E EU2 Ziyaretçi 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.621 dirim .!.: ben :umursamaz::dilcikar: Genişletmek için tıkla...
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.622 jazmin .!.: Ben geldim Genişletmek için tıkla... noldu sekerim sanaaaaaa nerelerdesinn
E EU2 Ziyaretçi 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.623 aLiNyAziMsIn .!.: pokişim hayırdır tatlım yaa yağmurda falanmı kaldın yoksa beyus hoşgeldin mutlu nerelerde bugün yaa jazmin canım neden yazmıyosun bişeyemi sıkıldın yoksa Genişletmek için tıkla... pokahontas .!.: bayramda o yağmuru yedim sanırım ondan Genişletmek için tıkla... _angel .!.: bende pokacım(( güle güle canım hadi yat dinlenn Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canlarım.Dikkat edin kendinize.Adaçayı falan için sıcak sıcak limonlu.. Gerçekten mutlu nereerde ya...:1rolleyes:
aLiNyAziMsIn .!.: pokişim hayırdır tatlım yaa yağmurda falanmı kaldın yoksa beyus hoşgeldin mutlu nerelerde bugün yaa jazmin canım neden yazmıyosun bişeyemi sıkıldın yoksa Genişletmek için tıkla... pokahontas .!.: bayramda o yağmuru yedim sanırım ondan Genişletmek için tıkla... _angel .!.: bende pokacım(( güle güle canım hadi yat dinlenn Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canlarım.Dikkat edin kendinize.Adaçayı falan için sıcak sıcak limonlu.. Gerçekten mutlu nereerde ya...:1rolleyes:
E EU2 Ziyaretçi 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.624 pokahontas .!.: noldu sekerim sanaaaaaa nerelerdesinn Genişletmek için tıkla... Bugün kafayı yedim şekerim.Çok yoğun burası....Evrakları yetiştirme çabası içindeyim
pokahontas .!.: noldu sekerim sanaaaaaa nerelerdesinn Genişletmek için tıkla... Bugün kafayı yedim şekerim.Çok yoğun burası....Evrakları yetiştirme çabası içindeyim
haktann Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2009 2.375 0 116 Ankara 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.625 noluyo burda bakim ben alışverişimi yaptım geldim karnıbahar aldımkaydirigubbakcemile3
A aLiNyAziMsIn Ziyaretçi 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.626 dirim .!.: ben :umursamaz::dilcikar: Genişletmek için tıkla... dirimim sen nerelerdeydin bakim öyle kaçaklık yok kızarım baakkkkk :jeyyar:
dirim .!.: ben :umursamaz::dilcikar: Genişletmek için tıkla... dirimim sen nerelerdeydin bakim öyle kaçaklık yok kızarım baakkkkk :jeyyar:
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.627 haktann .!.: noluyo burda bakim ben alışverişimi yaptım geldim karnıbahar aldımkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... afiyet olsun sekerim. çok severim karnabaharı:
haktann .!.: noluyo burda bakim ben alışverişimi yaptım geldim karnıbahar aldımkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... afiyet olsun sekerim. çok severim karnabaharı:
E EU2 Ziyaretçi 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.628 haktann .!.: noluyo burda bakim ben alışverişimi yaptım geldim karnıbahar aldımkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... Karnıbahara bayılırım
haktann .!.: noluyo burda bakim ben alışverişimi yaptım geldim karnıbahar aldımkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... Karnıbahara bayılırım
dirim Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 12.350 1.662 773 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.629 aLiNyAziMsIn .!.: dirimim sen nerelerdeydin bakim öyle kaçaklık yok kızarım baakkkkk :jeyyar: Genişletmek için tıkla... firmadan geldiler 2 saat oturdu odada ya hayret yane klava:
aLiNyAziMsIn .!.: dirimim sen nerelerdeydin bakim öyle kaçaklık yok kızarım baakkkkk :jeyyar: Genişletmek için tıkla... firmadan geldiler 2 saat oturdu odada ya hayret yane klava:
haktann Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2009 2.375 0 116 Ankara 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.630 o zaman bu akşam hepberaber bize geliiiiiiiiincokacimcoook
E EU2 Ziyaretçi 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.631 haktann .!.: o zaman bu akşam hepberaber bize geliiiiiiiiincokacimcoook Genişletmek için tıkla... Karnıbaharlarımızı da akıp gelelim;ama hepimize yetmezkaydirigubbakcemile3
haktann .!.: o zaman bu akşam hepberaber bize geliiiiiiiiincokacimcoook Genişletmek için tıkla... Karnıbaharlarımızı da akıp gelelim;ama hepimize yetmezkaydirigubbakcemile3
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.632 ne yenir yaaa kaşarlı filann:)
BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 13.358 47 208 38 Afyon 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.633 merhaba kızlar ben geldim nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun
E EU2 Ziyaretçi 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.634 mutlukız .!.: merhaba kızlar ben geldim nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin canım a.s. Seninde mübarek olsun hayatım.... Nerelerdeydin?
mutlukız .!.: merhaba kızlar ben geldim nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin canım a.s. Seninde mübarek olsun hayatım.... Nerelerdeydin?
dirim Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 12.350 1.662 773 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.635 mutlukız .!.: merhaba kızlar ben geldim nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun Genişletmek için tıkla... canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun nasıl oldun? neden geç kaldın canım? merak ettim
mutlukız .!.: merhaba kızlar ben geldim nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun Genişletmek için tıkla... canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun nasıl oldun? neden geç kaldın canım? merak ettim
A aLiNyAziMsIn Ziyaretçi 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.636 dirim .!.: firmadan geldiler 2 saat oturdu odada ya hayret yane klava: Genişletmek için tıkla... maşallah yaniii haktann .!.: o zaman bu akşam hepberaber bize geliiiiiiiiincokacimcoook Genişletmek için tıkla... geliyoruz ozaman yemekeleri çok yap olurmu :) mutlukız .!.: merhaba kızlar ben geldim nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun Genişletmek için tıkla... nerelerdesin tatlım merak ettik seni geçmiş bayramın mübarek olsun seninde
dirim .!.: firmadan geldiler 2 saat oturdu odada ya hayret yane klava: Genişletmek için tıkla... maşallah yaniii haktann .!.: o zaman bu akşam hepberaber bize geliiiiiiiiincokacimcoook Genişletmek için tıkla... geliyoruz ozaman yemekeleri çok yap olurmu :) mutlukız .!.: merhaba kızlar ben geldim nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun Genişletmek için tıkla... nerelerdesin tatlım merak ettik seni geçmiş bayramın mübarek olsun seninde
haktann Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2009 2.375 0 116 Ankara 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.637 yeter şekercim yeter sevgiyle yapıldıktan sonra her yemek bereketlenirkaydirigubbakcemile3 siz gelin hoşgeldın mutlucum
yeter şekercim yeter sevgiyle yapıldıktan sonra her yemek bereketlenirkaydirigubbakcemile3 siz gelin hoşgeldın mutlucum
BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 13.358 47 208 38 Afyon 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.638 hoşbulduk cnm işlerim yoğundu moralimde bozuk olduğu için girmedim ama moralimi yüksek tutmam gerek bugün eşimin doğum günü
hoşbulduk cnm işlerim yoğundu moralimde bozuk olduğu için girmedim ama moralimi yüksek tutmam gerek bugün eşimin doğum günü
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.639 mutlucum hoş geldin hayatım :)
BenMutluKiz SeNi SeViYoRuM... Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 13.358 47 208 38 Afyon 23 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #3.640 hoşbulduk canlarım nasılsınız merak ettirdiğim için özür dilerim hepinizden