Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

jazminciğim inan hiç bukadar üzüldüğünü anlayamadım
bize hiç yansıtmadın canım ((
canım arkadaşların dediği gibi biz daha hamile kalıp kalamayacağımızı
bile bilmiyoruz,belki aynı problem bizdede olacak
en azından sen denedin gördün
hamilelik süpriz oldu senin için
bilmiyordun bile
şimdi daha dikkatli,doktor kontrolünde hamile kalıcaksın
hem senin hemde çocuğun için bu daha iyi değil mi?
hiç bebeği olamıyanlar var canım en azından sen bebeğinin olabileceğini biliyorsun artık

Sağol mutlucum.Evet hayır vardır diyerek avutuyorum zaten hep kendimi..

Şimdi eşimde bunu söyleyince yani istemediğini şimdilik çok moralim bozuldu

off jazmincim ya valla gözlerim doldu bilmiyordum bebeğini kaybettini.ama üzülme ne olursun rabbim nasip eder tekrar inşallah isteyen herkeze.sabret canım benim.dünyanın sonu değil.

Üzmek değildi amacım kimseyi canım İnşallah canım.Allah kimseye yaşatmasın asla..

jasmin yapma bitanem kendini toplamaya çalış kendini toplaki tekrar anne ol bitanem moralini bozma lütfen cnm

:teselli:

Evet belki de haklısın haktancım.Bebeğimiz belki de olunca herşey düzelmeyecekti.Daha da zorlaşacaktı..Ama bu acı yer etti bende.Ne kdar kimseye bu durumu çaktırmasam da gülsem de içim ağlıyor işte...

canım benimyaa
sen çok iyi bir eşsin ve çokta iyi bir anne olacaksın inan buna

Ne kadar güzel söylemiş arkadaşın.Umarım benim içinde geçerlidir bu...

Dedim ya..Kimseye yaşadığım acıyı çaktırmadım.Hep içimde yaşadım.Eşim bile bu kadar üzüldüğümü bilmiyor belki de.Günlerce yataktan çıkmak istemedim...Ağladım geceler boyunca...
Sadece şunu diyorum canım Allah kimseye asla yaşatmasın asla:Saruboceq:

canım benimyaa
sen çok iyi bir eşsin ve çokta iyi bir anne olacaksın inan buna

Canım çok sağol.İnşallah canım ya.Sen de artık tedirginliğini at üstünden seni de üzdüm demi:çok üzgünüm:

yok canım görmedim sanırım sayfalar çabuk ilerlediğinden hemen geçmişe dönüyorum canım çok afedersin
önemli değil canım
sadece geçmiş olsun demiştim
Bencede jnazın dediği gibi çok iyi şirin mi şirin bir anne olacaksın
canım içine atma,üzüntülerini paylaş eşinle
senin ne kadar çok üzüldüğünü bilmiyordur
senin bebek istediğini de bilmiyor

ay canım benimmm çok teşekkür ederim hayatım umarım artık geçer ağrılarımmm

evet canolar işler yoğun baya
sekteterlikte olduğumdan dolayı...

jasminim neden bu kadar üzülüyosun ki hayatım en azından şunu öğrenmiş oldun ki hamişle kalabailiyorsun bak bana ameliyat oldum 4 ay geçti tık yok doktorlar 1 sene bekliyeceksin dedi
sağlığın yerinde çok şükür gençsin güzelsin:))
kocişinde seni çok seviyor sen de onu böle arada oluyor hepimizin başında hangimizin tartışmasız günü geçiyorki ama onlarsız da olamayacağımız aşikar dimi,
sıkma canını Allah a sığın dua et bol bol O bizim yardımcımız umut kesersek olmaz işte yaşayamayız hayatımm

alınyazım dirimcim haktancım jnazcım mutlucum mısarcım kekulacım öpüyorum hepinizi

rabbim nasip eder inşallah en iyi zamanda.bende korkuyorum ya olmazsa diye ama yinede doğum kontrol hapı içiyorum.düzlüğe çıkmadan gelmesin bebeiş diye.ama içimdede hep korku var.rabbim kimseyi korktuna uğratmasın.

Sağol canım,inşallah:Saruboceq:

Onu da üzmek istemiyorum canım.Çünkü biliyorum ki o benden de daha çok üzülür

canım yaşadığın durum hiç kolay değil dedimya biz sadece anlamaya çalışırız ama böyle devam edemezsin insan beyni en kötü şeyleri bile unutmaya programlanmıştır ki acıyla yaşamasın hayata devam etsin diye
ama bunu sürekli kendine hatırlatırsan ve kendini suçlarsan hem hayatı elinden kaçırırsın hem evliliğini yoluna sokamazsın en önemlisi ise kendi sağlığını kaybedersin

hayatta insanın başına heran herşey gelebilir
bundan sonra kendini kötye şartlama herşeyin daha guzel olacagına ve herşeyde mutlaka bir hayır olduguna inan

baktınki kendin başedemiyosun bir psıkologa ya da psikiyatr a git hayatım
ama bir an önce bu ruh halinden kurtul
daha yolun çok başındayız hepimiz canım benim ve unutma hep yanındayız....

Evet canım biliyorum.Sadece bu var elimde avuntu zaten.

Dua etmem mi inan hergün hem kendim için hem de sizler için ediyorum.İnşallah Allah kimseyi bu sevgiden yoksun bırakmaz..:Saruboceq:

Canım sakın umutsuzluğa kapılma
:1no2:

İyi ki varsınız zaten,sizler olmasanız çoktan ruh sağlığım gitmişti.Çünkü beni kim anlayabir ki...En yakın arkadaşlarım bile o gün belki de üzülmemem için de olabilir.Ne güzel içebileceksin dedi.Şok oldum ya...Ben burda acı yaşarken o içkiden,eğlenceden bahsetti...

Dediğim gibi iyiki varsınız canlarım:1hug:

pokahontes canım ya halk bankın sınavına girsemmi girmesemmi kararsızım.abimde halk bankasında boşver napacan bayana göre değil banka diyo.bende napcamı bilmiyorum.

canım arkadaşım önemli olan senin üzülmemen
inan geçecek bugünlerde
kötü bir örnek olacak ama ablam 3 bebeğini kaybetti hemde 3-4 aylıklardı
ama şimdi dünya tatlısı bir kızı var
hiçbir zaman umudunu yitirme bitanem
eşinde seni düşündüğü ve üzülmemeni istediği için öyle demiştir hayatım

Şeniz
ay canım benimmm çok teşekkür ederim hayatım umarım artık geçer ağrılarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…