumda diye bakayim derken bu sayfayida gordum....1 yilin sonunda nihayet zayiflamaya karar verdim masallah sizler erken davranmissiniz....ben emziriyorum yeni dogum yaptim diye diye hic kilo veremedim....son 1 aydir diyetteyim ayrica spora gidiyorum....yarin diyetimin ve sporumun 1.ayi suan 3,5 kilo vermis bulunuyorum....geriye kaldi 6 kilo ama aralarda cok kacamak yaptim.....gerci bgun ogrendim saglikli olarak ayda verilmesi gereken kilo 3-3,5 kiloymus.....
Listem soyle
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin
Yagsiz omlet
Tuzsuz lor peyniri

Ogle
Kusbasi tavuk gogsu yagsiz tavada sote ( spordan gelip yedigim icin mutlaka protein yiyorum)
1 kasik light yogurt

Ara ogun
Sindirim bir zaman sonra duruyor bu yuzden 6 tane kuru kayisi

Aksam
Az yesil mercimek yemegi
Semizotu salatasi yogurtlu

Bu arada hergun 3 fincan yesilcay,2,5 litre su v sabah ac karnina kahvaltidan 15 dak once maydanoz su pure yapip icine yarim limon sikip iciyorum.....

Merhaba,
Öncelikle belirteyim ki bu topik sadece emziren ve yeni doğum yapmışlar için değil. Nitekim sadece ben varım. Öyle emziriyorum aman 2 tulumba yedim, 2 kaşık kadayıf yedim falan demezsen bekleriz seni de. Zaten benim de kısa zamanda bunlardan kurtulmam lazım. Burda amacımız birbirimizin sporlarından, yediklerinden etkilenmek. Sağlıkla kilo vermek. birbirimizi motive edicez yani araya kuzucukları karıştırmadan. Bahanesiz sporumuzu yapıcaz sevmesek te. Pilav yiyenleri kınıycaz. Makarna yiyeni ayıplıycaz ki zayıflayalım. Her dakka aman akşam çok spor yaparsın bir şey olmaz demek yok mesela.

Demekki burasi tam bana gore 1 aydir 2 defa haricinde diyetimi asla bozmadim ilk olarak sekeri kenara attim....abur cubur agzima surmedim esime ayri bana ayri yemek yapiyorum bir kez agzima patates kizartmasi sokmadim....hergun sporda agirlik ve level yukseltiyorum birde malesef her yerim selulit oldu once selulit kremi ile masaj yapip sonra kendimi strecleyip spora gidiyorum....mutlaka her sabah tartiliyorum ki kilo tabloma yaziyorum....eger gram artisi varsa birgun oncesinde ne yaptigimi dusunuyorum.....menum var ama bazen yetersiz kaliyor sizlerle paylasim olursa sanirim kalan 6 kiloyu 1,5-2 ayda veririm ve bu yaz dogum oncesine donerim....beter durumdayim cunku.....

slm kızlar sayfanız hayırlı olsun 19 mayısta kırkımız çıkıyo ondan sonra bende başlıcam inşallah yediklerime dikkat etmeye şimdilerde süt olsun bahanesi altında yiyorum...

@Gırgırına; bacım "ye ekime gelirsiniz" demişsin, "ağustosta evlencem, az bekleyin ekime kadar" mı yoksa "yeni evime " mi orası çok gizemli bir şifre gibi olmuş Takılıyorum bacım ya, sen hazırlıklarını tamamla, biz her yerde buluşuruz. Dargınlık, küslük yok yahu. En azından benden kaynaklı. Ben ki diyet yaparken, sokakta ekmek yiyen kargalara "ben yiyemiyorum ekmeği, siz de yemeyin üleeyn" diye çemkirmiş, eve gidip sinirinden ağlamış insanım, elbet o stres ve gıdasızlık ve de bozuk psikoloji ile ister istemez sevimsiz günlerimiz olmuştur. Burdan kopuşumuz ise Se-zen bacının yeni işe girişi ile bir süre eskisi gibi aktif olamayacağı, tatil planlarımız falan filan derken eski üyelerin çekilişi, o dönem gruba bayağı bir yeni üye alımı, onların arasında eskilerin kayboluşu falandı. Benim kırgınlığım yok yani. Hepimiz boğazına düşkün, sporu sevmeyen ve de çok tatlı insanlarız, bu ortak noktalar oldukça bence aramız falan hiç bozulamaz Yazılarım konusunda güzel sözlerine tekrar teşekkürler bacım. Önceden dediğim gibi yemeği ve de yazmayı seviyorum ne yapam

Ben de menü yazacağım, 19 mayısa kadar beni de dizginler diye aksatmayacağım.
Sabah:
2 yumurta, 2 yemek kaşığı kepekten omlet
Mısır Püskülü çayı

Akşam;
4 köfte, 1 kase semizotu salatası

Gece;
50 kuruşluk şekersiz bim sakızı

Su; 3 litre.
Sporum, padişah fermanı gibi ütü masası kadar, her birini toplamaya üşendim + 8 km yürüyüş.

Herkese afiyet olsun şimdiden

Ben tatli krizine karsi tatlandiricili sakizi bir iki cigneyip atiyorum.....bu arada bu sabah itibari ile kilo. 66.900 yarin sabah gitmis olmasi dilegiyle....

Menü yazam bari
Sabah
1 kkase Nestle Nesfit
Öğle
2kase çorba
Ara
1 kuru incir
Akşam
2kase yoğurt çorbası
1 yumurtalı ıspanak
Akşam oldu kabus başladı. Yeme içme için ölüyorum ya . Spor olarak 20 dk yürüdüm burda hava çok kötü mutfak islerini halledip mekik aletinin başına geçiyorum .haydi ben kaçar

Ya kusura bakmayın kızlar benim sıpa büyüdükçe daha aktif yazacağım ama dediğim bu aralar hep uyanık hep kucakta. Bazen evde kanguru içine koyuyorum öyle dolaşıyorum kollarım koptu valla. Hayır bi de zayıflayamadan kas yaparsam bu kollar böyle kalas gibi kalacak ona korkuyorum.
Menüm yazayım.
Sabah
1,5 yumurtadan yapılmış dereotlu, çörekotlu omlet
2 dilim tam buğday ekmeği

ara
kayısı ve ceviz bir kaç tane

öğlen
3 kaşık bulgur
üzerinde et kalmamış bıldırcına benzeyen tavuk göğsü. Sadece kemirdim gerçi
1 tane közlenmiş kırmızı biber

ara
2 ceviz kayısı

akşam yemedim
canım istemiyor.

Tırtıkladıklarıma gelince de. puding pişirip tencerenin dibini sıyırdım.
1 dilim şeftali yedim

belki birazdan 1 bardak kefir içerim.

Winston kız sarımsaklı süt zayıflatır mı demişsin ya
yok bacım, çok öksürüyorum ya ondan içip duruyorum. iyi geliyormuş. Dün akşam valla öksürmekten saat 4 te falan anca yattım. yatağa girdim tam 2 saat öksürdüm durdum.

Spor konusunda da ben aslında seviyorum spor yapmayı kızlar. Ama ben fırsat bulamıyorum. En büyük hayallerimden biridir. Lotodan para çıksın çalışmayayım. Tabii eve bakıcı falan tutayım gidiyim bütün gün spor salonunda takılayım. Sabah yürüyüşe gideyim. Öğlen aletlerle falan çalışayım sonra plates yapayım ardından güzel bir yüzeyim. Yani ben spor yapmayı seviyorum. Vaktim olsa her gün 3 saat yaparım spor.

Ben tatli krizine karsi tatlandiricili sakizi bir iki cigneyip atiyorum.....bu arada bu sabah itibari ile kilo. 66.900 yarin sabah gitmis olmasi dilegiyle....

Hep diyorlar tarçın iyi geliyor diye. Ben denedim pek işe yaradığı söylenemez ama denemekten zarar gelmez. Bu ara tatlı pek canım istemiyor nedense. ama istediğinde bana en iyi gelen şey kuru kayısı bacım. Hemen 2 tane atıyorum ağzıma anında geçiriyor. gerçi nasıl geçirmesin tatlı zaten. Ben sakız çiyneyemiyorum. Sakız benim midemi bulandırıyor. Yani çok nadir şu naneli olanlardan falan çiğnerim o da bir kaç dakikada atıyorum hemen.

slm kızlar sayfanız hayırlı olsun 19 mayısta kırkımız çıkıyo ondan sonra bende başlıcam inşallah yediklerime dikkat etmeye şimdilerde süt olsun bahanesi altında yiyorum...

Bebeğin hayırlı olsun canım. Maşallah bizim eski 3. takıma yahu. Çocuk senesiydi demek ki.

Tarcin deneyeyim....ben bu hale tatli yuzunden geldim....kizim yeni dogdugunda hic uyumuyordu gerci hala oyle ama o zamanlar gece emzir sabaha kadar otur oturunca karnim acikiyordu bende bebek gozaydinina gelenlerin getirdigi kurupasta pasta ne varsa yiyordum eger evde yoksa kendim alip yiyordum bagimlilik olmustu....gunde 2 kez ya supangle yada kazandibi yiyordum kitliktan cikmis gibi sonuc dogumdan ciktim 70 kg.1 sene gecti hala 70 kg.hep bu tatli abur cubur ve duzensiz uyku beni mafetti....ben sucsuzum

Aslında bende aynı sayılırım. Bu aralar kendimi frenliyorum artık. Her gece 2-3 te yatıyorum ve sabah 8 de uyanmış oluyorum. sonuç ayakta geçirdiğim her an sürekli bir şeyler yemek istiyor canım. sürekli acıkıyorum. ve evet ilk zamanlar evde hiç eksik olmuyordu pasta, kurabiye. Ama en sonunda aklıma Winston bacı geldi. onunda kedisi vardı (hala duruyor mu bilemedim) kedinin ayda 1 bir hafta kadar kedisi geceleri huzursuz olurdu. böyle günlerde ben Winston bacının kahve, yumurta ile günü geçirdiğini hatırlıyorum. o yüzden yemek yemek için sürekli bahane yaratıyoruz aslında. Mide ise onunkide mide. o nasıl dayanıyorsa bizde dayanabiliriz. Tamam yeni doğum yapınca bütün gece aç geçirilmiyor ama en azından bir kez meyve falan da yetermiş bence.

bu arada kefir içmedim kızımın pudinginden tırtıkladım biraz. biliyorum suçluyum. beni yerden yere vurabilirsiniz.

Duruyor bacım 7 yaşına girecek Kızgınlık dönemini demişsin, off fena fena. Geçen ay atlattık, direkt zombi gibiydim gene, sabahlayıp durdum.
Ben de geçen ay seni andım, gece yarısı gene böyle midem kazınmış, içimden dedim "dur leptin neyin vardı, yeme o çalışsın", sonra senin "leptin olaydı ayılar dal gibi olurdu" lafın geldi, açtım dolabı soktum yoğurt kabına kafamı, yedim, yedim sırıttım. İnsanın canı çekince, o niyete girince, leptindi, meptindi çok zor oluyor frenlemesi Hele emzirirken ya da hamileyken falan böyle bilinçle iradeli davranan sen gibi hatunlara

Zaman çabuk geçiyor yahu, yerken 10 dakika, eritmek için debelenmesi bir hafta. Ha beyin bu bilirken, niye ısrarla hala yiyor? İşte o tam bir kara delik gibi bir bilinmez. Hani biz yarışırken bahanelerimiz vardı ya; *regl olacağım, regl oldum, regl olmama 3 kaldı, bayram geldi, komşu geldi, kaynım bana hişt dedi, müdürüm fırçaladı, kocam nanik yaptı, hava bozdu, çocuk cırcır oldu, Venüs marsa küstü, kedi dağa kaçtı.." Hani Babam ve Oğlum'da vardı ya "gidecek olanın önünde dağ olsa durduramaz" hesabı, "yiyecek adamın önünde de dağ olsa durduramaz" bence

Benim koca kafama soktuğum tek şey şu oldu; yiyorsan öğünlük ye, yaptın bir hata hemen dümeni çevir, hemen kalk koş, atla, zıpla, sonraki öğünleri ve günleri hafif geçir, dengele taa ki eski noktaya dönene kadar. Tabii zıbıtmaları sık yapmamak lazım, yoksa ben gibi hamster hesabı dön babam dön, dengele babam dengele. Ne bilem. Ne olurdu şu "çişimi yapıyorum yapıyorum, totom hep kuru kalıyor"un "yiyorum yiyorum , hep zayıf kalıyorum" türüne ait olaydım, ah üleen zalımsın dünya

günaydın hanımlar hepimiz için iradeli bol yağ yakıcı bir gün olsun
dünkü menüm
sabah kahve
öğle : 1 tabak yoğurt tavuk haşlama ama 2 çatal okadar az yani
ikindi 1 bardak sütlü nescafe
akşam : kıvırcık salata

spor : haftada 3 gün saloına gidiyorum pazartesi salonum yoktu ama 2. münübüse binmiyorum sabah akşam 20 dk yol yürüyorum
aslında evde kaldığım günlerde yapıcam ama dün akşam halen mevlütten kalan ev işlerini yaptım

gölge çiçeği hoş geldin arkadaşım hayırlı olsun bebeğinle sağlıklı bi ömür nasip etsi rabbim inşallah

ebah234 bu nickleri çokmu arıyonuz zor hatırlıyom yazıyorumya :)
sende hoş geldin arkadaşım sezenin dediklerine aynn katılıyorum verdiğin cevapla tatmin oldum arkadaşım sen biizm takımımıza göresin bahanesiz takım üyesi işte budur bahane yok azim var

winston tabiki herzamnki yazım hatalrımla doğrusu ekiime anca evimin düzenini oturtmuş olurum evime davet ederimdi cevap
ya çok merak ediyorum
1- kocanın zayıflamaya karar vermesi nası olduu (çok şaşırdım sen diet yaparkenn sana ziyafet sofralrı hazırlatan acımasız adam gözümde )
2-kpss sınavın neoldu (şuan benim nişanlım işsiz ve harıl harıl kpss çalışıyor stresten saç kalmadı saç kıran oldu )
3-bir sendir nası korudun verdiğin kiloyu tamam 3-4 oynamış ama gene almamışsın çok abartıp eski dobiş winston gibi yemenin dibine vurduğun oldumu( ben zayıfladıktan sonra aralarda yine böle gözümü doyurucasına yeme umudum varmı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…