Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ya bende seven biri değilim sanırım
daha hiç saçımı boyatmadım :kedi:
cesaret yok cesaret

Dirimcim boyatma sakın tatlım.Bir boyatırsan devamı geliyor.Ben çok pişmanım.Saçlarım mahvoldu resmen boyatmaktan:gitme:

Dirimcim boyatma sakın tatlım.Bir boyatırsan devamı geliyor.Ben çok pişmanım.Saçlarım mahvoldu resmen boyatmaktan:gitme:
öyle canım ya bide benim saçlar simsiyah
kahve felan da değil
düşünsene boyandığını
dipten siyah siyah akannehir
ancak beyazlarsa artık
boyatırım,evlendikten sonra zaten saçıma 1-2 tane ak düştü klava:

GUNAYDIN JAZMİNCİM geçiktim biraz kusura bakmayın uyuya kalmışımda iyiyim şekerim saol :kedi:

gunaydın dirimim tşk ederim cnm :kedi:

ya bende seven biri değilim sanırım
daha hiç saçımı boyatmadım :kedi:
cesaret yok cesaret

aynen canım ya
millet saçını renkten renge sokar
ben de tık yok:)))
hep korkarımm:kedi:

bencede tatlışş
ben aslında saçımı boyatmadan aralarına katmak istiyorum renkler ama sonrada korkuyorumm hep bakım isteyecek şimdi yıka ve çık şeklindede gayet güzel saçlarımm
birde boyalı saçların hep makyaj istediğini söylerler ya korkuyorumm:kedi:

ANGEL sen nasılsın_? iyisin inşallah görüşemiyoruz hiç hayırdır ayranmı içtik yoksa bizde :)

pınar noolllduuuuuuuuuuuuu:)

(cem yılmaz versiyonu) :))))))

angel:
dizi olayından sonra bi soğukluktur aldı başını gidiyor iki yabancı gibiyiz ben sevmem öle yabancı yabancı durmayıda sen seviyorsan bişey diyemem tabiki canım

Resim nasıl eklenir?
*Resim büyükse Bilgisayarım-Donatılar-Paint bölümüne gireceksin,gözattan resmi bulup aç diyeceksin sonra Resim Eğrilt bölümü var üstte ona tıklayıp %20-%20 i işaretleyeceksin.

Sonracığımıma google a image yazacaksın
Çıkan linki tıklayıp browse diyeceksin,resmi ekleyeceksin sonra alttaki Start Upload butonumu tıklayacaksın.
Aşağıdaki yani resmin hemen altındaki linki kopyalayıp buradaki msj bölümünün üstünde dağ gibi bir işaret var onu tıklayıp çıkan htttp yi silip kopyaladığın linki yapıştıracaksın.

Dirimcim ve angelcim asla boyatmayınnnnnnnnnnnnnnnnn:):)

Evet angelim gördüm Beşir...Yakalandı uyuslar:)

GUNAYDIN JAZMİNCİM geçiktim biraz kusura bakmayın uyuya kalmışımda iyiyim şekerim saol :kedi:

gunaydın dirimim tşk ederim cnm :kedi:
nasılsın canım?

canım benim ruh ikizim opuyorumnanaktan
canım ya sana rep gönderemiyorum :sm_confused:

Ayyy pokacım pınar ın albümüne gireceğime seninkine girmişim ne iyi etmişim pek güzelsin maşallah tü tüüü nazar değmesin

Gözlerin lens mi orjinal mi :))))))))

Son düzenleme:
Ayyy pokacım pınar ın slbümüne gireceğime seninkine girmişim ne iyi etmişim pek güzelsin maşallah tü tüüü nazar değmesin

canım benimmmm çok ama çok teşekkür ederim mısracımmm.
o senin yansımandırrr :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…