Eski dostlar burada

Selam kardeşler
Malum haftasonu kahvaltıda dikkat ettim.
2dilim ekmek biraz peynir birazda yumurta yedim
Öğle fazla kaçtı
Temizlik yapıyorum öldüm açlıktan ve yorgunluktan. Akşam ssalata yoğurt var. Ben kaçar

Selamlaaaar

Çok yazasım, çok kaynaşasım, çok fişfikleyip çok kostikleyesim var ama eşimle yürüyüşe gitmem lazım (Evet hala spordan ölesiye nefret ediyorum )
Ama dün salonun ortasında mekik çekerken eşime dönüp "bizim eski takımda bir hatun vardı, mekik çekerken aleti kırmıştı hey maşşallah, benim alet evladiyelik çıktı nerdeyse 5 senesini doldurdu. bir türlü kıramadım gitti" diye güldürükçülük yaptım. İçim temizmiş demek eski takım dedim, ahanda bugün Sezen bacının mesajını aldım. Neyse kızlar ben kaçtım, görüşürüz sonra uzun uzun

Kız Winston mesajı görünce ne kadar sevindim anlatamam. Yürüyüşe gittiğine göre hala zayıfsın. Ben hala Şişkoyum . Ama hala pes etmedim kızlarla yeniden bir ekip kuralım dedik. Eskiyi çok özlemişim be .

Amanının Winston gelmiş. Hoş gelmiş. Gelir gelmez bi hasetlendirdin beni yahu. Ne yürüşü ya. Akşam için yapacağım pudingi yapmaktan vaz geçtim hemen.

Benim sıpa uyanmadan bugünkü menümü yazayım. Sonra muhabbete gelirim gene

Sabah
1 dilim tost 1 omlet

öğlen
sebze çorbası,
bir yumurtalı ıspanak,
2 kaşık yoğurt

akşam
ezogelin çorba
tavuk
2 kaşık buşgur pilavı

gece de 3 tane kayısı, 3 tane yarım ceviz falan yerim herhalde. 3-5 tane de kuru üzüm
malum emziriyorum kızlar azıcık fazla yiyorum o yüzden. çok katı bir şey yapamıyorum. ama menümü hergün buna yakın tutabilirsem haftada garanti 1 kilo veririm.

Yarım saatte parkta yürüyüş yaptım.

Selam kızlar
Akşam yemekli misafir vardı
İnanın yemedim kızlar
İnşallah pazartesi iyi sonuç alacağım
Sezen emziriyor sun tabiki menü lerin öyle olacak .önemli olan oğluşu na sıkıntı vermeden kilo vermek.

Winstonu görünce korkudan akşam bulgur pilavını yemedim onun yerine 2 kaşık üzerine dereotu doğrayıp yoğurt kattığım karabuğdayı yedim.

saat 11:30 gibi de 15 tane kiraz yedim. ama daha uyku saatimiz gelmedi. gecenin kalanında benim ufaklığı evin içinde kucağımda gezdireceğim. bizim ufaklık doğdu doğalı gece 2 den önce yatmıyor da. çok gazlı bir bebek. gündüz de uyumuyor sağolsun. ben sürekli kucağımda o gezip duruyorum. bi tek emzirirken ve eşim bakarken totom koltuğa değiyor. neyse bu da bana spor oluyor. Ama işte bu yüzden spora başlayamıyorum. Gündüz şöyle 2 saat falan uyusa bende hem işimi yaparım hem sporumu yaparım ama ne yazık kı yok bacılar. Sürekli kucakta beyimiz. yere koyar koymaz veeee diye başlıyor. Sonra da sakinleştirmek için bi daha emzirmek gerekiyor.

Bravo sana yakar. Sen mekik te çekmişsindir bugün.
ben daha o kadar azimli olamadım ya. Neyse burda sizleri gördükçe eski azimli günlerime dönerim inşallah. hatta hiç olamadığım 48'e bile düşerim inşallah.

@Yakar Bacım, zayıf insanın sporla ne işi olur Allasen tabii ki de çok şükür hala şişmanım yoksa eskiden "peşimde kuduz köpekler olsa, işin ucunda koşup spor yapmak var diye kendimi ısırttırır , gene de koşmam " diyen biriydim ben, ne çabuk unuttun beni

Eşim en son 103 kiloya çıkıp, kendim 68 olunca, adama sürekli "çeyrek tonluk adam" ve benzeri yakıştırmaları yapınca (ben doğuştan zayıf ve fittim sankim ) adamın canına tak etti, ve dukana başladı. Ben de sözde koruma yapıcam diye onunla dukana başladım.
Aradan 5 ay geçti benim koca 103 kilodan 80e düştü, ben 68den 70e çıktım. Böyle hafta içi tavuk yiyip, hafta sonu kimseler görmeden tulumba falan didikleyerek kör topal 68-72 arasında yuvarlanıyorum bacım. 1 aydır da bizim evin orda park var (yok park senelerdir var ) gidişi, gelişi, içinde 3-4 tur atmasıyla toplam 10km yürüyüş yapıyorum her gün. Haftasonu da eşim bana katılıyor, beraber yürüyoruz. Ama beni gör, sanki anamı kaçırmışlar, babamı kesmişler, surat beş karış, ayaklarım sürüm sürüm sürünüyo, totom benden bağımsız arkada emekliyor. Bir insan bu kadar mı yürümeyi, bu kadar mı sporu sevmez arkadaş, yok da yok yani. Neyse özetle; ben giderim o gider , peşimde tıntın eder diye bilmece vardı ya; ahanda onun cevabı benim totom. Hala arkamda kah bana bağlı kah özgür, özerk bir oluşum yani bacım.

@Se_zen bacım, gözün aydın, oğlunun sağlıklı, mutlu, başarılı, çok güzel bir hayatı olur inşallah.
Sen emziriyosun bacım, bol bol tulumba tatlısı ye, hatta fast food falan süt yapar
Aslında bir ara buluşma ayarlasak, lafı bile bize iyi gelir, eski spor aletleri çıkar ortaya, kalori hesapları dökülür ortaya, belki benim totom bile strese gelir de az içine kaçar

Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum

Yahu bir insan bu kadar mı pozitif olur. Adını görünce bile sırıtıyorum bacım. Allah da seni güldürsün emi.
Buluşma lafını duyar duymaz gözlerim de hani dolar işareti olur ya öyle spor aletleri oluştu birden sen insanı nasıl gaza getireceğini iyi biliyorsun.
Bu arada saat bir ve 1 bardak süt içtim fena öksürüyorumda kendime nefis bir bardak sarımsaklı süt yaptım.

Günaydın hanımlar
Yani Winston kilo almamışsın. Binlerce maşallah.
Sezen paşa çok gazlı ise biraz kimyon kaynatıp çok az şeker ile verebilirsin çok faydasını görürsün
Kız Winston sen unutacak hatunmusun kız .özlemişim kızlar yarın gırgırına da gelir süper olur
Hafif bir kahvaltı yaptım
2dilim ekmek çok az yumurta
Aklıma geldikçe ssu
Hava biraz açar sa yürüyüşe gideceğim.

Bugün aylar sonra ilk defa pazara gittim. çok mutluyum çok. Bayılıyorum ben ya pazar gezmesine. Kendime bir iki tişört alayım diye gittim ve eve geldiğimde kendim için sadece bıçak aldığımı gördüm. Ufaklıklardan bize pek sıra gelmiyor.
Bugünkü menüm

Sabah
beyaz peynirlik domatesli tost
çay

öğlen
çeyrek köfte ekmek
ayran

ara
1 minnacık nektari

ara
1 bardak sarımsaklı süt. Çok öksürüyorum da

akşam (yenecek )
tavuklu salata
3 kaşık dere otlu yoğurtlu karabuğday.

ara
bilmiyorum ilerleyen saatlerde yazarım

Su en az 3 litre vardır.
rezene, anason, kimyon çayı (gaz için zayıflamayla alakası yok)

Yakarcım kimyonu, rezeneyi, anasonu deniyorum da evet gazını çıkarıyor. ama o arada uyanıyor. sonra uyumak için yeniden emmek istiyor sonra tekrar gazlanıyor. Taaki işte gece 2 gibi artık uykusuzluğa dayanamayıp sızana kadar.
normal 3 saatte bir emziren kadınlar sırf emzirmeyle 500 kalori yakıyorsa ben kesin 1500 yakıyorumdur. nerdeyse sürekli emiyor benim bızdık. he zayıflıyormuyum hayır çünkü her emzirdikten sonra sanki 2 gün aç gezmişim gibi midem kazınıyor.

Allah kolaylık versin .en zor zamanlar.gaz, kolik hep bu aylarda

kızlare çok şükür eğlencesi mevlüdü derken adteler yerine getirildi ama ölüyorum yorgunluktan winston hoş geldin demek hala zayıfsınha MAŞALLLAH yarın burdayım ohhh kadronun demirbaşalrı tamam bu sefer olucakk olmalı 88 kilo fantaziyi bırak gelinlik hayali bile kuramıyorum :)

Hadi Allah kavuştursun. Hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah. Bu ara asker zamanı sanırsam sürekli bir havai fişek , bir çalığı sesi eksik olmuyor. Demek ondanmış. Bende bu insanlar ne böyle peş peşe evleniyor daha yaz da gelmedi dediydim.

Yarınki planımı söyleyeyim kızlar.
1 saat kucağımda çocukla yürüyüş yapmayı planlıyorum. Bir de en azından 15 dakika trambolin.

bu akşam da şu karabuğday şeysini yemedim. salatayı epey yedimde.
şimdide 2 ceviz ve 3-4 kuru üzüm yedim.
Bu arada Demet akalın da bu kara buğday diyetinden yapıyormuş. Aklınıza benim yaptığım gelmesin. Ben yapmıyorum çünkü.
He ben inandın mı hayır. Bu kadar zamanda bu kadar incelemez bir insan.

Slm kizlar bende zayiflamak istiyorum. Gobek gitsin istiyorum ama zayiflicam diye bide sutten olmak istemiyorum bu sezeryan gobisi nasil geçecek

Yok kız dayamıştır zayıflama ilacı liposakşın ve zırtı zibili şey varsa .şeyda coşkun ile zayıfladım .ya karı okuyup üflüyor yada 7/24 koşuyorlar.

günaydın kızlar
sabah sabah kantara çıktım .moralim bozuldu ya gide gide 800 gr gitmiş. açlıktan baş ağrısı çek.sonuç tırt.

Günaydın şu şeyda çoşkuna kuıl oluyorum zatenn bana göre itici bi tarafı var çok zayıf vücudunuda beğenmiyorum :) ama kadının namı aştııı gerçekten özellikle derya baykala çok şaırmıştım oda baya benim gibi vapur gibi hatundu şimdi ufalmışş 10 yaş atmış kadın :)
sezen kız maşallah senin gibi hırslını görmedim desem yeriidr hiç bir bahanenin arkasına sığınmıyosun yok yeni doğum yaptım yok emzirdim yürü bee diyorum arkadaşım sana maşallah

yakar tatlım sıkma canını bu diet varya sabırsız olmuyor malesef analdığım kadrıyla menülerr kaçmaksızz geriye kalan sabır işi vücudun direniyor su topluyor nebilim herşey etki ediyor ya sen sabrettt bi anda patır patır veririsn kilolarıı inşallah bu duraklamaların az giden gramalrın acısı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…