Selamlaaaar
Çok yazasım, çok kaynaşasım, çok fişfikleyip çok kostikleyesim var ama eşimle yürüyüşe gitmem lazım (Evet hala spordan ölesiye nefret ediyorum )
Ama dün salonun ortasında mekik çekerken eşime dönüp "bizim eski takımda bir hatun vardı, mekik çekerken aleti kırmıştı hey maşşallah, benim alet evladiyelik çıktı nerdeyse 5 senesini doldurdu. bir türlü kıramadım gitti" diye güldürükçülük yaptım. İçim temizmiş demek eski takım dedim, ahanda bugün Sezen bacının mesajını aldım. Neyse kızlar ben kaçtım, görüşürüz sonra uzun uzun
Selam kızlar
Akşam yemekli misafir vardı
İnanın yemedim kızlar
İnşallah pazartesi iyi sonuç alacağım
Sezen emziriyor sun tabiki menü lerin öyle olacak .önemli olan oğluşu na sıkıntı vermeden kilo vermek.
@Yakar Bacım, zayıf insanın sporla ne işi olur Allasen tabii ki de çok şükür hala şişmanım yoksa eskiden "peşimde kuduz köpekler olsa, işin ucunda koşup spor yapmak var diye kendimi ısırttırır , gene de koşmam " diyen biriydim ben, ne çabuk unuttun beni
Eşim en son 103 kiloya çıkıp, kendim 68 olunca, adama sürekli "çeyrek tonluk adam" ve benzeri yakıştırmaları yapınca (ben doğuştan zayıf ve fittim sankim) adamın canına tak etti, ve dukana başladı. Ben de sözde koruma yapıcam diye onunla dukana başladım.
Aradan 5 ay geçti benim koca 103 kilodan 80e düştü, ben 68den 70e çıktım.Böyle hafta içi tavuk yiyip, hafta sonu kimseler görmeden tulumba falan didikleyerek kör topal 68-72 arasında yuvarlanıyorum bacım. 1 aydır da bizim evin orda park var (yok park senelerdir var ) gidişi, gelişi, içinde 3-4 tur atmasıyla toplam 10km yürüyüş yapıyorum her gün. Haftasonu da eşim bana katılıyor, beraber yürüyoruz. Ama beni gör, sanki anamı kaçırmışlar, babamı kesmişler, surat beş karış, ayaklarım sürüm sürüm sürünüyo, totom benden bağımsız arkada emekliyor. Bir insan bu kadar mı yürümeyi, bu kadar mı sporu sevmez arkadaş, yok da yok yani. Neyse özetle; ben giderim o gider , peşimde tıntın eder diye bilmece vardı ya; ahanda onun cevabı benim totom. Hala arkamda kah bana bağlı kah özgür, özerk bir oluşum yani bacım.
@Se_zen bacım, gözün aydın, oğlunun sağlıklı, mutlu, başarılı, çok güzel bir hayatı olur inşallah.
Sen emziriyosun bacım, bol bol tulumba tatlısı ye, hatta fast food falan süt yapar
Aslında bir ara buluşma ayarlasak, lafı bile bize iyi gelir, eski spor aletleri çıkar ortaya, kalori hesapları dökülür ortaya, belki benim totom bile strese gelir de az içine kaçar
Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum
Yakarcım kimyonu, rezeneyi, anasonu deniyorum da evet gazını çıkarıyor. ama o arada uyanıyor. sonra uyumak için yeniden emmek istiyor sonra tekrar gazlanıyor. Taaki işte gece 2 gibi artık uykusuzluğa dayanamayıp sızana kadar.
normal 3 saatte bir emziren kadınlar sırf emzirmeyle 500 kalori yakıyorsa ben kesin 1500 yakıyorumdur. nerdeyse sürekli emiyor benim bızdık. he zayıflıyormuyum hayır çünkü her emzirdikten sonra sanki 2 gün aç gezmişim gibi midem kazınıyor.
kızlare çok şükür eğlencesi mevlüdü derken adteler yerine getirildi ama ölüyorum yorgunluktan winston hoş geldin demek hala zayıfsınha MAŞALLLAH yarın burdayım ohhh kadronun demirbaşalrı tamam bu sefer olucakk olmalı 88 kilo fantaziyi bırak gelinlik hayali bile kuramıyorum :)
Yarınki planımı söyleyeyim kızlar.
1 saat kucağımda çocukla yürüyüş yapmayı planlıyorum. Bir de en azından 15 dakika trambolin.
bu akşam da şu karabuğday şeysini yemedim. salatayı epey yedimde.
şimdide 2 ceviz ve 3-4 kuru üzüm yedim.
Bu arada Demet akalın da bu kara buğday diyetinden yapıyormuş. Aklınıza benim yaptığım gelmesin. Ben yapmıyorum çünkü.
He ben inandın mı hayır. Bu kadar zamanda bu kadar incelemez bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?