Evet canım.Bir de pedagog gelmişakannehir
Canım;ama bunu belki Cem bile bilemezdi.Yani yarın insanın başına neler gelebileceğini bilemeyiz kiBir anlık kıskançlık krizi imiş!Keşke ben ölseydim demiş.....Keşkeeeeeeeee ölseydiiii,yaşamasına izin bile verilmesinkötükedihüso
tamam canım bende bakarım onlara
gidiyim bi lahmacun yiyecem
baklava, içli köfte, fıstık
desemde inanma hepsini asla yiyemem
hele içli köfteyi hiç yiyeme çünkü soğan var kötükedihüso
ya dirim stickerları nerden alabiliriz ucuzundan biliyomusun
gönderim sanada 1 porsiyon , olmazmı kaydirigubbakcemile3of off olsa da yesek yaaa
yerinde yemek başka oluyor valla
canım koçtaş da vardır sanırım
ama arkadaşlar pahalı diyor
bilmiyorum ki ankamallde tepehome felan var
ama ben hiç hörmedim sticker
gönderim sanada 1 porsiyon , olmazmı kaydirigubbakcemile3
ya bende bakıyorum oralara ama neden göremiyorum
ya ben kesin körüm vallaa delikafadulden
canım patlıcan kebabı,lahmacun,çağdaş diye bir baklavacısı var. orda kare baklava yiceksinopuyorumnanaktan,mantı,yuvarlama,beyran çorbası,analı kızlıof off olsa da yesek yaaa
yerinde yemek başka oluyor valla
canım tabiki yarınımız belli değil ama bu olay silahla vurma değil, bıçaklama değil, testereyle boynunu kesiyo, insan bir damla kanı görünce vazgeçerdi bu işten, sonrası hep azap olacak , orda öldürmekten vazgeçebilirdi bişeyler yapabilirdi yani, bu herkesin yaşayacağı bi kıskançlık değil, msn deki yazılara bakılırsa bu çocuktan beklenebilecek bişeymişki, bence bu olay çok farklı herkesin yapmayı göze alamayacğı türden
bizde bu yasalr olduktan, onlarda da para olduktan sonra az bi cezayla yırtar bencedeOffff ama bence o kadar da büyük bir ceza almayacak göreceksiniz...
Koçtaş'ta kutuların içinde canım.Aynı stickerlar D&R'da da varzemuszemus
gönderim sanada 1 porsiyon , olmazmı kaydirigubbakcemile
canım patlıcan kebabı,lahmacun,çağdaş diye bir baklavacısı var. orda kare baklava yiceksinopuyorumnanaktan,mantı,yuvarlama,beyran çorbası,analı kızlı
alınyazımsın soğanı sevmiyor ama birde içli köfte
ben et yemekten bıkmıştım orda
son günler hep paso mantı,yuvarlama çorbası içiyordum
bizde bu yasalr olduktan, onlarda da para olduktan sonra az bi cezayla yırtar bencede
canım peki fiyatlar nasıl biliyomusun
bence büyük bir ceza alacak,medyadan halktan çekiniyorlarOffff ama bence o kadar da büyük bir ceza almayacak göreceksiniz...
valla ben ne zamandır gitmiyorum alışveriş merkezlerinegönderim sanada 1 porsiyon , olmazmı kaydirigubbakcemile3
ya bende bakıyorum oralara ama neden göremiyorum
ya ben kesin körüm vallaa delikafadulden
D&R dede mi var?alınyazımsın D&R nerde var ankarada?Koçtaş'ta kutuların içinde canım.Aynı stickerlar D&R'da da varzemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...uzerine-burcuozgenin-mutevazi-malikanesi.html
kızlar şu eve bakın ne kadar şirin sade ve hoş
canım patlıcan kebabı,lahmacun,çağdaş diye bir baklavacısı var. orda kare baklava yiceksinopuyorumnanaktan,mantı,yuvarlama,beyran çorbası,analı kızlı
alınyazımsın soğanı sevmiyor ama birde içli köfte
ben et yemekten bıkmıştım orda
son günler hep paso mantı,yuvarlama çorbası içiyordum
nasıl bir cinnet geçirmişki dediğin gibi bıcaklma değil testereyle paramparça ediyor
anlamıyor ya
Offff ama bence o kadar da büyük bir ceza almayacak göreceksiniz...
bence büyük bir ceza alacak,medyadan halktan çekiniyorlar
kaç aydır yakalayamadılar
ama sonra afla iyi durumdan felan kısaltacaklar
valla ben ne zamandır gitmiyorum alışveriş merkezlerine
eşimi bekliyorum opuyorumnanaktan
D&R dede mi var?alınyazımsın D&R nerde var ankarada?
tunalıda varmıydı yanlışmı hatırlıyorum
ya uyuz oldum şu kuruma
benim dışımda herkes görüyor sanırım
MUTLUUUUUUUUUUUUUuu nerdesin şeker
dediklerinin tadına bakayım inş fırsatımız olursa kaydirigubbakcemile3
bencede dalaveresibu işin, cinnet dediğin anlıktır, odunu bile testeryle kesmeye kalksan 10 dk alır
bir canlıyı nasıl kesebiklirki ? onun bağrışlarını çığlıklarına aldırmadan nasıl keser, bu cinnet değil alalaen psikopatlık
ALLAH BÖYLESİYLE KARŞILAŞTIRMASIN KİMSEYİ
benim demem şu ; insan karşısındakinin halini tavrını hisseder ya, işte pisi pisine bi ölüm, yazık ya hem kıza , hem aileye
ya ramazan ramazan acıktım yagönder canım gönder
et yemekten bıkılır mı bea kaydirigubbakcemile3
ben bundan 5-6 yıl önce iki defa gitmiştim
harikaydı
aklımda kalan tek şey yemekler zaten cokacimcoook
güzel olan yani normalde bir oturuşta bir tabak tatlı yiyemezsin hemen keser
ama orda koskoca porsiyonu rahatlıkla yiyebiliyorsun
kesmiyor hiç
ama ramazan ramazan olmaz ki yaa :bbo:
bence büyük bir ceza alacak,medyadan halktan çekiniyorlar
kaç aydır yakalayamadılar
ama sonra afla iyi durumdan felan kısaltacaklar
valla ben ne zamandır gitmiyorum alışveriş merkezlerine
ya uyuz oldum şu kuruma
bak yasminn
hürriyetin haberinden alntı
Ceza kanunu hükümlerine göre Cem Garipoğlu'nun alabileceği en ağır ceza 24 yılı geçemiyor. Garipoğlu'na 18 den küçük yaştaki kişileri bağlayan kanun maddesi hükümleri uygulanacak.
Buna göre Garipoğlu, "ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını" öngören suçtan suçlu bulunursa bu ceza en az 18 en çok 24 yıl olarak uygulanacak.
Mahkeme, Cem Garipoğlu'nun işlediği suçun karşılığının "müebbet hapis cezası" olduğuna hükmederse bu ceza yine 18 yaşından küçüklere uygulanan yasaya göre verilecek ve bunun karşılığı ise en az 12 en çok 15 yıl olacak.
Bugün adliyeye sevkedilmesi beklenen Cem Garipoğlu'nun sorgulama ve soruşturması da yine 18 yaşından küçük şüphelilelir kapsayan yasa hükümlerine göre olacak.
yerimseniben anlaştık yerimsenibengönder canım gönder
bencede Allah paraya bakmaz,oda zaten bu vicdan azabıyla anlamaz yaşadığınıdaCanım maalesef ki öyle :gitme:Burada yırtabilir;ama bu dünyanın birde diğer tarafı var.Allah paraya bakmazlmaz:
D&R'da da aynı canım hep 50-50 TL arası.Ben Ikea'dan 24,50'ye aldım stickerımı ve içinde 4 parça vardı.
bende ankarada alışveriş merkezlerine gidemiyorum eşim olmadığı içinvalla ben ne zamandır gitmiyorum alışveriş merkezlerine
ya uyuz oldum şu kuruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?