alınyazım eltim 78 doğumlu ve kaynımdan 2 yaş büyük ve benden saklıyor cnm abimden büyük olduğunu banada 80 doğumluyum diyor bende eşimden duydum 78 doğumlu olduğunu
Kızlar biraz işlerim vardı gelemedim yine uzun uzun yazışmışsınız görünüyor
slm güzeller ben geldimm ayy geçmişe bakamadm iyisiniz dimi güzellerr
Slm kızlar herkese günaydın ben geldim opuyorumnanaktan
Slm kızlar herkese günaydın ben geldim opuyorumnanaktan
Nasıl yani:sinifsinif:
canım bende eve alışma döneminde korku duydum biraz ama
eşinin şahit olduğu olay ne ki onu anlayamadım?
benim korkum kendi çapımdaydı
canım sizin içinde tatil olmuş olur,antep güzel şehirolsun canım alcan tabi, eşinin öyle düşündüğünü tahmin etmiştim, hazır para puanda varken al tabi, yen gelin :)
eve onada şükür :))
dirimim antebi sormuştun cevap vermeyi unutmuşum canım çok özür dilerim, üniv.den ev arkadaşımın düğünü varda koçişle oraya gitcez.aslında kayınvalideyle görüşmemek adına iyi bahane, ondan sonraki haftada akrbaların düğünü var oraya gitcez, sonra geleceği haftada yıldönümümüz için tatile :) anneside kudurur artık iyice :))
kaydirigubbakcemile3sositosositoalınyazım almasına aldım şimdi eltim bozulur yine dimi surat değişir hemen ben bayramlık aldım diye
:jeyyar:kaydirigubbakcemile3olsun canım bende sizin yerinizde olsam bende alırdım
ben bu bayram pek kimseye gitmicem
gitsemde onların görmediği yeni kıyafetlerden birini giyerim artık :)
ikimizinde arkadaşları ve 1 i hariç hepsi kız ve çok samii arkadaşlarımdı
ama napalım kendimizle ilgilencez artık
neyseki anlayşlıdırlarda
sadece hepsi bekar
bana soracakları soruları çok olacaktır sanırjm
o yüzden koçişten ayırabilirler bir süre :))
beğenmişlerdir bence
koçişinde benden
bende hiç bir şekeilde yiyemem o maddeyi delikafadulden
canım ne gördün mesela ben anlamadımkızlar birşey soracağım
ilk evlendiğiniz zaman
evde garip şeyler hissedip korktuğunuz oldu mu?
benim 1 hafta içinde 3 garip şey yaşadım dua okuyup duruyorum akşamları düşünmememye çalışıyorum ama üst üste gelmeye başledı
birine eşimde sahit oldu bundan sonra ne olursa anlatacaksın diyor ben ona anlatmıyordum
göz yanılgısı falan die düşünüyordum....
ama beraber görünce o da bi rahatsız oldu
ilk evlendiğin zaman olur dedi annem dua oku dedi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:kedi:Şeniz:asigim:
:bbo:alınyazım eltim 78 doğumlu ve kaynımdan 2 yaş büyük ve benden saklıyor cnm abimden büyük olduğunu banada 80 doğumluyum diyor bende eşimden duydum 78 doğumlu olduğunu
canım sonuçta herkes kendi eşini düşünüyorbencede nerde o düşünce bizde ...
evet neyseki beraber uyuyabileceğiz :)
ayrılınca bi romantik oluyolar aten :)
canım ben olmazlar diye düşünürdüm hep
hayatın gerçeklerinden biri bu işte
ne kadar iyide olsalar içten ,içe bozuluyolarmış
ama sen neden kırasın ki onları ?
görümcende olsa oda kayınvalidesiyle değil eşiyle olurdu
bence hiç bunları düşünme
bi açıklamada yapma
çünkü herkes bizler kadar ince düşünmeyebiliyo
sonra biz üzülüyoruz
söylediklerimizle kendimizi kötü ediyoruz
kırılacak bişey yok yani
sadece sen değil herkes böyle yapardı
hatta ben tek başıma bile gitmek isterdim yani
şükretsinler sana :))
canım hoşgeldin,evet topik bayağı bir ilerliyor kaydirigubbakcemile3Kızlar biraz işlerim vardı gelemedim yine uzun uzun yazışmışsınız görünüyor
hoşgeldin canımslm güzeller ben geldimm ayy geçmişe bakamadm iyisiniz dimi güzellerr
aşkım hoşgeldin canım nasılsın?Slm kızlar herkese günaydın ben geldim opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımKızlar biraz işlerim vardı gelemedim yine uzun uzun yazışmışsınız görünüyor
iyi yapmışsın şeker, boşver :)alınyazım salladım artık onu gim takar
delikafadulden bende bilmiyorum
anlatayım canım
1. olay göz yanılması dedim üstünde durmadım
banyodaydım duşakabinin arkasında karartı gördüm eşim sandım kendi kendime banyoyada peşimden geliyor diye söyleniyordum baktım hala orda
açtım kabinin kapısını kimse yok.... kapadım karatı da yok... bismillah dedim durandım çıktım.... kocamada anlatmadım üstünde de pek durmadım....
3. olay.....
cmt.iftar için yemek hazırlıyorum ... tezgahta daha önce görmediğim bir yanık izi
baktım baktım el izi sanki mermerin üstüne biri sıcak el basmış çağırdım eşimi
bu daha önce varmıydı ben şimdi gördüm dedim oda bana dediki yok nasıl yaptın bunu dedi bana sinirlendi... (manyakmı ne) sonra bir bez aldım ovdum tabi yanmış çıkmadı
sonra biz bakarken mermerin rengi kendi kendine açılıp eski halini oldı....
ben ve eşim çok sasırdık bana dediki başka birşey oluyor mu burda... bende banyodaki olayı anlattım .... ne olursa bana anlatacaksın dedi....
3. olay bu son bu gece oldu...
yattık eşim hastaydı erken yattık tüm ışıklar kapalı zifiri karanlık neyse dön dön uyuyamadım... bir ara gözlerimi açtım kapadım hani ışığa bakarsında gözünde şimşek çakar gibi olur ya öle birşey oldu bende gözlerimi kırpıştırdım o şimsekler resmen benim yaşlarımda bir kız suratı oldu ne kadar hızlı kırpıştırırsam o kadarnet gördüm kızın suratını sanki benim yastığıma yatmış burun buruna uzanıyorduk .... bismillah dedim döndüm kocişe..... bildiğim duaları okudum
sabahta anlattım ışık yanık olsa normal gözümü aldı hayal gördüm derim ama ışıklar kapalıydı ve daha uyku moduna geçmemiştim.... oda korktu ama dediki düşünme yoktur bişi ..... evlenmeden önce böle şeyler oluyormuydu sana dedi... sanırım beni deli sandı
umarım geçer bunlar ...........:Saruboceq:
delikafadulden bende bilmiyorum
anlatayım canım
1. olay göz yanılması dedim üstünde durmadım
banyodaydım duşakabinin arkasında karartı gördüm eşim sandım kendi kendime banyoyada peşimden geliyor diye söyleniyordum baktım hala orda
açtım kabinin kapısını kimse yok.... kapadım karatı da yok... bismillah dedim durandım çıktım.... kocamada anlatmadım üstünde de pek durmadım....
3. olay.....
cmt.iftar için yemek hazırlıyorum ... tezgahta daha önce görmediğim bir yanık izi
baktım baktım el izi sanki mermerin üstüne biri sıcak el basmış çağırdım eşimi
bu daha önce varmıydı ben şimdi gördüm dedim oda bana dediki yok nasıl yaptın bunu dedi bana sinirlendi... (manyakmı ne) sonra bir bez aldım ovdum tabi yanmış çıkmadı
sonra biz bakarken mermerin rengi kendi kendine açılıp eski halini oldı....
ben ve eşim çok sasırdık bana dediki başka birşey oluyor mu burda... bende banyodaki olayı anlattım .... ne olursa bana anlatacaksın dedi....
3. olay bu son bu gece oldu...
yattık eşim hastaydı erken yattık tüm ışıklar kapalı zifiri karanlık neyse dön dön uyuyamadım... bir ara gözlerimi açtım kapadım hani ışığa bakarsında gözünde şimşek çakar gibi olur ya öle birşey oldu bende gözlerimi kırpıştırdım o şimsekler resmen benim yaşlarımda bir kız suratı oldu ne kadar hızlı kırpıştırırsam o kadarnet gördüm kızın suratını sanki benim yastığıma yatmış burun buruna uzanıyorduk .... bismillah dedim döndüm kocişe..... bildiğim duaları okudum
sabahta anlattım ışık yanık olsa normal gözümü aldı hayal gördüm derim ama ışıklar kapalıydı ve daha uyku moduna geçmemiştim.... oda korktu ama dediki düşünme yoktur bişi ..... evlenmeden önce böle şeyler oluyormuydu sana dedi... sanırım beni deli sandı
umarım geçer bunlar ...........:Saruboceq:
hoşgeldin canım
iyi yapmışsın şeker, boşver :)
alla alla, ya bunlar basit bişeye benzemiyo tabi korkutmak istemem.ben okurken ürperdim çünkü.sebebini araştırmak lazım bi hocaya yada büyüğe sormalı.aklıma sadece şu gedi eşine aşık bir varmıydı ?
kızlar 1 şehit daha vermişiz mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?