Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

alınyazım eltim 78 doğumlu ve kaynımdan 2 yaş büyük ve benden saklıyor cnm abimden büyük olduğunu banada 80 doğumluyum diyor bende eşimden duydum 78 doğumlu olduğunu

küçükte değilmiş ama neden böyleyse ? aklı olsa zaten yalan söylemez, kardeşi sende çünkü, hem büyük olsa nolcakki kötü bişeymi?tek oda değil ya büyük olan, benim annemde babamdan büyük.hiç bulaşma tatlım ona , tuhaf bi kadın baksana

Nasıl yani:sinifsinif:

delikafadulden bende bilmiyorum

canım bende eve alışma döneminde korku duydum biraz ama
eşinin şahit olduğu olay ne ki onu anlayamadım?
benim korkum kendi çapımdaydı

anlatayım canım
1. olay göz yanılması dedim üstünde durmadım
banyodaydım duşakabinin arkasında karartı gördüm eşim sandım kendi kendime banyoyada peşimden geliyor diye söyleniyordum baktım hala orda
açtım kabinin kapısını kimse yok.... kapadım karatı da yok... bismillah dedim durandım çıktım.... kocamada anlatmadım üstünde de pek durmadım....
3. olay.....
cmt.iftar için yemek hazırlıyorum ... tezgahta daha önce görmediğim bir yanık izi
baktım baktım el izi sanki mermerin üstüne biri sıcak el basmış çağırdım eşimi
bu daha önce varmıydı ben şimdi gördüm dedim oda bana dediki yok nasıl yaptın bunu dedi bana sinirlendi... (manyakmı ne) sonra bir bez aldım ovdum tabi yanmış çıkmadı
sonra biz bakarken mermerin rengi kendi kendine açılıp eski halini oldı....
ben ve eşim çok sasırdık bana dediki başka birşey oluyor mu burda... bende banyodaki olayı anlattım .... ne olursa bana anlatacaksın dedi....

3. olay bu son bu gece oldu...
yattık eşim hastaydı erken yattık tüm ışıklar kapalı zifiri karanlık neyse dön dön uyuyamadım... bir ara gözlerimi açtım kapadım hani ışığa bakarsında gözünde şimşek çakar gibi olur ya öle birşey oldu bende gözlerimi kırpıştırdım o şimsekler resmen benim yaşlarımda bir kız suratı oldu ne kadar hızlı kırpıştırırsam o kadarnet gördüm kızın suratını sanki benim yastığıma yatmış burun buruna uzanıyorduk .... bismillah dedim döndüm kocişe..... bildiğim duaları okudum
sabahta anlattım ışık yanık olsa normal gözümü aldı hayal gördüm derim ama ışıklar kapalıydı ve daha uyku moduna geçmemiştim.... oda korktu ama dediki düşünme yoktur bişi ..... evlenmeden önce böle şeyler oluyormuydu sana dedi... sanırım beni deli sandı

umarım geçer bunlar ...........:Saruboceq:

hoşbuldumm
keyifler nasıl bakalımm
ayy benm bi sürü işim var düğün hazırlıları hat safhaya ulaştıı ayy napcam benn

canım sizin içinde tatil olmuş olur,antep güzel şehir
bol bol baklava,antep fıstığı, ve kebap yiyin,hem başbaşa kalmış olursunuz
eşim komutana demiş bayramda eşim gelecek diye
dosyan gelsin bakalım demiş
ya bide bayram nedeniyle otobüsler rezervasyon yapmıyor,kiminde yer de kalmamış
napıcam kızlar ya:kedi:
ay strese girdim şimdiden
ek sefer oluyor mu bilginiz var mı?

alınyazım almasına aldım şimdi eltim bozulur yine dimi surat değişir hemen ben bayramlık aldım diye
kaydirigubbakcemile3sositososito

:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

canım ne gördün mesela ben anlamadım

opuyorumnanaktan:kedi:Şeniz:asigim:
opuyorumnanaktan

alınyazım eltim 78 doğumlu ve kaynımdan 2 yaş büyük ve benden saklıyor cnm abimden büyük olduğunu banada 80 doğumluyum diyor bende eşimden duydum 78 doğumlu olduğunu
:bbo:
niye saklıyorsa
yaşıyla ilgili problemleri var sanırım :uhm:

canım sonuçta herkes kendi eşini düşünüyor
mesela görümcem çocuğunu ankarada bıraktı,erken çıkalım dedi.naptı çocuk acaba dedi.
bende biraz geç çıkıp eşimi daha çok görme planları yapıyordum
herkesin sevgi önceliği değişti
biraz içerlemiş olabilirler ama yapacak bişey yok sonuçta

Kızlar biraz işlerim vardı gelemedim yine uzun uzun yazışmışsınız görünüyor
canım hoşgeldin,evet topik bayağı bir ilerliyor kaydirigubbakcemile3

slm güzeller ben geldimm ayy geçmişe bakamadm iyisiniz dimi güzellerr
hoşgeldin canım

Slm kızlar herkese günaydın ben geldim opuyorumnanaktan
aşkım hoşgeldin canım nasılsın?

Kızlar biraz işlerim vardı gelemedim yine uzun uzun yazışmışsınız görünüyor
hoşgeldin canım
alınyazım salladım artık onu gim takar
iyi yapmışsın şeker, boşver :)

alla alla, ya bunlar basit bişeye benzemiyo tabi korkutmak istemem.ben okurken ürperdim çünkü.sebebini araştırmak lazım bi hocaya yada büyüğe sormalı.aklıma sadece şu gedi eşine aşık bir varmıydı ?

kızlar 1 şehit daha vermişiz mafoldumben mafoldumben

Allah Allah..Biz de olmadı böyle birşey.Olursa da sanırım evimde oturamam:bbo:

evet dirimciğim kardeşide 26 yaşında ama bana 23 yaşında demişti yaşla ilgili sorunları var kendisinin

angel nerdesin canım arkadaşım,
alınyazımsın nerde şehit vermişiz
Allah belalarını versin

Gerçekten mi canım ya:gitme:

kahrolsun ya...Yıllardır soyu tükenmedi şunlarınkötükedihüso

deryainci bizdede olmadı hiç bol bol dua et,tüylerim kalktı ya
bende o evde oturamazdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…