Geldim
Canınızı sıkmak istemiyorum artık.Sanırım bu topic sırf benim dertlerimle doludur
Bebeğimi kaybettiğimden bu yana içim kan ağlıyor...Hep benimle aynı zamanda hamile kalanları görüyorum ve ben de böyle olacaktım diyorumŞimdi eşim çocuğa sıcak bakmıyor Ben istiyorum;ama diyemiyorum maalesef
Evliliğim de şöyle böyle,inişli çıkışlı zaten...Bebeğimizi olacağını duyduğumuz da o kadar sevinmiştik ki...Hayatımız değişmişti.Şimdi sanki dipteyim ve çıkamıyorum yüzeye
haktancığım mesajımı görmedin sanırım canım:))
jasminciğim üzülme cnm böyle düşünme biz burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruzki rahatlıyoruz cnm herşeyde vardır bir hayır ilerleyen zamandaa sende allahın izniyle hamile kalacaksın anne olacaksın cnm üzülme lütfen evliliğinde zamanla rayına oturur canımcığım ilerleyen zamanda hamile kalınca yine hayatınız değişir bitanem moralini bozma lütfen:teselli:
off jazmincim ya valla gözlerim doldu bilmiyordum bebeğini kaybettini.ama üzülme ne olursun rabbim nasip eder tekrar inşallah isteyen herkeze.sabret canım benim.dünyanın sonu değil.
jasmin yapma bitanem kendini toplamaya çalış kendini toplaki tekrar anne ol bitanem moralini bozma lütfen cnm
canım benim yaşadıkların çok zor biz anlayamayız sadece anlamaya çalışırız ama herşeyde bi hayır vardır mutlaka
bak hem kendin diyosun evliliğim inişli çıkışlı diye zamanla evliliğin oturur oturmamaış bi evlilğe çocuk gelseydi o çocugun psikolojisi nolurdu hayatım
zamanla herşey düzelir evliliğinde oturur ve zamanı gelir yeniden hamile kalırsın ve bebeğin olur herşey o kadar guzel gelişirki bugünlerini unutursun inşallah
en azından bebeğin oluyo bak henüz biz bilmiyoruz hamile kalıp kalamicamızı şimdilik düşünmesekte hep aklımızda var acaba oluyomu diye
biliyorum bu teselli değil yaşadığın çok kötü bişey ama dirençli olmak zorundasın çünkü sen hala bi anne aday adayısın
ve kendini suçlamaktan vazgeç erşey olması gerektiği için olur
sen iyi bir eşsin ve mutlaka birgün çok iyi anne olcaksına.s.
Doktora gitmek bile istemiyorum.Hep o anlar geliyor aklıma
Allah kimseye yaşatmasın ya offffff bazen yaşam ağır geliyor bana...Beceremedim mi?
Allah'ım diyorum ben iyi bir eş olmayı,iyi bir anne olmayı beceremedim mi....
hoşgeldin bitanemmm
hayatım ne demek canınızı sıkmak burada herşeyimizi paylaşıyoruz biz
ve ben sizinle konuştukça o kadar rahatlıyorumki
kolay değil yaşadığın bitanem her doktora gittikçe acaba diyorum
ama vardır bunda da bir hayır canımyaa hatırlıyormusun ne kadar tedirgindin
eşininde seninde zamana ihtiyacınız var inşallah vakti gelince yine sevindirecek sizi yavrun
bir arkadaşımın bi sözü var dibe batmadan çıkamazsın hiçbir zaman diye
sende atlatacaksın bugünleri canımya inan herşey çok güzel olacak
jazminciğim inan hiç bukadar üzüldüğünü anlayamadım
bize hiç yansıtmadın canım((
canım arkadaşların dediği gibi biz daha hamile kalıp kalamayacağımızı
bile bilmiyoruz,belki aynı problem bizdede olacak
en azından sen denedin gördün
hamilelik süpriz oldu senin için
bilmiyordun bile
şimdi daha dikkatli,doktor kontrolünde hamile kalıcaksın
hem senin hemde çocuğun için bu daha iyi değil mi?
hiç bebeği olamıyanlar var canım en azından sen bebeğinin olabileceğini biliyorsun artık
canım benimyaa
sen çok iyi bir eşsin ve çokta iyi bir anne olacaksın inan buna
önemli değil canımyok canım görmedim sanırım sayfalar çabuk ilerlediğinden hemen geçmişe dönüyorum canım çok afedersin
Bencede jnazın dediği gibi çok iyi şirin mi şirin bir anne olacaksınSağol mutlucum.Evet hayır vardır diyerek avutuyorum zaten hep kendimi..
Şimdi eşimde bunu söyleyince yani istemediğini şimdilik çok moralim bozuldu
Üzmek değildi amacım kimseyi canımİnşallah canım.Allah kimseye yaşatmasın asla..
:teselli:
Evet belki de haklısın haktancım.Bebeğimiz belki de olunca herşey düzelmeyecekti.Daha da zorlaşacaktı..Ama bu acı yer etti bende.Ne kdar kimseye bu durumu çaktırmasam da gülsem de içim ağlıyor işte...
önemli değil canım
sadece geçmiş olsun demiştim
Bencede jnazın dediği gibi çok iyi şirin mi şirin bir anne olacaksın
canım içine atma,üzüntülerini paylaş eşinle
senin ne kadar çok üzüldüğünü bilmiyordur
senin bebek istediğini de bilmiyor
önemli değil canım
önemli değil canım
Sağol mutlucum.Evet hayır vardır diyerek avutuyorum zaten hep kendimi..
Şimdi eşimde bunu söyleyince yani istemediğini şimdilik çok moralim bozuldu
Üzmek değildi amacım kimseyi canımİnşallah canım.Allah kimseye yaşatmasın asla..
:teselli:
Evet belki de haklısın haktancım.Bebeğimiz belki de olunca herşey düzelmeyecekti.Daha da zorlaşacaktı..Ama bu acı yer etti bende.Ne kdar kimseye bu durumu çaktırmasam da gülsem de içim ağlıyor işte...
evet canolar işler yoğun baya
sekteterlikte olduğumdan dolayı...
jasminim neden bu kadar üzülüyosun ki hayatım en azından şunu öğrenmiş oldun ki hamişle kalabailiyorsun bak bana ameliyat oldum 4 ay geçti tık yok doktorlar 1 sene bekliyeceksin dedi
sağlığın yerinde çok şükür gençsin güzelsin:))
kocişinde seni çok seviyor sen de onu böle arada oluyor hepimizin başında hangimizin tartışmasız günü geçiyorki ama onlarsız da olamayacağımız aşikar dimi,
sıkma canını Allah a sığın dua et bol bol O bizim yardımcımız umut kesersek olmaz işte yaşayamayız hayatımm
alınyazım dirimcim haktancım jnazcım mutlucum mısarcım kekulacım öpüyorum hepinizi
rabbim nasip eder inşallah en iyi zamanda.bende korkuyorum ya olmazsa diye ama yinede doğum kontrol hapı içiyorum.düzlüğe çıkmadan gelmesin bebeiş diye.ama içimdede hep korku var.rabbim kimseyi korktuna uğratmasın.
ay canım benimmm çok teşekkür ederim hayatım umarım artık geçer ağrılarımmm
canım yaşadığın durum hiç kolay değil dedimya biz sadece anlamaya çalışırız ama böyle devam edemezsin insan beyni en kötü şeyleri bile unutmaya programlanmıştır ki acıyla yaşamasın hayata devam etsin diye
ama bunu sürekli kendine hatırlatırsan ve kendini suçlarsan hem hayatı elinden kaçırırsın hem evliliğini yoluna sokamazsın en önemlisi ise kendi sağlığını kaybedersin
hayatta insanın başına heran herşey gelebilir
bundan sonra kendini kötye şartlama herşeyin daha guzel olacagına ve herşeyde mutlaka bir hayır olduguna inan
baktınki kendin başedemiyosun bir psıkologa ya da psikiyatr a git hayatım
ama bir an önce bu ruh halinden kurtul
daha yolun çok başındayız hepimiz canım benim ve unutma hep yanındayız....
canım arkadaşım önemli olan senin üzülmemenNe kadar güzel söylemiş arkadaşın.Umarım benim içinde geçerlidir bu...
Dedim ya..Kimseye yaşadığım acıyı çaktırmadım.Hep içimde yaşadım.Eşim bile bu kadar üzüldüğümü bilmiyor belki de.Günlerce yataktan çıkmak istemedim...Ağladım geceler boyunca...
Sadece şunu diyorum canım Allah kimseye asla yaşatmasın asla:Saruboceq:
Canım çok sağol.İnşallah canım ya.Sen de artık tedirginliğini at üstünden seni de üzdüm demi:çok üzgünüm:
evet canolar işler yoğun baya
sekteterlikte olduğumdan dolayı...
jasminim neden bu kadar üzülüyosun ki hayatım en azından şunu öğrenmiş oldun ki hamişle kalabailiyorsun bak bana ameliyat oldum 4 ay geçti tık yok doktorlar 1 sene bekliyeceksin dedi
sağlığın yerinde çok şükür gençsin güzelsin:))
kocişinde seni çok seviyor sen de onu böle arada oluyor hepimizin başında hangimizin tartışmasız günü geçiyorki ama onlarsız da olamayacağımız aşikar dimi,
sıkma canını Allah a sığın dua et bol bol O bizim yardımcımız umut kesersek olmaz işte yaşayamayız hayatımm
alınyazım dirimcim haktancım jnazcım mutlucum mısarcım kekulacım öpüyorum hepinizi
ay canım benimmm çok teşekkür ederim hayatım umarım artık geçer ağrılarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?