Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

GÜNAYDIN POKACIM VE TATLI RÜYACIM.

Tatlı rüya çok rahat bulabilirsin cnm o tarz dekorasyon objelerini,son 6 aydır adım attığın her yerde var ben epeyce zorlanmıştım bulmak için.

antalya merkezi bilmediğimizden biz bulamadık...çok aradık...neyse senin söylediğin yerleri not ettim...şubat tatilinde alırım..başka yerlerde de görürsen bana haber verir misin?
sanırım sen o tarihlerde izmir de olacaksın.. tabi bende bir ara ailemin ynına izmir e giderim...sizlerle şehirlerimiz kesişiyor...
bugün topiğimiz çok sessiz...yalnız kaldım...
angel çok geçmiş olsun...genelde benimde çok ağrım olur..seni çok iyi anlıyorum...hemen bir havluyu ütüler sıcak sıcak karnıma koyarım..tekrarlarım...işe yarıyor...
poka bugün iyice gezdim...eğer nevresim tarzı şeylere ihtiyacın varsa hemen söylüyeyim.yeni açılan 212 .nin sel basan yerde yanında fabrika satış mağazaları var...orda sarar a girdim...pamuk saten sarev nevresimler150 liradan 60 lira ya satıyorlar..normal nevresimler 40 liraydı..çift kişilik ilgilenirsen haberin olsun...resmini bulursam eklerim...başka varmıydı istanbul da oturan?

slm canım nasılsınn
bugün kimse gelmemiş
haftasonu gezmeleri derken boş kalıyor burası....

Nbr deryacım bugün nasılsın?

Tatlırüyacım tabiki gördüğüm yerler hakkında seve seve bilgilendiririm seni.
Nevresimlerde gerçekten çokkkkkkkkk ucuzmuş,evli bayanların en çok işine yarayan şeyler ne güzel,ihtiyacın varsa hemen alsaydın cnm

canımın içi bende evdeyim bugün
gece regl sancım fenaydı çok sancılandımmafoldumben
işe gidemedim
şimdi azcık kendime geldimm
sana bakıp hbr vereyim dedim

Ben de şimdi seni arayacaktım cnm benim çok merak etmiştim geçmiş olsun.Adaçayı varsa iç lütfen,bir de her zaman söylediğim gibi ağrı kesici değil kas gevşetici iç tatlım çok farkedecek inan

merhaba deryainci...kaydirigubbakcemile5
mısa hemen bir tane aldım...dayanamadım..aslında ihtiyacım yoktu..fiyatı uygun olunca ve tam istediğim gibi birşey bulunca dayanamadım...aldığım nevresimin sitesinde resmi var .ama resmi kopyalayamıyorum....size ne yazık ki gösteremiyeceğim...

Evet cnm regl ağrılarının en iyi çözümü kas gevşetici ilaçlar bende 30 yaşımdan sonra çok yakın bir arkadaşımın dr eşi sayesinde öğrendim.Aslında o çektiğimiz ağrılar bilinenin aksine kaslardanmış kesinlikle tavsiye ederim cnm.

Nevresim alarakta çok iyi yapmışsın ben çok seviyorum değişik değişik kullanmayı:)))))
Ne renk aldın?

Birde şunu merak ettim şimdi siz evi kurdunuz mu Kumluca da?

şuana kadar aldığım nevresimler hep cıvıl cıvıldı..bu sefer ağır takıldım...siyah ve griden oluşuyor...
evet canım kumluca da evi kurduk...

Tatlırüya sarev di değil mi markası?
Şimdi sitesine girdim 1 ve 16 favorim birde 30 .
Battaniyelerden de 3 tam benim yatak odama göre 4 cüde çokkkkkk şeker bayıldım.
Uyku setleri ve yatak örtüleri benim yatağa uymuyor japon tarzında yatak olduğu için

Borçlarım birazazalsın alacağım bende

Son düzenleme:

iyiyim canım çok sağol sen nasılsın
annemlerdeyim oturuyoruz....
:)))))))

merhaba canımmm:1hug:

regl ağrılarına kas gevşetici gerçekten iyi mi geliyor son 2 senedir ilk yataktan çıkamıyorum denerim bende doktor bile çağre bulamıyor yürüyemiyorum inşallah bu çağre olur her ay birgün ölüyorum.......

dur bir bakayım hemen beğendiklerine..benim aldığım 7. sıradaki...çiçekleri griydi...kaydirigubbakcemile5

mısra hemen baktım..özellikle 1.ve16.süper:lepi:..zevkli hatunsunyerimseniben....ama orda kalmamıştı...olsaydı iflas ederdim.:bbo:..

battaniye demişken size bir marka önereyim...dormina markasının kabartmalı battaniyeleri var...bildiğimiz sıradan battaniyeler gibi değil...süperler....ihtiyacı olan mutlaka baksın derim kesin alırsınız..

o kadar çok nevresim takımı varki evde daha ambalajları açılmamışşimdilik yeni alamıyorum
ama bakıncada içim gidiyor o yüzden bakmamaya gayret ediyorum :)))
canım güle güle iyi günlerde kullan inşallah

Tatlı rüyacım biliyorum o battaniyeleri ben renkleride süper ama ben çok önceden çeyiz alışverişimi bitirdiğim için almamıştım.

Bu arada gecikmeli yazıyorum çünkü ev resimlerim baya büyükmüş uyardılar küçültmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…